-Kawan Aku-

Imej Bertudung Dato' Siti Nurhaliza

Assalamualaikum...


Pagi tadi aku dengar kat HOT FM pasal Dato' Siti.Sempena tahun kelahirannya yang ke-34 pada 11 Januari yang lepas, Dato' Siti telah mengenakan tudung litup sepenuhnya.


Asal gambar ni daripada Instagram Dato' Siti.Kawan aku share kat FB  then letak kat sini.hihihi.Terjawablah sudah desas-desus mengenai penampilan Dato' Siti yang telah bertudung.

Alhamdulillah...Moga segala usaha dan perubahan Dato' Siti untuk bertudung litup sepenuhnya akan terus berpanjangan.Semoga yag baik itu berterusan dan membawa seribu keberkatan buat Dato' Siti dan keluarga.Amin.Kalau memang ayu tu pakai gaya mana pon memang ayu dah.Yang pasti ditutup.Cun sajer!


23 pesanan buat ayut :

ummuaidan said... Reply To This Comment

alhamdulillah..

Remy hazza said... Reply To This Comment

alhamdulillah....
semakin cantik siti bertudung......

Knor said... Reply To This Comment

cantik ..

Cik Nur said... Reply To This Comment

alhamdulillah...!
Cantikkan....!

hana hadi said... Reply To This Comment

cantik...

hazwan hairy said... Reply To This Comment

serius cantikkk!!

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

wah...kalau dah cantik tu buat je la apa pun mmg nampak cantik je...

cik azLyzah⊙.☉ said... Reply To This Comment

Alhamdulillahhhhh...sejuk mate memandang..

nik ros said... Reply To This Comment

cantik sgt kan. suka tgk

ieda said... Reply To This Comment

alhamdulillah
dah terbuka hati dia ..
syukur lahh , bila lagi kann
umur makin meningkat .. ;)

ros_reeza said... Reply To This Comment

Alhamdulillah :)

Mama Adam said... Reply To This Comment

makin cantik!!!!!

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

cantikkan pakai gitu...

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

nmpk lg muda..comel.

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

alhamdulillah..cantik..

Wanieys a.k.a IbuQalief said... Reply To This Comment

manis sejak bertudung

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

suka sgt2

s h a said... Reply To This Comment

Kan cantik bertudung penuh cmtu. :)

shidaR said... Reply To This Comment

nice lah siti skg :)

iietamalek said... Reply To This Comment

alhamdulillah cantikkan ie berhijab. ade tengok kat instagram ctdk..

azizah :) said... Reply To This Comment

Alhamdulilah... semakin cantik bila Datuk siti berhijab penuh..sejuk mata memandang :)

QasehnyaRania said... Reply To This Comment

alhamdulillah :D

Deqla manjew said... Reply To This Comment

Kalo betul alhamdulillah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...