-Kawan Aku-

Siapakah Putri Balqis?

Assalamualaikum...

Sebenarnya entry ni berkaitan dengan Senarai Pemenang Anugerah Skrin yang aku post semalam.Sebenarnya aku pon blur gak bila type nama Putri Balqis ni.Siapa dia?hahaha.Kenapa aku fokus kat dia sebab dia adalah Pemenang Anugerah Artis Harapan Pantene.Bila harapan tu nak tahu la jugak siapa la budak ni kan.Sekali google,ala comel yela budak ni.



[Source: Google]

Then,baru aku ingat budak ni la yang berlakon dalam Drama TV3 esoknya,Hari Sabtu tu.Tajuk drama tu Anak Lorong.Memang tak dinafikan dia bagus.Tak nampak kaku dan kekok pon time berlakon.Patutla aku macam pernah terbaca nama dia.Semoga bakat lakonan yang diperoleh dapat digunakan sebaik yer.Tujukan bakat untuk yang positif itu kan berbaloi jugak kan?

All the best buat Adik Putri Balqis!
^________^




p/s:Autopublish...tengah berjalan-jalan kot time ni.hihihi ;)



20 pesanan buat ayut :

cik nana said... Reply To This Comment

b4 cerita anak lorong, dia ada belakon cerita 'pelarian' kot tajuknye. sebab kat watak cite tu yg dia menang artis harapan pantene ni. hikhik

shidaR said... Reply To This Comment

shida tak perasan plak..budak ni tp tajuk anak lorong cm penah nmpak kat tv..huhuhu

hananhadila said... Reply To This Comment

hanan tak pernah tengok pun adik ni berlakon . die artis baru yea .. huhu

Jna marcello said... Reply To This Comment

she deserve it ;D

ummuaidan said... Reply To This Comment

comey jer budak nie kan...ska tengok mkanya..

Mieya Atiera said... Reply To This Comment

omel nya dia. Petah berkata-kata pulak tu. Geram !

izzah said... Reply To This Comment

Alahai...xleh tgk pic dia tu...pelakon baru yek...lama dah rasa xlayan tv ni..mls nk duk ngadap sorg2..xde geng nk ajk layan tv sama2...hehe..

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

a'aa akak pun ms anugerah tu xdapat imagine siapa adik comel ni

azizah :) said... Reply To This Comment

jijah dah lama tak tengok tv.. citer tu pon tak layan..aduhai... nanti nak search la siapa gerangan si dia ni..

Noraim said... Reply To This Comment

ahhhh comel jgk putri balqis ni tp org lebih suka mia sara. hihi.

aryocahyalesmana said... Reply To This Comment

Nice Info...

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

comel kan..

aisya said... Reply To This Comment

tgk dia ambik award tu sgt comel.. berlari2 je.. hehe

ayut said... Reply To This Comment

@aisya eksited...hihihi..klu ayut pon..tp klu kecik lg la :p

Wanieys a.k.a IbuQalief said... Reply To This Comment

akak suka balqis ni..dia pandai berlakon n cakap hehehe

ayut said... Reply To This Comment

@ummuaidan nnt tkenan kat baby kak..hihihi..comel jd ye ;)

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

x perasan pun siapa die

adyna said... Reply To This Comment

Akak tak tgk tak kenal siapa dia hehe

PinkUmmi said... Reply To This Comment

Puteri Balqis nih pun ada gak blakon iklan..akak suka dnga suara die yg serak2 basah tuh

caliph shuriken said... Reply To This Comment

sy pnah tgk dia blakon lama dulu.. paling unik sora dia serak2 tu ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...