-Kawan Aku-

Kesibukkan...

Assalamualaikum...


[google]



Sejak bos balik daripada cuti dapat baby kembar ni,tetiba keje jadi banyak.
Meja bersepah-sepah dengan kertas.
Komputer jadi sampai 'hang' kadang-kadang sebab banyak sangat dibukak.
tapi tetap kena sabar dan...
^____^


Happy working semua!


p/s: lambat ye ke rumah kawan-kawan.Maaf tau ^_^



13 pesanan buat ayut :

ummuaidan said... Reply To This Comment

no worry...selamat bekerja...take care.

F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A said... Reply To This Comment

x ape ayut...take your time... farah kat sini pown sama jugak... agak ke-busy-an adanya... sebab boss nak travel gi Aussie...hu hu hu...banyak paper nak kena disiapkan...

sama-samalah kita busy ek? ^_^ ... jangan lupa makan tau?

eintan nurfuzie said... Reply To This Comment

sma la kita.. cik en baru je ada masa mengudate blog... amatlah bzbzbzbbz

baby comel said... Reply To This Comment

Xpe kita paham.. Sbb kita kt ofis Ya Allah bz xmenang tangan.. Byk kerja jgk. Happy working ye :)

Jna marcello said... Reply To This Comment

*hpy working day ;D

Sue-Rya Qistina said... Reply To This Comment

it's ok. take ur time k :)

PinkUmmi said... Reply To This Comment

wah bos dpt baby kembar, ayut lak yg busy ye

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

chayok2 ayut..siapkan semua keja yg ada..

azizah :) said... Reply To This Comment

takpe ayut.. buat keje slow2 k...

adyna said... Reply To This Comment

Bz la ni ek hehehe

Mrs Lurve said... Reply To This Comment

nti ayut dpt baby..boz pulak yg bz hehehehe

nik ros said... Reply To This Comment

buat keje yg kita suka.bz pun tak kisahkan

Dunia Wilma said... Reply To This Comment

Take your time...
Begitulah kalau Boss baru balik dari cuti...
Wilma sampai tak sempat makan tengah hari coz kena siapkan semua kerja...
Kalau tak, semakin bertimbunlah kertas-kertas tu di atas meja kerja Wilma...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...