-Kawan Aku-

AFF Cup 2012: Bukan Rezeki Harimau Malaya

Assalamualaikum...


Ada sesiapa menonton perlawanan bola malam tadi?
Masih kecewa?Masih membara segala perasaan?
Aku tak tengok sebab TV kat umah takde dan aku tak ke mana-mana nak tengok walaupun ada plan nak ke mamak.Tapi tak jadi last minute.Takpela.
Aku sekadar mendengar.Dengar abang umah depan tu yang sokong Thailand *tak patriotik sungguh* gan dengar radio.

Harimau Malaya menentang Gajah Putih.
Keputusan Perlawanan Harimau Malaya tewas 0 - 2 dengan Thailand yang mana segalanya berlaku apabila Malaysia kekurangan seorang pemain.

Pagi hari tengok-tengok video yang menjadi kontroversi.
Tidak mengapa.Panjang lagi perjalanan Harimau Malaya selepas ini.Lagi 2 tahun pertingkatkan lagi usaha untuk Suzuki AFF Cup.
Pujian buat penjaga gol Farizal dan semua pemain kerana telah berusaha.
Syabas buat Harimau Malaya.


Jadinya Final nanti Singapura bertemu Thailand.
All the best buat mereka.
Lepasni kita perhatikan pulak Harimau Malaya untuk kelayakan Piala Asia dan kemeriahan pemain-pemain dalam Piala Malaysia ye.
^____^




22 pesanan buat ayut :

izan mama mia said... Reply To This Comment

terima kekalahn dgn positif ..nnt boleh cuba lagi

Cik Syida said... Reply To This Comment

saya tengok kat tv, mmg kontroversi :D

azizah :) said... Reply To This Comment

selamanya harimau malaya..selamanyanya..elelele...hahaha

Sue-Rya Qistina said... Reply To This Comment

huhuhuhu..bkn rezeki malaysia nk julang piala AFF lagi. kita terus bagi sokongan kpd mereka :)

nik ros said... Reply To This Comment

tak pe. boleh cuba lagi kan.

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

selamanya harimau malaya..go go harimau malaya

CeqGu said... Reply To This Comment

cikgu tak minat bola, tapi tertengok gak la skit2 semalam sebab dengar en asben bising2 ..bila cikgu tengok tu huhh memang macam pengadil berat sebelah jer...geram plak rasanya, terus malas nak tengok hehehe

iietamalek said... Reply To This Comment

yang penting dorang dah main yang trbaik buat Malaysia..

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

xkecewa mana..takde rezeki kan..hihi.

Nursaila Norman said... Reply To This Comment

xpe ayut,bg chance la kat diorg..nak sgt menang..dh la padang teruk,reff berat sebelah..boleh la menang..dr mlm td akak emosi ngalahkan en gaban..haha..still xleh terima..huhu..yup Piala Asia..yayyy!

ummuaidan said... Reply To This Comment

takperlah kalah pun ..dah berusaha kan ...takder rezki ler tuh

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

yup. mmg bukan rezeki kita kan

Mimie said... Reply To This Comment

xde rzki....trime seadanya

unsecretostory said... Reply To This Comment

Insha Allah mesti ada rezeki satu ahri nanti ;')

Remy hazza said... Reply To This Comment

kita kalah dgn maruah kesukanan yg tinggi.. teruskan menyokong harimau malaya....

nur anis said... Reply To This Comment

sedih..tapi nak buat macam mana kan...

cik nana said... Reply To This Comment

malas dah nak cakap pasal bola. takde mood -________-'

Cik Nur said... Reply To This Comment

apapun..mereka dah cuba sebaik mungkinkan...

Dunia Wilma said... Reply To This Comment

Mereka dah buat yang terbaik tetapi takda nasib...Takpa, cuba lagi di lain perlawanan ^_^

farah.fauzi said... Reply To This Comment

team harimau malaya da buat yg terbaek...walaupon kalah, tapi harimau malaya sentiasa menang kt hati rakyat malaysia.. selamanyaa harimau malaya~~

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

tak puas hati dgn referee oppa gangnam style tu...rasa nak pukul2 je dia...

Wanieys a.k.a IbuQalief said... Reply To This Comment

xder rezeki nk menang kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...