-Kawan Aku-

25 Random Facts about me

Assalamualaikum...


Sebenarnya kena tag.2 orang sekali tag untuk benda yang sama.Tengok-tengok menarik.Tak pasal-pasal korang boleh tahu fakta kawan kepada kawan kepada kawan kepada kawan dan kepada kawan.hahaha.Maknanya kawan alam maya la ye.

"Once you have been tagged, you are suppose to write a note, with 25 random things, facts, habits or goals about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tag you, it's because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated."

Ayat atas tu aku copy dari 2 orang yang tagged aku,Wawa dan Lissa.Thanks dear sebab tag Ayut!Boleh tak,tak mau tag orang lain tapi nak bagitau je apa yang diminta.huhuhu.Ok je kan?Sebab carik penganjur yer tak jumpe.So,tak tahula apa syarat yer.Tag 2 orang yang tagged aku jela yer.hihihi.


Dengan Bismillah....

1) Sensitif bila sebut pasal Family especially about mother and father.Air mata kuar terus.
2) Tak pandai buat keputusan.Kena ada sorang membantu make up the decision
3) Tinggi: 155 cm
4) Berat: 47kg
5) Rabun : 275 dua-dua belah mata
6) Anak last daripada 8 adik beradik
7) Ketawa kuat
8) Tak makan terung
9) Dah bertunang dan bakal berkahwin 2013.Doakan yer ^^
10) Pemegang Ijazah Sarjana Muda daripada Universiti Malaysia Pahang in Chemical Engineering
11) Asal daripada Johor dan budak Kampung Parit Sonto (i am Budak Kampung!hihi)
12) Anak Orang Jawa tapi tak pandai cakap.Paham je orang cakap Jawa
13) Tak pandai beli barang mahal
14) Suka tengok high heels tapi tak pandai pakai
15) Nak pergi Haji gan suami kelak (amiiinn)
16) Suka berlawan mulut tentang sesuatu isu dengan orang yang rapat tapi tak sampai gaduh pon
17) Makan kena ada kuah.Kalau takde kuah makan jugak tapi lambat.huhu
18) Kurang makan kari dan telur
19) Suka masak bila ada mood
20) Suka baca tentang motivasi
21) Tak suka pakai cantik-cantik kalau kuar.Sebab nanti kena cover ayu.hahahaha.I am simple person
22) Tak suka kalau tepon ada kredit.Nanti semua orang nak ditepon.
23) Nak beli rumah yang ada tanah sebab nak berkebun
24) Cakap lepas.Tapi cakap aku,cakap situ abis situ.Bagus kalau kawan gan aku ni.hahahaha.ok melampau nak puji diri sendiri pon!
25) Mudah memaafkan.



Cukup 25 Fakta.
Dulu ada gak post pasal Aku kan.Lebih kurang je.
Tapi,manusia mampu berubah mengikut keadaan dan pengalaman hidup kan?25 atas ni adalah aku sekarang.Mungkin 1 hari akan berubah,sape tahu.Just yang baik tu kekalkan.Yang buruk tu perbaiki la ye.

^__^






23 pesanan buat ayut :

Mira Adzlia said... Reply To This Comment

wah...suke part yg ketawa kuat tu..sbb sme ngn sy..haha

miz ruha said... Reply To This Comment

dah nak kawen dah tahun depan ye...
moga Allah permudahkan urusan ayut...
sy pun suka tengok high heels tapi tapi tak suka pakai... hihi...

dah tahu dah 25 perkara pasal ayut... ^_^

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

suka la entry yang ni dan nombor 25 nih... lain dari yang lain... sangat menariks... ^_^

tapi biler tulis lagi sekali ni, lagi senang nak ingat pasal ayut... (bab nak kahwin 2013, In Shaa Allah...akan terlaksana juga...pas tu jangan lupa jemput lak makan nasik minyak...ahaks...x malu...)

Remy hazza said... Reply To This Comment

25 perkara tentang ayut.....
dah macam biodata dah......

apa2 pun.....2013 dah tukar status.....tahniah....

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

nmpk menarik..hihi

nik ros said... Reply To This Comment

cepat2 kawen yea
sis pun sensitif lagi2 kalau bab family. duk jauh ni lagi la kan :)

Wana Owen said... Reply To This Comment

woohuuu..budak chem engineering ke??sama la kita.tapi saya grad UKM.btw..kerja mana sekarang?

melissa lissalalissa said... Reply To This Comment

wahh~ hihi no. 7., 13., 17 ngan 22 tuu pun habit lissa., hehe >.<

semoga dipermudahkan untuk 2013 nanti kak., ^^

Nursaila Norman said... Reply To This Comment

yg akak tag tu belum buat lg ye ayut.. 0.o

ummuaidan said... Reply To This Comment

dengan 25 sifat yg dikongsi nie..byk jugaklah dpt tahu ttg ayut kan..heheh thanks...

azizah :) said... Reply To This Comment

dengan 25 perkara ni sedikit sebanyak jijah tahu lagi tentang ayut! happy berkawan dan jumpa dengan ayut :) ayut peramah.. ^___^

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

wah asal Parit Sonto...teringat citer Usop Sontorian...

Myra Jay said... Reply To This Comment

Moga dipermudahkan urusan ye :)

Yg no 22 tu maksudnya Ayut takleh pakai line la ek, kalau tak mau melambung bil..hehee

kinara kinatara said... Reply To This Comment

anak bungsu ya mesti manja...huhu..guraw je...wah dah nak kawin...nanti ajaklah kina..:)

aisya said... Reply To This Comment

cik ayut, heels tu tak pakai bleh pass kat sy ye.. haha!

shidaR said... Reply To This Comment

wahhhh cik ayut kite ni comel orgnye heheee :D

cik nana said... Reply To This Comment

ohh org kg parit sonto. kite kg atok nenek kat parit raja :) kabare?wes mangan? hikhik

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

akak pun sk bc tentang motivasi!! kita sama.. hihii

Eca Dwinky Asha said... Reply To This Comment

rabun mata kita sama.leh pinjam2 spek ye yunk :P

Mrs Lurve said... Reply To This Comment

baru akak tau ayut xpandai pakai heels hehehehehe

Mimie said... Reply To This Comment

bagus ayut nih jenis tak simpan dlm...

Wanieys a.k.a IbuQalief said... Reply To This Comment

enjoy jer akak bc 25 ttg ayut :-)..dh tahu serba sikit psl ayut

hazwan hairy said... Reply To This Comment

ada juga yg cm sama..haha...nk buat jga lah cmni :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...