-Kawan Aku-

Engkau!

Assalamualaikum...


Tarikh: 18 Disember 2012
Tempat: Bilik Sewa,Sekyen 17
Masa: 8.50 malam

Saat ni aku mengigil.Yes!Mengigil satu badan.Menahan dari segala perasan.Damned it!
Kadang-kadang aku tersenyum sendirian bila terkenangkan diri ko.Kadang-kadang aku pelik dengan ko.Apa yang tak kena dengan ko sebenarya?Aku taye member ko yang tahu cite dari A to Z cakap pon dah tak paham apa masalah sebenarnya.Memang menyusahkan bila kenal gan ko.Call tak angkat,massage nak gaduh.Period ke hape??!Annoying and soooo disturbing in mylife.
Start this time,no more.Full stop.

As like what you write in your massage
‘....pedulila ko nak kata aku demand ke degil ke....’

Macam tu jugakla aku walaupun sebenarnya aku bukan orang begitu.Selamat aku ni jenis tak makan dalam.Makan luar je.Nasib baik dan Memang naib baik sangat.One more thing,kalau la ko baca kan apa aku tulis ni.Aku tak suke la berpura-pura.Tak puas hati sangat dengan aku,FINE.Aku undur diri dengan permainan ko.Now,TEPUK TANGAN untuk diri ko ea.DONE. Jangan tanya nape aku hanya mesej ko je lepas ni.Tak kira la mesej 2 hari sebelum kejadian or selepas kejadian.Pegi jalanlah dengan 7 keturunan ko nak ingat.Sebab ko not special anymore.Useless buat baik dengan ko.

Terserempak tak payah senyum pon ok jugak.Nasihat aku untuk ko,jangan libatkan orang lain antara aku dengan ko.Orang rapat antara kita jangan sampai jadi mangsa.Please la OPEN MINDED beb..!


Moral story:
Bila orang dah tak sudi,baik undur diri.Undur bukan mengalah tapi biarlah...orang tak dengar kata jangan dilayan kan.Macam %#%$@#

-out-


p/s: copy paste...buat kenangan dan ingatan akan datang yang aku pernah jumpe orang macam ni dan hari ni la aku rasa memang useless kenal ko.




26 pesanan buat ayut :

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

erks...adik akak occay? istighfar banyak-banyak...ingat Allah..

cuma nak cakap satu jer...toksah dilayan sekiranya ada wujud orang-orang sebegini dalam hidup kita... hu hu hu...nanti buat sakit kepala jer lagi adalah...

take care adikqu sayang... chillex kay...

Mimie Najib said... Reply To This Comment

sabar ye..

Sue-Rya Qistina said... Reply To This Comment

hohohohoho. gitu la klau dah tinggal serumah ni. mcm2 hal. akak pun dah pernah laluinya dulu. terus pindah dari situ

cik nana said... Reply To This Comment

bersabarlah ayut. name nye hidup cmtu lah rencahnya. ada je org yg annoying. huh

hnahdy said... Reply To This Comment

dia cerita kat orang lain ke

Maria Menado~ said... Reply To This Comment

sabo sabo ayut. saya pon pernah jupe orang macm tu.. tak perlu difikirkan tentang dia.. not worth it. kan. *wink*

Nursaila Norman said... Reply To This Comment

nape ni ayut? kwn mkn kwn ke? sian ayut akak :(

Mayang ABDUL RAZAK said... Reply To This Comment

wah .. mengamuk sakan nampak..

adorable ked said... Reply To This Comment

alamak.. ni nak komen pun takut2.. huhuhu.. sabar ea.. arini ari kak ayut, esok lusa dia pulak merasa apa yang kak ayut rasa..

Cik Nur said... Reply To This Comment

sabar ayut..
kalau dah macam tu sikapnya..
baik buat tak tahu je..

kita buat hal kita...
dia buat hal dia,...
lega..!

Knor said... Reply To This Comment

ye..semoga org itu di beri hidayah..

byk org mcm ni..senang sgt nak jumpa..

ayut said... Reply To This Comment

@Sue-Rya Qistina masalah ye tak tinggal serumah ni kak...hahaha.tu pon mslah..

Remy hazza said... Reply To This Comment

huh!!! ada gunting dlm lipatan ke ayut !!! kena banyak bersabar tau!

Jna marcello said... Reply To This Comment

sabar laa ayuz...takpe org yg banyk bersabar ni bnyak pahala nya kan???

ros_reeza said... Reply To This Comment

eh ni dah kenape ni?.. sabar ye :)

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

sabar ayut...huhu..

nik ros said... Reply To This Comment

sabar yea. buat dunno jea
lagi2 kalau org tu yg sengaja cari masalah.

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

nape ni ayut... sabar yer..

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

wah nape ni ayut...walaupun sy taktau ujung pangkal citer ni...diharap bersabar ye...

shidaR said... Reply To This Comment

manusia mcm2 prgai sabar ye ayut ..smile :)

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

sbr jela.. abaikan je ye ayut..

Mimie said... Reply To This Comment

kwn tuh de angin kus kus kot...sbr jela ayut..

azizah :) said... Reply To This Comment

kawan makan kawan la ni.. serius memang tak guna.. rasa di perbodohkan la kalau terus berkawan dengan dia.. emm sabar yer ayut! susah nak tengok ayut marah ni.. ni betul2 marah kritikal ni..heee

Wanieys a.k.a IbuQalief said... Reply To This Comment

sian ayut..sabar bebanyak yer

ummuaidan said... Reply To This Comment

aper cite nie yut? tak penah pun ayut mcm nie before/ ada masalah yer...akak harap agar semuanya setel cepat2 yer...baik2 balik..

Eca Dwinky Asha said... Reply To This Comment

xyah lyn org mcm tu la.hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...