-Kawan Aku-

Wordless Wednesday (35)!!Dataran Merdeka 2013!!

Assalamualaikum...










33 pesanan buat ayut :

Myra Jay said... Reply To This Comment

Meriah... :)


Dah lama MJ tak join sesak2 ni..heheee

s h a said... Reply To This Comment

Amboi...rajinnya dia ke dataran merdeka.Semoga tahun ini lebih baik dari sebelumnya. :)

Mira Adzlia said... Reply To This Comment

rjinnya pegi...sy dah membongkang tido..hihi

aTieYusof Family said... Reply To This Comment

Meriah nya sambutan thn baru kan?
Happy New Year Ya..:)

Knor said... Reply To This Comment

dulu dekat aje tempat kerja dgn dataran merdeka..tapi tak pernah pg..

sambut thn baru ye..

careno said... Reply To This Comment

mlm new year tu teringin nak ke dataran merdeka bawak akiff tgk bunga api tp bila fikirkan jln jem teruk trus tak jadi... huhuhu...

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

wah,rajinnya dia..

Remy hazza said... Reply To This Comment

bestnya lepak kat dataran....remy zaman2 student dulu rajin ler.....
btw...selamat tahun baru ayut....!

azizah :) said... Reply To This Comment

wahh sambut new year kat dataran merdeka tu! cik abg tak ikut sekali ke..heee

ummuaidan said... Reply To This Comment

selamat tahun baru yut..wah sambut kat dataran yer.:)

shazrina said... Reply To This Comment

best nye celebrate kat situ ...kite tengok kat tv je ..hihi papepon hepi new year, semoga 2013 memberi lebih makna ...

miz ruha said... Reply To This Comment

cantik bunga api...
selamat tahun baru ayut... ^_^

Lissa LaLissa said... Reply To This Comment

cantiknyaa~ >^^<

محمد رازيق said... Reply To This Comment

terbaik pic. btw happy new year 2013 :) selamat maju jaya :)

therosputih said... Reply To This Comment

selamat tahun baru...=)

Ujie said... Reply To This Comment

rajinnyee ayut..

nik ros said... Reply To This Comment

meriahnya..tak suka pi tempat bersesak2 ngan org tapi teringin nak pi sebenarnya..hehe

ros_reeza said... Reply To This Comment

Selamat tahun baru Ayut :)

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

wah meriah...gambar semua cantik2...he he he...tahniah kepada photographer... ^_^

Mimie said... Reply To This Comment

sakan ye berjalan....

Cik Syida said... Reply To This Comment

bestnye.. meriah je

pha is said... Reply To This Comment

meriahnya...

iietamalek said... Reply To This Comment

wah..meriahnyer

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

selamat tahun baru ayut :-)

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

meriah

izzah said... Reply To This Comment

Nice pic...jeles sbb pic smua cntik2...camner leh capture gambar bunga api tu...nmpak jelas sgt2...

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

selamat tahun baru ayut....mmg betul gambar kat atas tu semua cantik2 belaka...lebih cantik dari gambar kat tv1 aritu...haha

cik nana said... Reply To This Comment

wah mesti feeling lain je kan sambut NY kat dataran merdeka lak tu. hepi new year ayut ! nak slmt pengantin baru jugak lah utk tahun ni. ehehe

Misz Mieza said... Reply To This Comment

Wah! Gi sambut tahun baru kat dataran merdeka ke ? MM sambut kat umah je.. Tak pernah sambut kot.. Hehehehe..

Cik Nur said... Reply To This Comment

selamat tahun baru..
meriahnya nampak.. :)

aisya said... Reply To This Comment

sy mmg takkan jejak kaki lah kat sini. tak boleh tempat sesak2 ni.. sesak dgn ramai org, sesak nfas lg.. tak mampu lah...

Mrs Lurve said... Reply To This Comment

happy belated new year ayut...ehh boleh ke wish ginie

Wanieys a.k.a IbuQalief said... Reply To This Comment

meriah nampak...selamat tahun baru ayut

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...