-Kawan Aku-

Ayam Penyet Express

Assalamualaikum...



Tempat: KL Sentral
Tarikh: 01.01.13

Ingat lagi entry SEMALAM?
Memang hebat siapa yang meneka betul.Tapi yang betul tu nanti jumpa kita pegi makan-makan ea.hihihi.
Menu tengahari tu boleh didapati di Ayam Penyet Express.
Lokasi Ayam Penyet ni dekat dengan Maybank KL Sentral tu.Tempat makan kat KL Sentral tu memang sembunyi-sembunyi sikit.hihihi

Aku pergi dengan kawan sebilik,Mawar.Tak pernah pon ke sini sebelum ni.Tapi sebab nak mencuba dan celebrate sempena tahun baru,makanla sedap sikit. ^^ Aku yang tak reti ni memang blur la jap nak order apa.Main order jer dan akhirnya dua menu ni pilihan kitaorang.


1) Ayam penyet + Air cendol (aku)
2) Ikan keli/lele + Air cincau (mawar)
Total: RM 30.00+ tak salah

Lepas ni kitorang nak cuba yang lain pulak.Aku memang selalu lambat kalau bab nak belanja diri makan sedap-sedap.Lambat sebab aku ni kalau tak sedap nanti terasa rugi plak mahal-mahal (nampak tak kedekut ye aku!pergghhh..) Sekarang aku belajar untuk menghargai diri ini dengan belanja makan sedap-sedap at least 2 bulan sekali.Mencuba apa yang tak pernah dicuba ^^ Ok la tu kan??


24 pesanan buat ayut :

hazwan hairy said... Reply To This Comment

terus lapar!mohon blnja...haha

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

yup...self-reward tu amat penting... ^_^

s h a said... Reply To This Comment

Yeay...kte teka ayam penyet.Kira btol ke?Hehe.Nak3 makan same2.

Mira Adzlia said... Reply To This Comment

haha..kn btol..da agk da kt pnyet wxpress...sedap kn

Fienazzuki said... Reply To This Comment

Hehehe...memcm betul
Fienaz dah mkn 2 kali dah..

Mrs Lurve said... Reply To This Comment

akak suka udang penyet dkt AP sedap..besar2 pulak tue

shazrina said... Reply To This Comment

bukan main ber lele lak die ..hihihi alhamdulillah ..nampak sedap :)

Remy hazza said... Reply To This Comment

boleh tahan rege dia....
kalau kat sini...mkan ayam penyek....2 ekor ikan lele atau satu ayam plus lele...siap dgn cincau atau air lain...satu set rm 10....

Cik Nur said... Reply To This Comment

Pedas tak..?
selalunya msakan indonesia ni pedas2..

azizah :) said... Reply To This Comment

oo baru ada eh kat kl sentral tu..xpernah tahu pon..heee

tp sedap oklah kan.. sekali sekala mencuba :)

ummuaidan said... Reply To This Comment

sedap tuh yut..akak pun terliur nengok..

aTieYusof Family said... Reply To This Comment

sedap nya ayam penyet tu!..cendol pun menyelerakan.. semua peberet sy..hehe:)

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

kalau sedap mmg berbaloilah kan

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

mak ai terus lapar..tp RM 30 oklah..

syafiqakarim said... Reply To This Comment

jom belanja?

;p

ros_reeza said... Reply To This Comment

oo kat situ ke.. serius, nampak best tempat makn dia.

Nursaila Norman said... Reply To This Comment

akak belum pernah mkn dekat ayam penyet..huhuhu..bila la nk try eh..hehe

Cik Syida said... Reply To This Comment

eh.. baru ye, nanti boleh cuba, cyda pun dah lama tak ke KL sentral :D

heheheh

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

yui teka betul ke tak ea??hihi

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

kalau sy pon agak kedekut utk belanja diri sendiri...tapi kalau org lain belanja sy tak kedekut utk tolong abiskan duit org tu...

PS: aduh lapar2....:(

iietamalek said... Reply To This Comment

kena reward diri sendiri..

Deqla manjew said... Reply To This Comment

Pndainye yg teka...mmg x smpt nk teka..haha...br terjah...lps ni nk kena masokkan blog awak dlm bloglist br x terlps terjah..hihi..

nik ros said... Reply To This Comment

baru jea makan ayam penyet masa balik kelantan aritu..sedap

Wanieys a.k.a IbuQalief said... Reply To This Comment

ayam penyet bestnyerrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...