-Kawan Aku-

Kerana Facebook or Diri Sendiri?

Assalamualaikum...





[Kredit: Kosmo, 8 Nov. 2012]


Kejadian berlaku di Batu Pahat,Johor. June 2012.
[Google]


Kejadian di Lenggong, Perak.
[Google]



# Macamane pulak boleh jadi gini?Siapakah yang patut dipersalahkan kalau jadi semua ni?mmm...
Kadang-kadang bila ikut sangat perasaan memang bawa binasa.Kalau hanya melibatkan diri sendiri takpe,tapi ni nanti keluarga jugak bermasalah.


Jom la kita renung-renungkan.
^_____^



p/s: Kak Ina, brooch tudung dah dapat.Tapi macam orang lain punye je ni.huhu.Hijau kan ayut punye?



26 pesanan buat ayut :

Mrs Lurve said... Reply To This Comment

psl benda nie jer..nmpk remeh, tp boleh bw kpd malapetaka..

Mieya Atiera said... Reply To This Comment

Bahaya kan?

Sue-Rya Qistina said... Reply To This Comment

hmmmm..penyalahgunaan laman sosial kdg2 bole bawa padah. huhuhu

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

bahaya nya.. siap kna pukul lagi...

*alamakkk sorry ayut.. kak ina terlupa nak inform ayut sblm ni... adehhh.. warna ijau tu, org lain yg cop lbh awai dr ayut.. so, akak bg dkt yg cop awai tu la.. sorry tau.. lupa nak inform.. tp akak ada update sape yg dpt brooch mana dkt entry top komentar tu.. cuma tu la, x inform ayut plak.. sorry lg sekali yer...

Puteri Purnama said... Reply To This Comment

salam yut.
eee sampai gitu sekali ye..sia sia nyawa melayang.

Aishah Jahirah said... Reply To This Comment

minta dijauhkan la....xberbaloi hanya keran fb.

F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A said... Reply To This Comment

ayut...tulah masalahnyer biler dah emosi dan taksub sangat... hu hu hu... kot ye pown berpada-padalah kan? macam-macam la sekarang nih... ni semua salah satu ciri-ciri pemikiran ortodhox nih...

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

mcm2 hal skg.

MaMa Rey said... Reply To This Comment

kerana diri sendiri..facebook tak salah..

hananhadila said... Reply To This Comment

tulah , sebelom nak komen k , nak buat pape k , kene pikey dlu . btw , kucing tuu comel sangat !

ummuaidan said... Reply To This Comment

jgnlah obses2 sangat ngan facebook kan...berpada2 sudahlah..baik kita main blog..tara gaduh2...hehe

Knor said... Reply To This Comment

taksub sgtlah ni..gara2 sendiri ni..

Misz Mieza said... Reply To This Comment

Ni lah padah kalau salah guna FB.. Guna untuk hentam orang & menjatuhkan maruah orang memang kenalah.. Sebab tu lah skang ni kena lebih berhemah bila nak post sebarang status kat FB.. Hal2 bab cintan cintun bagai tu rasanya tak perlu nak post kot.. Cukuplah sendiri2 yang tau.. Kang ada yang sakit hati, tak pasal jer jadi kes kuar paper cani.. Huhu..

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

gara2 FB je

miz ruha said... Reply To This Comment

kucing yang comel.... ^_^

adyna said... Reply To This Comment

itu fb dah jadi lain..guna secara tak berhemah ;) heheh

azizah :) said... Reply To This Comment

hishh menakutkan jer.... fb ni banyak keburukannya.. kalau nak post ape2 pastikan berhemah...kang tak pasal2 bawa masalah..

aisya said... Reply To This Comment

tu la cakap FB ni boleh memusnahkan.. putuskan persahabatan, bermasam muka, tak bertegur sape..


p/s : tak suka org yg sentap dgn status kite padahal takde kaitan dgn dia.. dah tu bukan nk tnye kite dulu.. FB oh FB.. haihhh...

nur anis said... Reply To This Comment

tak tahu nak komen apa...sekarang ni orang terlalu open cerita, luahkan apa-apa dekat fb..tak sedar yang ada orang lain yang sakit hati..

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

FB2x...dunia2

ayut said... Reply To This Comment

@Misz Mieza tu la..mmg kena berpada-pada dh skrg ni...mcm2 hal ada

ayut said... Reply To This Comment

@aisya hihihi..standard..tak suke gak..ptt yer taye la dulu..mmmm..

ayut said... Reply To This Comment

@IntaNBerliaN oh yeke kak..ayut yg tak alert gaya yer ni..hihihi..takpe2x.. :)

Eca Dwinky Asha said... Reply To This Comment

benda remeh dibesar-besarkan....haish!

fieda said... Reply To This Comment

ni la padahnya bile dh salah guna kemudahan yg ada..

Mimie said... Reply To This Comment

FB nih de bek de buruknya....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...