-Kawan Aku-

Surat Tawaran

Assalamualaikum...


Tadi petang duk rehat-rehat depan meja,bos datang kat meja sambil senyum-senyum.Dalam hati "ni dah nape pulak senyum-senyum ni?".Sampai kat meja terus je hulur surat.Haaa....Amek kau.


Surat Tawaran Relocation & Promotion daripada office.

Haaa...ingat nak belajar je ada surat tawaran yang ditunggu-tunggu.Ni kerja pon ada surat tawaran yang ditunggu-tunggu tau.Aku telek punya telek,baru tadi petang cakap kat bos, "Saya bagi esok jela ea surat ni.."

Bos aku boleh pulak cakap,"Amik la...tengok-tengok semua dulu baru bagi balik.."

Balik duduk kat meja amek gambar buat post.hahaha! ^^
Gambar pon dah ala-ala menggerutu sebab guna web camera jer. ==!
Sebenarnya aku pon kompius bila nak sign.Dalam kepala,

Betul ke ni?
Betul ke ni?
Betul ke ni?
Masanya akan tiba
Aku pulang ke Johor.
Semakin menjauh.
Berada di kampung.
Betul ke ni???


aarrgghhh!
Ni la masalah budak bernama Ayut!
Dapat surat tawaran pon payah
Tak dapat surat tawaran tertunggu-tunggu.
Dasar tak tetap pendirian memang gini.huhuhu.
Sabar jela...


27 pesanan buat ayut :

s h a said... Reply To This Comment

Wahh...congratz ayut.Besh dapat dekat ngan family. :)

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

congrats on the promotion....alaaaa...lepas ni ayut dah jauh...

ayut said... Reply To This Comment

@s h a hahaha..tp ayut tgh blur lg ni sha..btul ke nak pegi..adehhh ==!

Cik Syida said... Reply To This Comment

oklaaa tu! bukan senang nak dapat :D

BlueiceButterfly said... Reply To This Comment

tahniah..hehe semoga dapat buat keputusan yag terbaik..:)

Remy hazza said... Reply To This Comment

best nyer...... sign aje....he3

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

hahaa kelakar plak boss ayut tu... ada ke dh bg bc suh bg blik sbb esok nk bg semula.. hihii

Princess Feyqa said... Reply To This Comment

Solat istikharah hehehe =)

p/s : dah start buat persiapan utk kahwin tak? hehe

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

ehmm pikir la semasak2 nye...rasanya ok je ayut amek offer tu...

apa2 pun tahniah sebab naik pangkat....:)

Cik Nur said... Reply To This Comment

tahniahhh...
janganlah ragu2...
:)

MAY said... Reply To This Comment

Fuh...masa my dpt surat mcm ni bulan nov menitis air mate tekejut.hihi..x sangke..stlh hmpir 4 thun bekje kat sini..tapi menten dok tpt lame.xde transfer.hihi

nea lopah said... Reply To This Comment

Tahniah,kalau tak sure...bt solat istikharah.
salam singgah...sedang BW ni hehehe

Misz Mieza said... Reply To This Comment

Dapat relocate ke hometown sendiri ke ? Baguslah, senang sikit dekat dgn family.. =)

ummuaidan said... Reply To This Comment

Ohh..promotion nie kena pegi keja johor yer yut...akak terkonpius lak..buatlah solat istikarah kalau tak sure...

Deqla manjew said... Reply To This Comment

tahniah.. ala..nk blur apanye ayut! amek je.. rugi lps peluang! nnti menyesal tak sudah pulak kalo x amek.. xnk bg deqla je..hahahaha..tetibe! :p

ayut said... Reply To This Comment

@ummuaidan yup...mmg tu akan ayut lakukan nnt... ^^

ayut said... Reply To This Comment

@Hatimi Tahirruddin mekaseh timi... ^^

LiYa HaNiF :: said... Reply To This Comment

congrat ayut...
akk rasa better wat istikarah tu yg lebih baik.. ^_~

Mrs Lurve said... Reply To This Comment

tahniah ayut...berdoa mohon yg terbaik kalo confius

izfanora said... Reply To This Comment

wah,untung r.. rezeki.. :)

azizah :) said... Reply To This Comment

tahniah ayut.. nak kepastian solat istikarah mintak petunjuk..peluang tu..hee

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

congrat dear ! and all the best

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

tahniah ayut jangan blur2...

cik nana said... Reply To This Comment

rezeki ni ayut. tahniah ye dear. takmao arghhhhhh2 sangat. cubit kanggggggg ! haha

Dylla Abas said... Reply To This Comment

alhamdulillah...rezeki tu :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said... Reply To This Comment

tahniah ayut..rezeki tu

Mimi Azirah said... Reply To This Comment

ape lg..grab je...tahniah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...