-Kawan Aku-

Konvokesyen ke-5 di PICC!

Assalamualaikum...


Alhamdulillah 3 November 2012,hari Sabtu yang lepas selesai sudah Majlis Konvokesyen En. B di Putrajaya Konvensyen Centre Putrajaya (PICC).Balik sudah orang yang berkenaan untuk menjalani kehidupan normal ye seperti biasa.Family En B tak dapat datang sebab tiada yang sudi nak meng'offer' membuat penghantaran.Oleh kerana tidak mahu mengecewakan En B,aku bersemangatlah untuk menghadirkan diri.hahahaha.Aku jela wakil teman dia.Ke -5 atas tu sebab aku 5 kali dah pakai jubah konvo ni.Jangan jeles. :p

Jom layan gambar.


Selamat ada rezeki nampak pentas..hihihi ^___^




[abaikan tudung tak cun..hahaha]

[tahniah!]




[ok..ala model jap.hihi]


Excited sangat waktu nak pergi ni walaupun dah terlambat sebab En B salah jalan time amik aku tu.Pening gak dengan jalan sibuk dengan nak carik parking bagai sampai nak masuk ke dewan.Tapi waktu tunggu nak sampai ke En B punye tu memang jenuh la yer.Apa paling aku tunggu waktu konvo ni adalah untuk jumpe dengan seseorang.Sangat tak sabar ok.hahahaha.
Aku nak jumpe

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Blogger Azizah!

1st blogger yang aku jumpe dan orang 1st jugak memeriahkan blog aku waktu aku baru nak aktif berblog.
hahahaha.
Sangat best dapat berjumpe 4 mata.yeayy!
Borak dan terus borak.
Tapi terpisah tanpa sempat salam sebab En B kelam kabut nak g anta member dia.adehhh -_-"
Jumpe lagi yer nanti laling! ^__^

[Jijah tinggi sebab pakai kasut wedges,aku pakai flat..xaci.hahaha :p ]




p/s: bila balik cuti keje pon banyak.pelan-pelan ke rumah korang yer.




30 pesanan buat ayut :

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

wah ayut pakai baju yg ayut jahit sendiri kan

Dunia Wilma said... Reply To This Comment

Bestnya dapat jumpa BFF (Blogger Friend Forever) :-)
Tahniah kepada En. B ya :-)

Wana Owen said... Reply To This Comment

congrats kepada encik tunang.=)

DAIRI FARISHA said... Reply To This Comment

ehem..posing2 dgn en.B ea...cun!! congratz pade die ye

Mrs Lurve said... Reply To This Comment

cantik gmbr dkt taman ke pdg apa tue...

ummuaidan said... Reply To This Comment

Wah tahniah utk hafizal yer yut..univ mana dia tuh..? lebih jnior sket dari ayut yerrr....
anyway merpati da sejoli nampak hepi jerrr....hehehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said... Reply To This Comment

jumpa blogger best tu..hehe..tahniah utk tunang ayut yer :-)

Zura@Iwan said... Reply To This Comment

tahniah buat en B ayut yer..

azizah :) said... Reply To This Comment

Seronok jumpa ayut..xpuas bergambar kan..gambar kita gan pasangan pon xde.huhuhu takpe ada rezeki Insyaallah jumpa lagi yer :-)

Mayang ABDUL RAZAK said... Reply To This Comment

tahniah to hubby ayut ekk..

ayut said... Reply To This Comment

@ummuaidan dia unirazak kak.tp tak bt kat uni dia..ni pegi tmpt len..kat Putrajaya Convention centre..Unirazak sewa sehari kat situ bt majlis konvo :)

ayut said... Reply To This Comment

@Mrs Lurve tu jalan nk ke PICC tu kak Azie..dpn pintu masuk mesti nmpk mcm bukit..kitorg cepat2x amek kat situ sblm kena marah.hehehehe ;)

ayut said... Reply To This Comment

@Mrs Velentine hehehe..MV prasan ea..haah.bju yg jahit aritu.mmg niat ye nk pkai waktu ni pon :)

miz ruha said... Reply To This Comment

tahniah buat tunang ayut... ^_^

dah lima kali ye ayut konvo.. =)

chot ok..! said... Reply To This Comment

kat area mana yer??nice r gambar kt padang tu..huhu..Tahniah pada ur en.B k. :)

Nora Karim said... Reply To This Comment

seronok betul dapat jumpa blogger secara 4 mata... !

Aishah Jahirah said... Reply To This Comment

tahniah...banyak kali tu pakai jubah..hik2...sempat lagi jumpa jijah tu...heee

Aida Omar said... Reply To This Comment

Tahniah buat En. B selamat konvo.. moga maju jaya buat beliau.. ah!! jeles tengok ayut dapat jumpa jijah.. nak jumpa jugak. huhu.. comel hampa dua no..

caliph shuriken said... Reply To This Comment

dh byk tahun x pegi picc, huh.. patut laa jijah nmpak tinggi ^^

aisya said... Reply To This Comment

bestnye jumpe kak jijah! hehe.. btw, tahniah ye..

gambar outdoor tu cantik lah.. sebab cuaca sesuai je untuk bergambar.. hehe

nur anis said... Reply To This Comment

tahniah untuk tunang ayut..wahh..bestnya siap boleh jumpa blogger lagi..:)

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

wah tahniah & sgt2 meriah ayut!

Emas Putih said... Reply To This Comment

Tahniah hehehe :)

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

sweet je ayut dgn tunang... :-)

cik nana said... Reply To This Comment

congrats en B ayut ! hihi. tengok gambar2 tu rase mcm ayut yg konvo. hikhik

PinkUmmi said... Reply To This Comment

tahniah3

syiela said... Reply To This Comment

congrats buat en tunang...

wah jumpa rakan blogger :)

Eca Dwinky Asha said... Reply To This Comment

dear..yg gmbr kt ala2 pdg tu dkt area PICC ke?....lawa..next year,nak post-graduate photoshoot kt situ la..hehehe :)

next year turn eca,klu this year,leh jumpa lagi~

ayut said... Reply To This Comment

@Eca Dwinky Asha yup eca..btul2x dpn pintu masuk tu.. :)

QasehnyaRania said... Reply To This Comment

alhamdulillah;D

congrats buat En B ayut yer ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...