-Kawan Aku-

Hadiah Daripada Blogger!

Assalamualaikum...


Siapa cakap berblog tak best?!Kalau korang jadi budak degil macam aku yang selalu nak datang blog orang pastu komen-komen pon boleh dapat hadiah tau.hahahaha.Terima kasih aku nak cakapkan kat Blogger Kak Ina dan Blogger Pink Ummi atas pemberian ini.Harap tak menyesal la nak bagi lagi.opsss!Gurau je.hihihi.




Blogger Kak Ina bagi keronsang.Cantik!
Tak pernah ada keronsang yang macam ni.Sangat berbesar hati bila dapat!
Mekaseh Kak Ina.
Kak Ina ni baru dapat baby baru tau.Siapa-siapa bakal ibu nak tahu apa-apa cerita boleh tengok tempat Kak Ina.



Blogger Pink Ummi bagi key chain.Suke!
Nanti boleh tambah koleksi key chain kat purse!
Semua key chain aku dapat memang letak kat situ.Boleh hari-hari tengok gan ingat.
Pink Ummi suka berkongsi.Tak rugi kalau kenal-kenal gan Pink Ummi.


^____^



33 pesanan buat ayut :

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

rezeki lagi ye!

Mimie Najib said... Reply To This Comment

waa..bestnya..eh, berblog memang best.. :)
moga murah rezki juga pada blogger2 yng beri pemberian itu.. :)

Wana Owen said... Reply To This Comment

bestnyeee...!dapat sampai 2 tu!=)

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

murah rezeki sgguh..

cik nana said... Reply To This Comment

bile pulak boleh dapat hadiah dari blogger ayut ni..ehem ehemm..

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

wah ayut punya dh sampai..akak punya tak sampai lagi..hehehe

Kella said... Reply To This Comment

jalan jalan balas kunjungan... =)

terima kasih sudi singgah blog kita...

PinkUmmi said... Reply To This Comment

alhamdulillah dah sampai

dEdEQ dE wIshEs said... Reply To This Comment

UNTUNGNYEEEE ,, NAK JUGAK BOLEH ? HEHEE

Cik Saila said... Reply To This Comment

rezeki ayut.. :) byk koleksi ya.. :))

TiranaAduka said... Reply To This Comment

salam
Rezeki dari sahabt alam maya

PRINCESS FARISHA said... Reply To This Comment

tahniah syg :)

suka suka said... Reply To This Comment

Amboii sampai dpt 2 hadiah tu ya..

cik Que said... Reply To This Comment

best nye...rezeki katakan..^___^

syiela said... Reply To This Comment

tahniah.. murah rezeki

izan mama mia said... Reply To This Comment

wah..cantik kerongsang dier...

Jna marcello said... Reply To This Comment

seronoknyaaaaaaaaaaaaaaa..
tahniah ;)

diana said... Reply To This Comment

untung la...:)

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

oooh tahniah ayut...rezeki terpijak tu...

iietamalek said... Reply To This Comment

besh nyer die dpt hadiah..hehe

Mieya Atiera said... Reply To This Comment

Alhamdulillah, rezeki blog tu kak.

Dianaa said... Reply To This Comment

wahhh! best lah kan dapat hadiah dari blogger ^^

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

alhamdulillah.. murah rezeki ayut :-)

-meeSUPERGIRL- said... Reply To This Comment

nak jugak. .

依之汉 said... Reply To This Comment

Ini mesti sebab sertai giveaway contest. Tahniah!

nur anis said... Reply To This Comment

tahniah ayut..:)

Wanieys a.k.a IbuQalief said... Reply To This Comment

tahniah ayut...murah rezeki :-)..cantik n comel hadiah2 tu

Ujie said... Reply To This Comment

Tahniah!
Senyuum je bila terpandang hadiah2 tu kan.

miz ruha said... Reply To This Comment

murah rezeki ayut... ^_^
comel hadiahnya...

aisya said... Reply To This Comment

wah, byk oleh2 dr berblogging ni kan.. hehe..

shidaR said... Reply To This Comment

tahniah ayut :)

azizah :) said... Reply To This Comment

Alhamdulilah ayut! rezeki :)

caliph shuriken said... Reply To This Comment

smoga trus murah rezki ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...