-Kawan Aku-

Afiq Hakim Ahmad!

Assalamualaikum...


Nak dimulakan ceritanya,aku ni bolehlah dikategorikan sebagai salah seorang penyokong kuat Akim (perasan jap!).Tapi keseronokkan aku adalah sewaktu Akim ni dalam Akademi Fantasia 7 (AF7) tu.Aku dulu waktu tu still belajar kot tak salah,siap join group chatting Akim AF7.Sampai sekarang tetap ikut perkembangan dia walaupun tidak sekerap sebelum ni kerana kengkangan kerja.Not sure kenapa aku boleh ala-ala die hard fan Akim ni.Apa yang pasti aku suka dengar dia nyanyi.Aku suka semangat dia untuk cuba lakukan sesuatu sehabis baik.

Afiq Hakim Ahmad atau lebih dikenali sebagai Akim @ Akim AF7.Membesar di Johor Bahru.Seorang anak seni yang dilahirkan daripada rancangan realiti TV Akedemi Fantasia ke-7.Bermula langkah sebagai penyanyi dan kini sebagai penulis lirik serta pelakon.Seorang mesra peminat dan sangat berusaha dalam mengecapi kejaaannya kini.




Daya Cinta-Akim
New song in his new album!
All the best Akim Ahmad!
As one of the community Gerakan Penokong Afiq Hakim (GAFIM), I will support your carrier.
Tapi jangan nakal-nakal yer.hahaha.



p/s:autopublish! :)






12 pesanan buat ayut :

aisya said... Reply To This Comment

wah, ni betol2 minat ni. hehe

PILOT LOVER said... Reply To This Comment

suka dgr suara akim ni..nice sgt ^_^

iietamalek said... Reply To This Comment

wah..peminat tegar ni..hehe

shidaR said... Reply To This Comment

wahhh..peminat akim rupanya ^_^

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

ms af, akak pun sokong akim.. hihii

azizah :) said... Reply To This Comment

minat dia ni jugak masa dalam AF..skrg kurang dah... dia pon jrg muncul kat tv..

jaakechik said... Reply To This Comment

jaa pon peminat akim gak..dia ensem laa... hihi... ! ~marah en.suami jaa kalo tau ni..kikiki..

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

peminat akim rupanya

syiela said... Reply To This Comment

minat sikit-sikit... ni mmg betoi minat dah ni :)

eintan nurfuzie said... Reply To This Comment

baru tau nama penuh dia.. ehheheh

Mieya Atiera said... Reply To This Comment

Mieya takde lah minat sangat. Just gitu-gitu je.

PinkUmmi said... Reply To This Comment

ayut minat akim ye....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...