-Kawan Aku-

Teaser Cerita Weekend

Assalamualaikum...

Hahahaha..tajuk itu sangat melampau.Sebenarnya weekend lepas ni banyak gak aktiviti aku buat.Nak cerita tak sempat.Bagi gambar jela yer.Gambar pon tak banyak.Siapa ada FB aku mungkin nampak dah kot gambar yang ada ni.Takpela ea.Cite akan datang.Tu pon kalau kuarlah cite ye.Makin nak akhir tahun,keje makin serabut pulak.huhuhu.

Ringkasan cite dalam gambar.

En B turun KL!
Ni la budak ye yang buat tido tak lena,makan tak kenyang hari-hari.oppss!
akhirnya jumpa lagi.

Makan pizza sampai tido!
Memang melampau kalau makan.Selamat bagi yang dah abis.Kalau bagi yang tersedia ada nanti yang terus nak pergi Pizza kang.hahaha ^^


Attended last Roomate 3 tahun punya Majlis Kahwin-Kak Wa!
(ayat apa aku buat ni)

Ni tiga agenda utama yang melengkapi hujung minggu aku haritu.Dah kepenatan,ahad malam tido tak sedar diri but HAPPY!!
Esok cuti la...Nak cite cane ni??
^__^





Till then.
ayut

29 pesanan buat ayut :

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

wah..yg pntig sume besh kan.

Zura@Iwan said... Reply To This Comment

apa ni x paham..hahaa...

cik abe trn kl ye..best la tu..hikss

azizah :) said... Reply To This Comment

amboi... terserlah kehappyan ayut di situ... hehe happy jijah melihatnya ;)

Remy hazza said... Reply To This Comment

hensem En B....
semoga berbahagia selalu ye ayut!!!!!

nik ros said... Reply To This Comment

seronoknya :)

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

wah siap ada teaser2 ni...hehe...tgk gambar pinggan mangkuk yg dah licin tu mmg boleh mengurangkan nafsu makan...

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

patutlah weekend senyap jer... uhukss... hijau jugak jadi pilihannya tu... ^_^ heee...

kinara kinatara said... Reply To This Comment

wah..untung dapat date..huhu..:)

kina suka baju awak 2..hijau..like like like...:)

Cik Nur said... Reply To This Comment

ayut pun dah nampak seri bakal pengantin... :)

aisya said... Reply To This Comment

pizza hut tu makan berape org tu?? haha

miz ruha said... Reply To This Comment

teaser ye...
happy ayut... tahniah buat Kak Wa...

Jna marcello said... Reply To This Comment

wahh patut Na rasa entry ni berbunga sbb en.b dye ade hihihi

shidaR said... Reply To This Comment

wahhh tetibe de gmbar encik B dia heheee :D

shidaR said... Reply To This Comment

wahhh tetibe de gmbar encik B dia heheee :D

QA's ~ mamapapa said... Reply To This Comment

wah..happynya ayut :)

cik nana said... Reply To This Comment

ayut, ni hepi yg mana 1 ni? dapat mkn piza ke, g majlis kawan ke, dpt jumpe cik abg? ehem-ehem ;p

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

wah ayut jumpa buah hati yer... :)

Eca Dwinky Asha said... Reply To This Comment

roomate sudah..ayut bila dear :P

Mrs Lurve said... Reply To This Comment

muka happy btl!

Miss Zahirah said... Reply To This Comment

happy btul dpt jumpa si b yer.. hihihi

Mimie said... Reply To This Comment

tuan punye blog bile lg?lalalala

Wanieys a.k.a IbuQalief said... Reply To This Comment

ptt ayut happy kemain lagi..cik abe ada hehehehe

hazwan hairy said... Reply To This Comment

berbunga2 ayut kita ni :p

unsecretostory said... Reply To This Comment

Witwit , semoga bahagia selalu hendaknya :)

nur anis said... Reply To This Comment

seronok nampak..:)

outbound malang said... Reply To This Comment

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Imajinasi lebih penting daripada pengetahuan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ..

farah.fauzi said... Reply To This Comment

hppy nyee diaa ..hee~~

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

wah ada buah hati terus kenyang ya

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

no.15..itu amin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...