-Kawan Aku-

Blog kena Review..Kelebihan?

Assalamualaikum...





Mula-mula sekali aku nak cakap terima kasih banyak-banyak sebab sudi review blog AkuAyut :Itu kamu bukan aku ni.Seronok baca bila ada orang review pasal blog kita ni.Sebelum ni ada jugak Blogger-bloger lain yang review tapi takla sampai jadi satu entry.Terima kasih daun keladi ye.Lain kali review la lagi blogger-blogger sekalian.hahaha.Pada aku,bila satu blog tu kena review, trafik boleh meningkat tau.Best apa.Lagi-lagi kalau blog review dibuat oleh blogger-blogger yang popular dan yang ramai follower.Lepas tu bila adanya review blog ni korang akan tahu apa patut korang perbaiki dan apa kehendak readers korang.Lagi-lagi kalau yang review blog adalah blogger-blogger otai.Blogger yang dah bertahun-tahun dalam dunia blog.Betul kan?


Sebenarnya blog aku direview disebabkan aku join segmen.Apa aku suka pasal segmen ni sebab tak payah kena buat entry.hahaha.Kan senang tu namanya.Komen je dah kena review blog kita.Segmen Blog Review ni dianjurkan oleh Careno ataupon Abah Akiff.Segmen yang yang dinamakan Segmen:Tolong Kutuk Kow2 Blog Saya dimulakan 20 November 2012.Tamat tempoh untuk Review Blog ni aku tak nampak pulak ada tulis.So,boleh la terasa nak kena review dan tengok kesannya, joinkan diri anda.Promosi jap.hihihi.


Dalam Review Blog aku tu Abah Akiff ada tanya-tanya jugak. Persoalan yang timbul membuatkan diri rasa nak menjawab (gedik).hahaha.Nanti aku buat entry la senang (boleh ea?).Korang setuju ke tak setuju apa yang Abah Akiff ni review blog aku,Jom Baca!Ada lagi tak blogger yang nak review blog aku ni ek?hihihi.



p/s: tak pasal-pasal ada idea buat entry.hihihi ^__^





25 pesanan buat ayut :

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

berani menerima kritikan tue yg terbaik kan ayut

Cik Saila said... Reply To This Comment

wahhhhh..berani nya masuk segmen tu hehehehe..walaupun straight to the point tp bgs kan..akak nk join tp malu la pulak huhu

Jna marcello said... Reply To This Comment

seronoknya seronoknya seronoknya ;)

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

lama dah tak kena review..hihi.

Wana Owen said... Reply To This Comment

best nyaaa blog dia dapat kena reviewww!=)

cik Que said... Reply To This Comment

wah, best nye kene review..lepas ni bertambah ramai la follower ayut nanti...^___^

ummuaidan said... Reply To This Comment

wah...bestnyer kan...tahniah..tahniah...

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

he he KA pown kena kutuk sama, but KA suka!

miz ruha said... Reply To This Comment

join segmen ehh... nak gi baca jap... =)

Sue-Rya Qistina said... Reply To This Comment

seronok jugak kalau diorg review blog kita n komen2 skit. pernah jugak 2-3 kali kena review. cuma rase kerdil je la sbb akak ni mmg zero bab2 blog ni. main hantam sajalah. hehehe

aisya said... Reply To This Comment

kalau kena review ni, salah satu kelebihannya trafik lah kan yg penting.. hehe.. pastu boleh la kita baca komen2 org lain ttg blog kita.. hehe

Mieya Atiera said... Reply To This Comment

Bestnyaa.

PinkUmmi said... Reply To This Comment

kelebihan blog kne review opkos la up trafik kan....

azizah :) said... Reply To This Comment

hehe terbaik lah! bila kena review secara tak langsung trafik jugak naik kan.. tu kelebihan di situ..

Mrs Lurve said... Reply To This Comment

bagus2...boleh perbaiki apa yg kurg

nur anis said... Reply To This Comment

memang best kalau kena review ni kan..:)

hazwan hairy said... Reply To This Comment

nk review x reti tp revie perkenalkan blh lah..ahahha

Ujie said... Reply To This Comment

betul, traffic boleh up dan tmbah ramai kwn blogger.

lama dah tak direview..
kalau nak review blog org lain pulak, nak kena blog yg dah biasa jengah. baru boleh komen.

kitatauke said... Reply To This Comment

syok la blog kene review...nak kene join gakblog review ni..baru tahu ape yang boleh improve blog kita...

F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A said... Reply To This Comment

besh...besh blog kena review... hee... ^_^

cik nana said... Reply To This Comment

teringat masa blog ayut kena hacked dulu. tu yg terus melekat kat sini. hikhik

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

hehe dah baca...kaw2 jugak dia kutuk...tapi bagus, disamping kritikan ada jugak dia tulis kelebihan ayut....

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

kritikan ni mampu bantu kita majukan blog lagi... :-)

Wanieys a.k.a IbuQalief said... Reply To This Comment

bestnyer blog direview...kritikan tu la yg buatkan kita akan lebih maju jaya lg :-)

Eca Dwinky Asha said... Reply To This Comment

kritikan tuk lebih kedepan kan dear?hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...