-Kawan Aku-

Nak Gosok apa Sebenarnya ni?

Assalamualaikum...




Ingat lagi tak gambar ni?Ha...Edisi Wordless Wednesday semalam aku post benda ni.Comel je kan benda ni.ahaks!Perasan lebih.Tapi memang comella.Benda ni baru je beli cuti Deepavali aritu.Kan aku jejalan jap menghilangkan kebosanan di rumah sewa tu.Pusing-pusing la dalam Carrefour Tropicana Mall ni.Jalan punya jalan macam best je tengok sarung tangan ni.Ni semua angkara Mawar (Housemate aku) .Teringat yang Mawar ada beli benda ni.Aku pon terdetik, "Nak try la".


Fungsi Sarung Tangan ni sebenarnya untuk menggosok badan!


Struktur sarung tangan ni dia kasar tau.Jadinya bila mandi tu kita gosok,gosok dan gosok lagi badan kita guna sarung tangan ni.Bolehlah hilangkan kotoran-kotoran yang degil kat badan tu.Selalu guna tangan je.Tenyeh-tenyeh gitu kat kulit,tapi macam terasa tak bersih lagi kan?Meh jom beli sarung tangan ni.Terasa kulit lepas pakai memang bersih.hihihi.Best!

First pakai benda ni macam terasa sakit.Tapi bila dah gosok-gosok tu macam best tau.Terasa macam mengurut badan pon ada.hahaha.Time nak gosok tu jangan gosok gitu je.Bila dah sarungkan kat tangan tu letak sabun baru gosok.Baru ok.Tak la sakit mana pon.Lepas ni memang bertambah minitla kat dalam bilik air tu.Berminit-minit jawab yer.hahahaha


Jaga kebersihan badan untuk elak penyakit.
Mencegah lebih baik daripada merawat kan?
^__________^



p/s: Autopublish..Cuti!


22 pesanan buat ayut :

ummuaidan said... Reply To This Comment

hhuhhuh...buat gosok badan rupanya..nanti takder gatal2 ker..heheh..ayut nanti eksport kat akak satu..blh guna gosok badan 1 family nie nanti..hehe

miz ruha said... Reply To This Comment

berminit2 la jadi nya... best juga menggosok ni...

Remy hazza said... Reply To This Comment

best jugak....senang nak guna......sarung jer...... menarik.....

4feet8 said... Reply To This Comment

tau2.. pernah gak bli kt bodyshop dulu.. ;-) slmt ber scrub..hehe..
live;
jakarta..

Dunia Wilma said... Reply To This Comment

Comel la sarung tangan tu ^_^
Warna kegemaran Wilma lagi...Hehehe...

Mieya Atiera said... Reply To This Comment

Wahhh. smartnya.

suka suka said... Reply To This Comment

untuk menggaru sedap gak ni..

Mrs Lurve said... Reply To This Comment

pernah beli nie, masa tue beli dkt avon...btl ckp ayut mula2 pkai mcm sakit sikit..tp bila dh letak sabun seme rasa best je...bersih kulit, ilang daki seme..nak2 bila ada org tlg watkan..lagi best hahahahahaha...

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

tibe2 rasa nak guna gak..hiih.

aisya said... Reply To This Comment

hahaha.. serius tak terfikir utk gosok badan.. comel!

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

wah utk gosok badan..best ni

hazwan hairy said... Reply To This Comment

1st time tgk..haha

azizah :) said... Reply To This Comment

menarikk! macam nak try cari jugak lah..hahaha

PinkUmmi said... Reply To This Comment

apa kata ayut tolong gosok badan akak...lalala

p/s ayut dh msg alamat kat akak ke belum ye

ayut said... Reply To This Comment

@ummuaidan blh kak..meh alamat..bg 2..satu lg utk aidan.hihihi :)

ayut said... Reply To This Comment

@Remy hazza try la remy.ahaks!

ayut said... Reply To This Comment

@Mrs Lurve hahahaha....akak blhla ada org tlg nnt.. ^_^

ayut said... Reply To This Comment

@nuyui a.k.a miss YUI blh try dh Yui..hihi

ayut said... Reply To This Comment

@hazwan hairy try la hery..nnt leh jd terapi bdn..hehehe

ayut said... Reply To This Comment

@azizah :) hahaha..yunk..meh beli meh..rm6 jer..jom gosok2x bdk jom! :D

ayut said... Reply To This Comment

@PinkUmmi hihihi..ayut plak..nnt akak sruh auni la..auni mesti pnuh aktif akn menggosok nnt ;)

caliph shuriken said... Reply To This Comment

wahh, sarung tangan ajaib ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...