-Kawan Aku-

Cerita Motor dan Aku!

Assalamualaikum...


Motor ni nak balik kampung.Tengok daftar kat mana tu yang tak leh duk Negeri orang lama-lama.hahaha.Motor ni dalam proses nak pindah ke kampung.Perancangan aku nak pos guna Pos Malaysia je.Dah start carik dah ni macam-mana nak pos motor dekat internet.Pastu cakapla dengan officemate,then dia cakap naik lori company.Ha....apakah maksud di situ??hahaha.Jadinya itu lah kisah motor yang masih tergantung di tengah jalan.Jangan ko tak balik dah la ye motor.Aku hanya ada kamu!! ^^

Sebenanarnya, seperti yang pernah diberitahu,aku akan berpindah ke Johor.Aku tukar kerja kat sana.Oh semakin menjauh diriku dengan si dia....!huhuhu.

"Jarak itu bukan membebankan,tapi jarak itu untuk menjaga"

Baiklah.
Dengan berpegang pada ayat tersebut dan yakin dengan perancangan serta percaturan Allah,aku akan berpindah dengan senang hati ye.hihihi.Aku akan menetap di Johor selama 3 tahun.Sepanjang aku berpindah,aku tak tahulah macam-mana kerja dan situasinya.Namun apa yang pasti mungkin semakin menghilang dari dunia blog ni.Aku dapat rasakan kerja aku kat sana tak macam sekarang.Tak banyak masa terluang.Apa pon,i will still keep in touch,cuma dah semakin jarang.Jangan rindu banyak sangat ea ^^

Sebabnya:
1) Internet mungkin tiada (tengah fikir nak beli beruk band ke tak.huhu)
2) Kerja di tempat yang 12 jam running(station minyak kot!)
3) Kerja ada shift (fuhhh..!nampak tak aku mula nak pening..haha)
4) Aku kerja 2 orang je (name pon station minyak...takkanla nak ofis 2 tingkat kot!)
...
...


just happy...

JANGAN!!!


sedih-sedih...


oh Ayut!
Sangat adventure ko punye journey.hihihi.Adventure la sangat.Padahal small matter je kot.
Apa pon aku akan tetap jengah bloglist aku terutamanya dan yang lain-lain yer.Tak dapat 10 orang sehari,2 orang pon boleh terima ea.Aduhhh..Maaf tauu..Aku tetap akan pergi tetap korang.Cuma tak janji bila ^^






35 pesanan buat ayut :

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

pindah keja ker...

نورعيم said... Reply To This Comment

selamat berjaya sis! :)

Mrs Lurve said... Reply To This Comment

xpe ayut..tahun baru permulaan yg baru..cuma kena gigih dan kuat hadapinya...

cik nana said... Reply To This Comment

ayuttttttt, beli brodband laaaa, beli brodband ! peliss. takmao la hilang takmao laa. :'(

Mimie said... Reply To This Comment

alaaaa...xsyok la mcm nih ayut jrg online

iietamalek said... Reply To This Comment

chaiyok chaiyok ayut, nmmo sedih. be happy

ummuaidan said... Reply To This Comment

Sedih lak ayut nak pindah jauh nie...huhu...motor tuh blh hantar ikut KTM jgk kan.naik ketapi... apapun good luck idup ditempat baru dan take care...

hazwan hairy said... Reply To This Comment

owh nk berpindah ke jhr upanya..mesti best kan...eh2 pasal pos motr hery pn tgh cari kat mna nk pos motor balik kg ni..hehe...

ps: ada entry tuk kmo yg bakal berkhwin...blh amik idea..haha

Farisha Lyssa Farish said... Reply To This Comment

jangan tinggal daku ^.^

Remy hazza said... Reply To This Comment

ala.... mencabarnya nya kehidupan ayut lepas nie..... semoga ade ruang dan masa nanti.....
ayut tak dtg singgah...biar remy aje yg singgah kat sini....

-meeSUPERGIRL- said... Reply To This Comment

haha macam2..

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

kt bhbung melalui hp ya yunk..

nik ros said... Reply To This Comment

nak pindah johor yea.apapun good luck yea

Cik Nur said... Reply To This Comment

ehh..moto kita sama..hihi
tapi nombor pendaftaran je lain.. :)

xpe ayut, dulukan, mana yg penting..bw bila2 pun boleh..

cik azLyzah⊙.☉ said... Reply To This Comment

motor tu hantar kat cik jew lah..bia cik yang tolong jagakan..wahahahahahhaa

MAY said... Reply To This Comment

Pki la android phone.g mcd blh pku wifi free.hihu

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

wah 12jam...takpe la ayut...semoga anda terus sukses tak kira di mana pun anda berada...

Mama Adam said... Reply To This Comment

semoga lebih berjaya di tempat baru.

therosputih said... Reply To This Comment

kalo ain, makin tensen keje, penat keje, mula la ngadu ngan encek blog...release tensen...

dEdEQ dE wIshEs said... Reply To This Comment

AYUTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT .. NNTI JAGE DIRI TAW

adyna said... Reply To This Comment

hati2 ye ayut ditemapt org ;)

adyna said... Reply To This Comment

tahun baru,tempat baru..semuanya baru ..semoga gembira ditempat baru nnt ye ayut

Mieya Atiera said... Reply To This Comment

Chaiyokkk ! Masa boleh dicari. takpe.

-meeSUPERGIRL- said... Reply To This Comment

jauh pun takpe .. bia ada garis rindu :)

Hanif Idrus said... Reply To This Comment

good luck to you..semoga sukses di tempat baru

azizah :) said... Reply To This Comment

alaaaaaa tak best la kalau ayut jarang online..huhuhu jijah pasti rindu!

yang penting kawen t jemput yer.. kalau hujung2 tahun dapat la jijah pegi..huhuhu

keep in touch jugak :) ape2 contact hp pon boleh kan..

hnahdy said... Reply To This Comment

cuti bila? seminggu sekali ke..huhu sunyi la blog nanti

ros_reeza said... Reply To This Comment

Ayut dapat kerja baru ek.. johor area mana tu?. Ros di jb :-)
Selamat bertugas ye :-)

aisya said... Reply To This Comment

all the best and good luck ye cik ayut..

Myra Jay said... Reply To This Comment

InsyaAllah pasti boleh..

Mana2 tempat pun sama, yg penting kita kena enjoy :)

Miss Zahirah said... Reply To This Comment

selamat bkrja kt tmpt baru.. ;)

Jna marcello said... Reply To This Comment

tolongg jgn hilanggggg kami akn merindui ayuttttttttt sob sob sob T__T

QasehnyaRania said... Reply To This Comment

alaa..nanti ayut jadi chipsmore pula.ye ..jap ada jap tak ;0

jaga diri ye ;)

Wanieys a.k.a IbuQalief said... Reply To This Comment

tc ayut d tempat baru

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

alaaa nanti susahlah nak nampak ayut kat blog akak... pe2 pun, good luck ayut..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...