-Kawan Aku-

Hilang Rindu kat Dia

Assalamualaikum...


Petang sampai lepas tu ke pasar.Tengok budak Aiman ni nak minum air tebu.Mintak kat ibu (kakak aku) dia.Sesuka hati dia jer.


Yeay!!Dapat minum nak la dia tengok kamera jap.Hai,auntie semua.Hai uncle..!


Aku sibuk make up dia datang.Tu dia nak jugak memegang.Yela.Amikla.Time ni dia nak pelembap Garnier,nak la dia sayang-sayang kejap.Pandai ea.


Ni sibuk nak tengok hujan.Tetap tak nak tengok kamera.Grrrrr..!


Ni bukan nak ikut balik tapi nak main hujan.hahaha.Tu tak nak tengok kamera.Pandai ea.


Perjalanan nak ke rumah kakak ni makan masa setengah jam je naik Express Rail Link (ERL).Senang cita tren nak ke KLIA tu.Tambang ERL boleh tengok kat bawah ni.



Aku memang dari KL sentral.Kadang-kadang aku turun KLIA terus (tambang macam nak balik Johor!).Kadang-kadang turun Salak tinggi.Paham-paham jela tambang dia.huhuhu.Tapi condition dia nice.Sesuai la dengan tambang dikenakan.
Nanti jumpa lagi ea Muhammad Aiman.
^___^







27 pesanan buat ayut :

miz ruha said... Reply To This Comment

comelnnya aiman... ^_^
tak pernah naik erl..

s h a said... Reply To This Comment

Kirim salam plok ciyom kt aiman comel tu.Hehe.Comel je.X pnah nail ERL.Pnah jgk denga tambang die mahal.Boleh tahan semangat jgk harge dia. ;)

nur anis said... Reply To This Comment

eee..cute!

kinara kinatara said... Reply To This Comment

comel nya..tembam...nak cubit je rase..:)

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

comelnya./cute

nik ros said... Reply To This Comment

comel
terubat la rindu yea :)

hazwan hairy said... Reply To This Comment

alololo comelnya....dak kecik tu ja tau..haha :p ..xpnh naik erl lagi >_<

Jamal k ahmad said... Reply To This Comment

comel aje aiman ni..

tak lah menempuh jam..kan

eintan nurfuzie said... Reply To This Comment

comel2 nye aiman....
eeee.. nk cubit2 pp dia

Knor said... Reply To This Comment

salam..yg blog jamal tu adalah blog suami kakak..sorry..dia tak logout pulak..ni bru kak nor sebenar..

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

bby comel ni mmg selalu wat kita rindu kan

izzah said... Reply To This Comment

budak comel smua org akn jd cepat rindu ke dia...hehe...cepat2 lgsung la ayut..leh dpt baby cpt2...

Cik Que said... Reply To This Comment

comey la aiman tu..^__^ rase nak gigit pipi dia je..hihi.=D

♡ Risha Lieza ♡ said... Reply To This Comment

aaaaaa....comelnyaaa aiman! mcm nk cubit-2 jaaa..hahaha

azizah :) said... Reply To This Comment

cute :) syg ayut pada anak buahnya..heee

aisya said... Reply To This Comment

tak pernah lg naik erl ni.. =)

aTieYusof Family said... Reply To This Comment

comel nya Aiman.. pipi tembam..:)

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

haha comel aiman...mahal jugak tiket ERL tu ye...

ros_reeza said... Reply To This Comment

Alahai comelnya dia nak minun air tebu ye. Hihi...

hnahdy said... Reply To This Comment

luasnya mulut dia.. jgn makan straw ye..hehe

izan mama mia said... Reply To This Comment

comelnyer dia...

adyna said... Reply To This Comment

alahai comey nye

Remy hazza said... Reply To This Comment

kalau kat salak tinggi station.... depan rumah remy jer.....he3

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

ololooo..comelnya dia..

Wanieys a.k.a IbuQalief said... Reply To This Comment

alololoo comey sungguh

ummuaidan said... Reply To This Comment

comel budak aiman nie ..hehehe...ingat zaman nak lrt gie umah kakak2 dolu2...

Eca Dwinky Asha said... Reply To This Comment

comelnya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...