-Kawan Aku-

Mengidam Durian Crepe!

Assalamualaikum...





Selamat Hujung Minggu!
Durian Crepe ni memang dah jadi satu fenomena kan.Diriku tersangatlah ingin untuk merasa Durian Crepe ni.Siapalah tahu area Petaling Jaya ni ada jual Durian Crepe ek?Tak pon area Kuala Lumpur (Sungai Besi ke).Tak nak jauh-jauh nak pergi pick up yer.Jenuh gak la sebab naik motor je kot.hahaha.

Orang cakap Durian Crepe ni sedap.Korang pernah makan?Memang sedap sangat ea?Tak sabar ye nak mencari Durian Crepe ni.!

Ada sesiapa tahu kat area Petaling Jaya ni yang ada jual Durian Crepe.Tolong bagi info siapa,di mana dan cara untuk menghubungi ea.hihihi.

^___^

p/s: Nak jugak Durian Crepe Hijau!
Autopublish!




32 pesanan buat ayut :

Cik Syida said... Reply To This Comment

Sedapnye.. Tak silap cyda kt midvelly ada.sebab pernah nmpk... Cuba try google.

Jna marcello said... Reply To This Comment

Na nakk request buah lain laaaa bole ke?
hm,mmm

Aimi Syahirah said... Reply To This Comment

Serius saya pun sama mengidam benda alah ni! huhu. Memang sodap!!

ummuaidan said... Reply To This Comment

demam durian crepe sekarang yer.. akak takleh nak beranganlah sebab takdek durian..huhuh...

QasehnyaRania said... Reply To This Comment

salam ..
1st time nengok durian crepe warna hijo..
ur peberet right ;D

QasehnyaRania said... Reply To This Comment

salam ..
1st time nengok durian crepe warna hijo..
ur peberet right ;D

cik nana said... Reply To This Comment

biasa2 je durian crepe. part durian nye yg sedappp. crepe nye tu tepung je pun mcm lempeng. hahaha.

Remy hazza said... Reply To This Comment

remy ok jer..... sebab remy tak mkn derian....... he3...padahalkat kampung keliling rumah berlambak durian......hu3

azizah :) said... Reply To This Comment

sedapp kot.. memang sekarang fenomena durian crepe.. jijah tak pernah merasa lagi..harap2 tak mengidam la..hehe

LiYa HaNiF :: said... Reply To This Comment

tak pernah makan gak... teringin gak nak rasa... nak cari gak lah... ^_~

Ujie said... Reply To This Comment

ngidam sungguh ayut ni..
akak pun tak penah mkn, tapi blm sampai tahap teringin lagilah.. :)

Misz Mieza said... Reply To This Comment

Tu la.. Skang musim orang berdurian crepe plak.. Teringin gak nak merasa.. Ramai orang cakap sedap.. Huhu..

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

wah nampak mcm sedap dari gambar tu...cari kat one utama kot2 ada kot...sy pon belum pernah menjamah durian crepe ni...

tak pun cam biasa la ayut...jadi masterchef buat sendiri...haha

Noraim said... Reply To This Comment

skng trend durian creep ni kan? mcm xleh telan je. huhu.

Knor said... Reply To This Comment

makin byk org mengcrepe durian ye..

belum pernah buat lagi..mengcrepe kelapa adalah dgn durian..kuih ketayap..

hnahdy said... Reply To This Comment

kaler tu pewarna or perasa? hana pernah tengok kaler purple.huhu terkejut hana.

aisya said... Reply To This Comment

tak makan durian.. jd tak ambik tau pasal durian2 ni.. hehe

syiela said... Reply To This Comment

nyum nyum sedap.. akk dh try mmg menyengat.. ni nk try buat pula harap2 menjadi

miz ruha said... Reply To This Comment

tak pernah makan...

iietamalek said... Reply To This Comment

dah pernah rasa, jiran saya buat..mmg sedap.boleh layan juga diruan crepe ni..hehe

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

akak pun dh kempunan sgt nak mkn ni... adehhh

N.Aima K said... Reply To This Comment

wah ini entri ke dua saya baca psl durian crepe..dlm beberapa minit BW

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

cntik kaler ijau..

Mrs Lurve said... Reply To This Comment

mengidam jgk..tp akan daya, xtau nak cari kat mana dkt sini...cari xjumpa pun huhuhuhu

PinkUmmi said... Reply To This Comment

mengidam gak...kalo ayut kaler ijau,akak kaler pink..boleh?

ayut said... Reply To This Comment

@Mrs Lurve crik kak jgn tak crik :)

ayut said... Reply To This Comment

@PinkUmmi hahaha..ok2x..blh gak tu PU.. :D

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

mengidam gak.hohoho

ayut said... Reply To This Comment

@Remy hazza hahaha..xaci la remy ni..huhu

ayut said... Reply To This Comment

@IntaNBerliaN kak ina dlm pantang..xleh2x..hihihi

Eca Dwinky Asha said... Reply To This Comment

eca & jijah da try :P
#saja bgi jeles.hahaha

Anonymous said... Reply To This Comment

Dekat mif valley ada jual...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...