-Kawan Aku-

Lelaki 'Perfect'

Assalamualaikum...


[Facebook]

Ciri-ciri yang tersenarai untuk dikenali sebagai lelaki 'perfect'.....

Setuju?
Tak setuu?

Adakah lelaki 'perfect' tidak wujud?
atau
Adakah lelaki 'perfect' wujud tapi sembunyi?


Dilema lelaki 'perfect'...haha
^_____^






25 pesanan buat ayut :

Cik Nur said... Reply To This Comment

Wujud...Tapi mungkin jumlahnya tak ramai...

iietamalek said... Reply To This Comment

hahah..mmg tak wujud pun...

4feet8 said... Reply To This Comment

tidak wujud..mm..

izan mama mia said... Reply To This Comment

yang pasti akak dh jumpa lelaki idaman akak..hihihi...

Eca Dwinky Asha said... Reply To This Comment

hakhak..xwujud eh lelaki perfect..xpe.asal perfect dimata kira,itu sudah memadai. :)

azizah :) said... Reply To This Comment

alamak... laki ai tak perfect mane pon...hakhak :p

Misz Mieza said... Reply To This Comment

tak wujud kot.. Mana ada manusia 100% perfect dlm dunia ni.. Kecuali nabi2 dan para rasul kita.. =)

LelakiSemalam said... Reply To This Comment

hmmmm....wujud cuma selalunya tersalah tempat!



:)

rafflesia said... Reply To This Comment

susah nak jumpa. 1000 mungkin 1 nak jumpa pun.itupun ada yang tcicir juga. hehehe :)

follow back

aryocahyalesmana said... Reply To This Comment

perfect is in yours mind

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

hanya manusia yg malabelkan perfect tu....byk je keluarga bahagia walaupun si lelaki rajin lepak dgn kawan2 waktu malam sambil isap rokok dan kdg2 mengabis duit bikin kete....

suami yg baik adalah yg berlaku adil kepada isteri (dgn menunaikan hak2 sepatutnya)...ciri2 tu lebih penting...

miz ruha said... Reply To This Comment

ruha datang ni... ^_^
lelaki perfect..? dimana mereka..?

Mieya Atiera said... Reply To This Comment

Betul. Setuju sangat !!

adyna said... Reply To This Comment

tak de manusia perfect kan ayut...

tapi jadi baik wajib ^_^

Remy hazza said... Reply To This Comment

ha3... tak wujud tu boleh disangkal..... InsyaAllah ...masih ada tapi perlu dicari......

aisya said... Reply To This Comment

wujud ke yg begini? huhu

jaakechik said... Reply To This Comment

hope suami jaa seorang yg perfect! amin... hehehehee...

shidaR said... Reply To This Comment

hahaaaa..mmg xwujud!

Wanieys a.k.a IbuQalief said... Reply To This Comment

bg akak suami akak dh cukup perfect....

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

xpasti lak akak

Jna marcello said... Reply To This Comment

kak yg ni Na tak setuju hihi sbb abang mmg x buat semua tu.. tapi masih belum sempurna.. (mmg xde manusia sempurna) tp jujur Na bgtw abg Na mmg xde peragai mcm tu..GF pun xde ;)

ayut said... Reply To This Comment

@Hatimi Tahirruddin nice...mmg btul pon timi..sokong! :) kalau lelaki gitu mmg tabik...

ayut said... Reply To This Comment

@Jna marcello nobody is perfect...yg tu mmg btul sgt... :)

QasehnyaRania said... Reply To This Comment

wujud....;D tapi perlu cari in shaa ALLAH ada..

alhamdulillah dapat suami yang
tak merokok
tak lepak
tak keluar mlm(kalau keluar pon berdua juga..hihi)
curang tu harap tiada la setakat ini..

Anonymous said... Reply To This Comment

Wuih banyaknya ciri2. Bagi lelaki pula perempuan perfect:
1. Setia.

Masalah pertama kebanyakan perempuan adalah fokus utama mereka adalah mencari lelaki perfect. Sepatutnya menjadi seorang yang perfect barulah lelaki yang perfect nak kat awak. Kamu sendiri fikirla. Kalau lelaki itu perfect dan kamu tidak, ada ker dia nak kat awak? Dan tidak, berpura2 elok tak berkesan long term.

Anda fikir anda cukup setia? Adakah anda rasa sampai tak sanggup melihat lelaki lain kerana asyik fikir untuk menjaga perasaan si dia? Tak nak la heboh tapi cuma hengharap agar dicontohi. Saya sampai takkan pandang perempuan lain kot. Kalau ada yg mengorat tu, ak bagitau kt si dia. Itu baru namanya setia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...