-Kawan Aku-

Doa buat Sahabat yang telah berkahwin

Assalamualaikum...


Barakallahu laka wabaaroka 'alaika wa jama'a bainakumaa fii khoir.
Ertinya:
[Semoga Allah memberkatimu dan meletakkan keberkatan ke atasmu serta menghimpunkan kedua kamu dalam keberkatan]
amiiin.

*dalam kursus kahwin (??entry lain yer) ada bagitahu patutnya salam pengantin baca doa atas ni.Kalau anda jauh pon sama,doakanlah rakan-rakan anda begini.Masa majlis tu kalau nak pasang lagu Maher Zain banyak kali pon takpe.Sebab ni adalah doa.Doa buat Pengantin Baru*


Buat Sahabat sekelas di Universiti


Kojek & Pasangan,Hajar
Ni amik dari FB.OP Sempoi Art Syndicate.



Ariff & Pasangan,Nisa.
Gambar amik dari FB Nisa.hihi

Buat Blogger

Kak Saila & Pasangan,Mr Gaban
*follow kot cerita si akak Saila ni.hihi*
Pinjam Header ye kak!


Ntah kenapa tetiba nak buat entry ni.Jangan tanya kenapa.
Rasa happy untuk mereka semua di atas!
Selesai dah semua.
Alhamdulillah.
Ni cerita yang aku follow means terasa dekat di hati (wah gitu) tu aku tepek sini tu.
Dari jauh ku kirimkan doa buat kalian.
^_____^





31 pesanan buat ayut :

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

selamat pengantin baru semua

Sue-Rya Qistina said... Reply To This Comment

so sweet la ur friend dik :)
akak doakan utk awk juga k

Seneorita Baharin said... Reply To This Comment

bestnyerk kan tgok kwn2 yg kawen..rasa xsabar pulak nak kawen..hee..mood gatai dh aktiv balek..adoi ^_____^ heee

Nursaila Norman said... Reply To This Comment

oh no ayut! terkejut akak! huhuhu..terharunya..tenkiu ayut, tenkiu so much :)) saaaaaaayang ayut sgt2! hug n kisses ketat2 :D

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

ayut bila pulak? ^_^ heee.... nanty jangan lupa jemput tau... (tak malu mintak jemput) ekekeke....

Cik Nur said... Reply To This Comment

moga pasangan mempelai berbahagia hingga Jannah..

selamat pengantin baru buat mereka..

caliph shuriken said... Reply To This Comment

x lama lagi giliran tuan umah plak kn, hikk...

Dunia Wilma said... Reply To This Comment

Tahniah buat mereka semua ^_^

miz ruha said... Reply To This Comment

lagu Maher Zain best...

miz ruha said... Reply To This Comment

ayut, esok birthday ayut kan...
happy birthday... may Allah bless you...
wish awal takut sy bizi esok... ^_^

done genting malaysia...

hainom OKje said... Reply To This Comment

Selamat pengantin baru tuk sahabat2 Ayut!

LelakiSemalam said... Reply To This Comment

semoga ....bercucu cicit!

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

tahniah dan selamat pengantin baru kepada mereka...lepas ni ayut pulak...hihi

azizah :) said... Reply To This Comment

nanti ayut kawen jijah tujukan doa ni untuk ayut.. InsyaAllah :)

nik ros said... Reply To This Comment

semoga semuanya bahagia :)

Remy hazza said... Reply To This Comment

selamat pengan baru buat semua sahabat ayut...kita doakan kebahagian mereka......

Karukord Jagau's said... Reply To This Comment

slmt pengantin baru :)

shazrina said... Reply To This Comment

awak doakan saye bahagia bersama keluarga saye ye ..semoga berkekalan sehingga hujung nyawa ..harap bersama juga di jannah ..

QA's ~ mamapapa said... Reply To This Comment

selamat pengantin baru buat semua pasangan tu..moga kekal bhagia hendaknya :)

adyna said... Reply To This Comment

insyaAllah pasni ayut lak kan.. ;)

Aishah Jahirah said... Reply To This Comment

moga kekal bahagia selamanya utk mereka.tahniah.

نورعيم said... Reply To This Comment

tahniah semua!

akak pun pi kursus kawen eh? sama la! hihi.

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

akak dulu pun sblm kawen mesti rs seronok bila tgk org kawen, skrg ni plak bila dh kawen, rs seronok bila dgr cite org prgnant.. hihi

Wanieys a.k.a IbuQalief said... Reply To This Comment

selamat pengantin baru untuk mereka semua

shidaR said... Reply To This Comment

tahniah buat mereka :)

cik nana said... Reply To This Comment

tumpang gembira bila kawan2 dah naik pelamin. Alhamdulillah..

nur anis said... Reply To This Comment

musim kahwin,..:)seronok tengok orang kahwin, sampai terbayang, bila turn sendiri ek? huhu

izan mama mia said... Reply To This Comment

selamat pengantin baru ..wah musim org kawen

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

yui tumpang hppy gak..hihi,

Eca Dwinky Asha said... Reply To This Comment

tahniah tahniah..eca lagi 4thn u wish oke :P

s h a said... Reply To This Comment

Amin3 untuk sume pasangan.Peringatan yang bagus ni.At least x dapat dtng boleh sampaikan doa pon okay da. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...