-Kawan Aku-

Maria Elena Kahwin Sudah dengan Dato'!!

Assalamualaikum...


Tajuk macam pernah jumpa je si MARIA ELENA ni kan. -_-"
But aku memang excited dia kahwin.Memang dengar la dia nak kahwin bulan 12, sekali waktu birthday da..hahaha.


Barakallahu laka wabaaroka 'alaika wa jama'a bainakumaa fii khoir.
Ertinya:
[Semoga Allah memberkatimu dan meletakkan keberkatan ke atasmu serta menghimpunkan kedua kamu dalam keberkatan]

amiiin.
Jom layan gambar!!
 
 
 
 
 
 
-resepsi-


-lepas nikah-
 
 
Gambar semua ni yang under control sebab jarang namapak control-control ni kan.
Amik pon dari page Maria dan OP mereka.
Kalau nak yang tak control boleh pergi ke
sangat banyak gambar mereka!
like!
 
Alhamdulillah.
Selamat mereka berdua.
Selamat melayari bahtera Rumahtangga!
^___^
 
 
 
 
 

36 pesanan buat ayut :

MaMa Rey said... Reply To This Comment

cantiknya pengantin..sama padan..
semoga berbahagia dan berkekalan selamanya

Mrs Lurve said... Reply To This Comment

suka baju hijau tue cantik!!

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

alhamdulillah... semoga mereka bahagia dunia dan akhirat... ^_^

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

alhamdulillah semoga mereka bahagia dunia dan akhirat... ^_^...tumpang happy untuk mereka...

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

mmg nmpk gile2 depa ni..hihi.

Cik Syida said... Reply To This Comment

cantikkkkk, kan?kan?

iietamalek said... Reply To This Comment

cantiknyer pengantin itu..

QA's ~ mamapapa said... Reply To This Comment

salam,ayut....dato' ke husband dia ni?xsgkakan..muda2 lg dh dato'...dhla encem,ehehe!!!

Nursaila Norman said... Reply To This Comment

rasa macam baru je diorg bertunang..tau2 hari ni ada blogger termasuk ayut up entry psl wedding dia..tahniah utk maria dan suami..suka tgk maria pose depan camera..peliks peliks..hehe!

Wanieys a.k.a IbuQalief said... Reply To This Comment

Alhamdulillah..tahniah tuk mereka :-)

Cik Nur said... Reply To This Comment

selamat pengantin baru.. :)

chemija said... Reply To This Comment

baju ye comey ^^

hananhadila said... Reply To This Comment

alhamdulillahh kawen pun mereka :)

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

selamat pengantin baru kepada mereka...walaupun tak kenal...huhu

izan mama mia said... Reply To This Comment

tahniah..terbina lagi sebuah masjid

Dunia Wilma said... Reply To This Comment

Semoga perkahwinan yang dibina berkekalan...Padan betul pengantin nie ^_^

nik ros said... Reply To This Comment

cantik !!!

nik ros said... Reply To This Comment

cantik !!!

Ujie said... Reply To This Comment

Sape maria elena ni?

Mimie said... Reply To This Comment

de gk bce kat blog cik epal....retis kan...

azizah :) said... Reply To This Comment

serius memang suka semua gambar2 kak maria ni.. suka buat muka pelik..tapi cun tau.. barakallah.. semoga perkahwinan berkekalan :)

Remy hazza said... Reply To This Comment

tak berapa kenal... but selamat pengantin baru... nice pic... cantik semuanya......

adyna said... Reply To This Comment

semoga berbahagia hendakNya ;)

ros_reeza said... Reply To This Comment

dah tengok :) Ros pun follow sebenarnya Maria elena ni.. Cantik :)

Tahniah kepada pengantin :)

eintan nurfuzie said... Reply To This Comment

smoga berbahagia.. sweet je dua2 ni

ayut said... Reply To This Comment

@QA's ~ mamapapa oopppss..tsalah sudah..hihihi.takla..asben dia org biasa.Maria bahasakan asben dia Dato' :)

ayut said... Reply To This Comment

@Ujie Maria ni blogger/Vlogger...utube tu dia la..ayut suke je tgk dia..hihi :)

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

tahniah..selamat pengantin baru

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

moga kekal bahagia selamanye

Maria Menado~ said... Reply To This Comment

kite pon tengok gambar dekat page maria elena dan photograhper dia.. hehe... lawa kan.. dia punya gambar pon ceria ja semua.. =)

hnahdy said... Reply To This Comment

dengan dato ek.hehe xambik tau plak ceta ni.

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

tahniah utk maria..

shidaR said... Reply To This Comment

cute dorg hehe shida suka tgk lg2 maria~!

kinara kinatara said... Reply To This Comment

tahniah maria..:)

Eca Dwinky Asha said... Reply To This Comment

comel kan ME & Dato.

QasehnyaRania said... Reply To This Comment

tahniah
selamat pengantin baru :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...