-Kawan Aku-

Pencarian Rumah/Bilik sewa!

Assalamualaikum...


Hari ni semua tempat aku geledah nak cari rumah/bilik sewa di Batu Pahat.Korang tahu tak maksud geledah tu??hahaha..cari makne ye.Aku kena memulakan proses itu sekarang,waktu ini dan ketika ini.Ha...tengok betapa perlunya aku nak cari rumah/bilik sewa tu sekarang.Haish~!

Sekarang aku nak mintak tolong kat kawan-kawan blog ni.Sesiapa boleh tolong sangat-sangat dihargai.

Area: Bandar Batu Pahat.
Bakal tempat kerja aku dekat area Jalan Tanjung Labuh,Batu Pahat.Jadinya,semua kawasan berdekatan area tu bolehlah aku nak sewa.
Budget: RM400 ke bawah.
Kalau ada lagi murah memang lagi bagus.huhuhu.
Keadaan: Kalau boleh nak fully furnished.



Harap adalah rezekinya.Amin.



35 pesanan buat ayut :

Ena's Palace said... Reply To This Comment

ala...akk dok melaka...xdapek nak nolong eh!

gud luck...pasti jumpa nanti

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

mudah-mudahan jumpa ye ayut...kakak doakan ... In Shaa Allah...

Nursaila Norman said... Reply To This Comment

insyaallah akan ada tu..akak doakan ayut dpt rumah sewa/bilik sewa cpt ye..amin :))

Nursaila Norman said... Reply To This Comment

insyaallah akan ada tu..akak doakan ayut dpt rumah sewa/bilik sewa cpt ye..amin :))

sHaRiNa eLyaNa said... Reply To This Comment

ala..sha xdpt tlg..sha org jauuu hehe gud luck !

Remy hazza said... Reply To This Comment

insyaAllah...nanti mesti ada yg membantu.....
semoga dapat apa yg diidamkan.....

Ujie said... Reply To This Comment

BP..tmpt mertua akak.

mmg kena cari awal, letih kerja cari rumah sewa ni tau. Moga dpt apa diharap ya.

Mrs Lurve said... Reply To This Comment

ayut...ada ke fully furnished dgn harga mcm tue hhuhuhuhuhu...rajin2 godek dkt mudah.my

ummuaidan said... Reply To This Comment

Ayut nak pindah dok johor pulak ker..? dah dpt kerja kat sana lak?

Wana Owen said... Reply To This Comment

selamat mencari rumah sewa..=)

Mimie said... Reply To This Comment

ala ayut tak dpt tlg

syafiqakarim said... Reply To This Comment

errr
insyaAllah ada tu nanti
goodluck

eh

azizah :) said... Reply To This Comment

InsyaAllah pasti ada rezeki nanti yer..

tahniah jugak dah ada kerjaya lain.dekat gan kampung gak kan..

hnahdy said... Reply To This Comment

harap ada.. amin

♡ Risha Lieza ♡ said... Reply To This Comment

Semoga berjaya dptkan rumah sewa! ;D

Cik Nur said... Reply To This Comment

Nur duk perak, xdapat nak tolong ayut..
harap ada yg dapat carikan untuk ayut...

Hanif Idrus said... Reply To This Comment

Tak der...hehehhehe.

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

wah dapat kerja kat batu pahat ye ayut....gud luck ye cari rumah sewa tu...

Mama Adam said... Reply To This Comment

gud luck mencari rumah :)

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

moga ada yg mbntu..try tgk mudah.com juga ea..

Jna marcello said... Reply To This Comment

Salam jumaat kak..
Na pun tgh cari rumah sewa kak kat subang =|

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

x dapek nak nolong ni dik!

cik nana said... Reply To This Comment

Aduii bab2 nak cari ruma/bilik sewa ni mmg susah kan..selalu tgk kwn cari kol2 susahnye..cari sampai dapat ayut..

iietamalek said... Reply To This Comment

nak duk tmpat baru yer

nik ros said... Reply To This Comment

moga cepat dapat rumah sewa nnt

adyna said... Reply To This Comment

insyaAllah dapat tu

ros_reeza said... Reply To This Comment

Oooo area batu pahat... tak dapat nak membantu. Sory ye :-(

aisya said... Reply To This Comment

mudahan cepat2 ya dpt. nk bantu takleh plak.. jejak kaki kat sana pun tak pernah.. hehe

Myra Jay said... Reply To This Comment

Moga dipermudahkan urusan ye

Wanieys a.k.a IbuQalief said... Reply To This Comment

moga dipermudahkan urusan ayut yer

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

harap ayut jumpa rumah sewa yg ayut nak..

kecik bai said... Reply To This Comment

at tmn bendahara,peserai,batu pahat ada rumah sewa
2tingkat,2blk tido,2bilik air
sewa murah rm250

Fard Gurl said... Reply To This Comment

De g ke swa ni

Muhamad Sobirin said... Reply To This Comment

??

ammar said... Reply To This Comment

@kecik bai
hyepp.
bole bgi nmbr fon
bole berhubung dgn saya melalui fb sahaja
https://www.facebook.com/ammar.paparazi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...