-Kawan Aku-

Kerja Kosong di Petaling Jaya

Assalamualaikum...


Selamat Pagi!
Pepagi ni nak share la kerja kosong untuk orang-orang area Petaling Jaya,Selangor dan kawasan-kawasan yang berhampiran.
Rajin sangat kan aku ni siap nak promote-promote keje kat blog ni.hahaha.Tak kisahla tu.Yang pasti kerja ni memang ok.Bila korang buat kerja nobody will busy body with you.Yela dah kalau dalam office cuma ada 4 orang kot.As long as kerja siap,setel.Ni pengalaman aku yer.So,kalau perform baik-baik semuanya akan baik.





Kalau nak apply boleh pergi ke link Jobstreet ni
Jom kerja!
^^



19 pesanan buat ayut :

ummuaidan said... Reply To This Comment

tlg rekmenkan akak yut kerja kat situh..heheh

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

cpt2 sape yg cri tu..

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

ingatkan blog ayut ni bertukar jadi job agency punya blog...ekekeke...tapi bagus lah... mungkin memang ada yang memerlukan di luar sana kan?

*windu ayut semalam x sempat jalan sini...

miz ruha said... Reply To This Comment

betul2 rajin ni... bagus gak ayut iklan kat sini...
sesiapa yang memenuhi kriteria tu bolehla mohon...

nik ros said... Reply To This Comment

tak boleh mohon sebab tak layak..hehe

Knor said... Reply To This Comment

kak nak minta boleh..

Sue-Rya Qistina said... Reply To This Comment

kalau utk jawatan di jabatan/agensi/kementerian kerajaan, boleh tgk kat jawatankosongkerajaan.my

akak pernah dpt job through jobstreet dulu. arini interview, minggu depan dah start keje. tapi bertahan setahun je sbb dpt offer kat tmpt lain. hehehe

Remy hazza said... Reply To This Comment

jauh ler pulak...nak kena pindah ....tak jadi ler......he3

aTieYusof Family said... Reply To This Comment

Bagus juga share2 ttg kerja2 kosong ni.. mana tau bermanfaat pada org yg belum bekerja..hehe:)

hazwan hairy said... Reply To This Comment

kerja tmpat ayut ka ni?nak lah..bahhaah

Wana Owen said... Reply To This Comment

tempat kerja ayut ke?

Wanieys a.k.a IbuQalief said... Reply To This Comment

Ok saper yg cr keje area situ n berkelayakan blh la apply

ayut said... Reply To This Comment

@hazwan hairy hahaha...blhhhh...amek2x.. :p

Mira Adzlia said... Reply To This Comment

ala..xpndi chinese...hahaha

azizah :) said... Reply To This Comment

sape yg berkelayakan tu sesuai sgt la apply..bukan senang nak cari keje sekarang ni..

Cik Nur said... Reply To This Comment

bagus jugak share mcm ni..
sesiapa yg sedang mencari bolehlah isi.. :)

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

jauh benor lah ...pst2 gaji berapa hehehe

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

jom isi ramai2..hehehe

Deqla manjew said... Reply To This Comment

Jauh laaaa... huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...