-Kawan Aku-

NIVEA Pure & Natural Cover Photo Contest

Assalamualaikum...

Tadi masa balas kunjungan kawan-kawan jumpa la contest ni kat Kak Mieza...
Tengok-tengok macam best jer.Saje la aku pon join.hihihi.
Natural Beauty la sangat kan.
Buat pemakai tegar barangan Nivea digalakkan ye sebab nanti boleh dapat voucher.
Dapat apa lagi nanti korang gi jela godek-godek kat FB Nivea ea.


Ni la natural beauty sangat yang aku buat tu.
Update la cover photo aku akhirnya..
^_^

Siapa nak join boleh pergi ke
Klik je Join Now.Nanti ada step yang korang kena ikut.Ikut jela buat suka-suka.

Nanti dah pergi join bagitahu la ea kalau nak di vote.
Aku pon nak jugak di'vote'.Boleh???hahaha
Kalau nak vote tu bolehlah ke
Korang klik kat GALLERY tu.
Pastu korang carilah nama Ayut Hidayah.
Bersuka ria di petang hari!



30 pesanan buat ayut :

Mrs Lurve said... Reply To This Comment

cantik..buat header pun cantik hehehehe

cik azLyzah⊙.☉ said... Reply To This Comment

wah...wahhh...wahhh...semoga berjaya dearrrrr :D

Cho Zila said... Reply To This Comment

akan akak pergi ke situ..
oklahtu natural beauty...
pompuan melayu terakhir..

therosputih said... Reply To This Comment

join contest yang nak kena like like plak eh...hehehe

Lissa LaLissa said... Reply To This Comment

waa.. gud luck akk., ^^
done vote untk akk., hehe

cik nana said... Reply To This Comment

whoaaaaaa nak cari ayut lah jap lagi. tapi kite xde pakai produk nivea..

nik ros said... Reply To This Comment

ok.dah vote
good luck..hehe

Cik Nur said... Reply To This Comment

cantikkk... :)

Jna marcello said... Reply To This Comment

kulit Na x boleh laa pakai Nivea..bila pakai tumbuh bintik2 kecik..mungkun tak sesuai dgn kulit Na kot kan Ayut/?

Knor said... Reply To This Comment

nak join ke tak ni...

Mimie said... Reply To This Comment

gud luck ayut

eintan nurfuzie said... Reply To This Comment

ptut kat fb pun upload pic ni.. bru la tau.. ehhehe

hazwan hairy said... Reply To This Comment

laki leh x ayut?haha

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

wah...ayut masuk contest...semoga berjaya ye ayut...

نورعيم said... Reply To This Comment

kena letak gmbr sendiri ke? alaa xnak la. kita pemalu. hihi.

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

good luck dear.

iietamalek said... Reply To This Comment

gud luck ayut...

Remy hazza said... Reply To This Comment

cantik.... semoga berjaya nanti.....

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

gd luck ye

ayut said... Reply To This Comment

@Jna marcello ayut pon pkai losyen je sbnr ye NA..hihihi..yg len tu tak pkai...klu kulit jd gitu mmg tak sesuai la tu Na..

ayut said... Reply To This Comment

@hazwan hairy klu nak blh jgk..hihihi

ayut said... Reply To This Comment

@??????hihihi...haah kna ltak muke sndri..nak natural beauty la katakan ;)

ros_reeza said... Reply To This Comment

moga berjaya ye Ayut :)

aisya said... Reply To This Comment

tak pakai plak produk nivea ni.. good luck ye..=)

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

Good luck ayut.. akak dh vote n share :)

ayut said... Reply To This Comment

@nik ros mekaseh sis ;)

ayut said... Reply To This Comment

@IntaNBerliaN hahaha..mekaseh kak ina :)

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

good luck ayut

Wanieys a.k.a IbuQalief said... Reply To This Comment

gud luck ayut

azizah :) said... Reply To This Comment

gudluck yer ayut! vote sudah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...