-Kawan Aku-

Cara Pengayaan HalfMoon Shawl

Assalamualaikum...


Sekarang ni kalau jejalan mesti ada je ternampak yang pakai HalfMoon Shawl.Mungkin memang tengah trend sekarang ni.Apa yang aku boleh nampak dengan tudung HalfMoon Shawl ni:

1) Senang Bentuk
2) Cantik
3) Bentuk tudung cantik - maksudnya kalau nak susun tu terletak cantik.

Ada macam-macam gaya yang boleh direka dengan menggunakan HalfMoon Shawl ni.Penggayaan shawl pon kena tengok tempat tau.Kalau pergi kerja kena la yang praktikal dan takla terlalu 'heavy'.Meh nak bagi tengokla gaya-gaya HalfMoon Shawl ni yang boleh dipraktikkan.Pilih mana yang sesuai yer.

1) Praktikal + Mudah


Basic ye untuk gaya ni adalah lilit lepastu pin kat tepi. Lagi satu bahagian naikkan je.Tapi ni kena pakai inner.Baru pakai HalfMoon Shawl tu.


Gaya ni tak pakai inner.Ni tak payah lilit naik atas.Cuma pin je kat tepi,lagi sebelah naikkan.

2) Gaya pergi Function + Keraian








semua gambar amek Google.


So,pilihlah mana berkenanan untuk korang gayakan Halfmoon Shawl tu.
Kalau nak buat gaya baru untuk shawal tu pon ok gak.hihihi.
Banyakje tutorial kalau nak tengok.Boleh cari k.
Jangan terlebih sudah.
^___^




Selamat Mengayakan tudung anda!





21 pesanan buat ayut :

Nursaila Norman said... Reply To This Comment

kenapa cantik sgt? huhuhu!

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

terbaik & cantik

Mrs Lurve said... Reply To This Comment

suka yg atas sekali, nmpk simple jer

hazwan hairy said... Reply To This Comment

blh tgk2 ja lah xkn nk pakai lak kan..hahaha

nasha said... Reply To This Comment

tgk org pakai cantik je,kalau kita muka tembam ni pakai bukan half moon da,jadi bulan mengambang trus,haha..;p

syiela said... Reply To This Comment

alamak.. akak kalau pkai fesyen ni habis serabai dek kembar tu

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

MV takde shawl mcm ni

cik nana said... Reply To This Comment

arghhhh half moon memang cantek2 lah pakai lah gaya mana pun mesti cun..

izzah said... Reply To This Comment

Alahai...rindu nk brshawl smula...lps kawen trus xpkai shawl dah,..

Remy hazza said... Reply To This Comment

fesyen tarbaru nie.... tak pernah tgk lagi.....

Jna marcello said... Reply To This Comment

Cantik..cantikk..cantik.. ;))

Misz Mieza said... Reply To This Comment

Oo, skang musim orang berhalf moon shawl plak ekk? Nampak sangat diriku ketinggalan zaman.. Huhu~~

aisya said... Reply To This Comment

slalu dgr halfmoon shawl ni.. yelah, trend skrg kan.. tp ape sbnrnye bezanya dgn yg lain?

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

mmg ayu betul model kat dlm gambar tu...sori ter-off topic... :P

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

cntik2 semuanya..

p/s: ala yunk, takde iklan time mai ni..

Mimie said... Reply To This Comment

cantik...akak bru je balik mkn dr estoran half moon..hahaha

Eca Dwinky Asha said... Reply To This Comment

eca ada jual..ejen doorships je.hehehe....ble tgk sini : http://kedai.ecadwinkyasha.com/search/label/shawl

miz ruha said... Reply To This Comment

sweet aje tengok orang lain pakai... pandai aje belit-belit..
sy tak pandai nak belit-belit ni...

shidaR said... Reply To This Comment

comel jer tgk dorg pkai..kn ayut..

Myra Jay said... Reply To This Comment

Memang trendy..

MJ pun plan nak beli 1 :)

QasehnyaRania said... Reply To This Comment

cantik2 semuanya..boleh rembat satu ni..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...