-Kawan Aku-

Nak pergi Kursus lah!

Assalamualaikum...

Jom pergi kursus jom!Excited la kononnya kan.Adehhh.Nak carik tempat yang senang nak pergi.Lagi bagus kalau boleh pergi dengan Public Transport je.Tempat yang ni dah save dari dulu kala lagi sebenarnya.Tapi tak daftar-daftar lagi.Siapa pernah pergi yang kat sini?ok tak?Tak nak la nanti Sijil tak laku pulak.hohoho.Pernah ada kes macam ni ke ek?Dah la takde member ni.Sape nak kawen gak?Jom amik kursus sesame jom!hihihi :)



Pusat Kursus: Astana Mukmin
Lokasi: Jalan Wangsa Delima (dekat-dekat Wangsa Walk)
Stesen LRT berdekatan: LRT Rampai






Ni yang aku printscreen dari laman web mereka


Di saat ni masih belom daftar lagi.Masih tengok-tengok dan fikir-fikir lagi.
Any suggestion area KL kat mane nak amik tak?
^__^






12 pesanan buat ayut :

azizah :) said... Reply To This Comment

still RM80 sama macam dulu.. jijah amik kat pusat bandar damansara dulu..hehe

selamat berkursus ayut! jangan tidoo tau..hikhikhik

Jna marcello said... Reply To This Comment

Nakkk jugakk..
Tapi klau pg dlu takde perancangan nak kawen pun bole kan kan kan?

nik ros said... Reply To This Comment

sis dulu ambik kat bdar permaisuri cheras. mmg best kursus kwen dia. gelak jea sepanjang masa :)

cik azLyzah⊙.☉ said... Reply To This Comment

pegi kursus je awal2 ayut...nanti kawen tak yah susah2 lagi ;)

aisya said... Reply To This Comment

nak ikot nak ikot! :D

Hanif Idrus said... Reply To This Comment

Dah kahwin...hehehehe

shidaR said... Reply To This Comment

bab2 ni shida kurg arif la ayut hehe ^_^
kalo pergi nnt sibuk la ayut kan..

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

akak pun xtau kalu kat kl tu kat mana.. :-)

Mrs Lurve said... Reply To This Comment

masa akak kursus dulu dpt ustaz dan ustazah yg sporting...best sgt2..xboring lansung..tp awas, yg mana dtg berpasangan, seme kena perli hehehehe

syiela said... Reply To This Comment

alamak akak tak tau la area sana...

eintan nurfuzie said... Reply To This Comment

cik en x g lagi.. sbb xde calon lagi.. ahahhaha

PinkUmmi said... Reply To This Comment

Selamat berkursus Ayut..Akak dulu kursus RM80 jugak....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...