-Kawan Aku-

Cerita tertangguh: Pizza dan Kamu!

Assalamualaikum...


Tarikh: 22 Disember 2012
8hari selepas birthdayku.huhuhu.
Lokasi: Pizza Hut,Seksyen 14,Petaling Jaya

Waktu ni En B turun KL.Berjalan-jalan mencari sesuatu iaitu diriku.hahaha.Perasan!
Teringin nak makan Pizza sebenarnya.Saje cakap-cakap dengan En B nak pizza.huhuhu.En B pon memang ada hutang belanja pizza gan kitorang.hahaha *dahsyat kan sampai hutang* Terjadinya hutang sebab sentiasa bertunda untuk berjumpa. Kesibukkan si dia memang boleh dikategorikan sebagai PM la katakan.huhuhu.Akhirnya tertunai sudah janji kamu kepada kitorang ni.

Jom makan!

Banyak jugak menu-menu kat Pizza Hut tu.
Tapi kitorang (gegurl memilih..hihihi) Order:

Set 2 orang makan
Pizza Udang Tempura (Medium)

Tu dia Pizza Udang Tempura.huhu ^^

Adds on:
Spagetti Meat Ball
Cheese Baked Chicken
Mushroom soup-1
Salad-2 (ni amek sendiri la kan)

Makanla sampai ngantok!


Mawar la paling ngantuk time makan! ^^

Aku bakal mengantuk...tak mampu makan dah ^^

dan Kamu!!

Ni la last dia telan pastu tak nak makan lagi dah ==!
Memang bagi gegurl makan puas-puas dia cakap.huh!


Total: RM70/80+ kot.

Akhirnya dapat makan pizza!
Terima kasih ye dear!
Happy!!
^^






26 pesanan buat ayut :

Mrs Lurve said... Reply To This Comment

nmpk mcm sedap pizza udang tue..sedap x ayut? nk try kalo sedap

ummuaidan said... Reply To This Comment

lama tak makan pizza hut..rupa pizza pun dah berubah..ade tempura lg..ketinggalan btul akak nie..ayut sib baik ade orng banjer.r.

Cik Nur said... Reply To This Comment

sedapnya nampakk..!
mengoda betul..!

ayut said... Reply To This Comment

@Mrs Lurve sdappp...tp cheese putih tu tak sdap..tak yah mkn..mkn cheese yg len..hihihi ^^

Lissa LaLissa said... Reply To This Comment

pernah try pizza udang tuu., memangg sedap~! hehe lapar laa pulak., ehe

s h a said... Reply To This Comment

Beshnye tgk tempura pizza tu.Nyum3.Sha kalau makan pizza boleh abes 3 slice sorang.Tapi pastu x larat makan ape da.Haha.

ayut said... Reply To This Comment

@ummuaidan jom kak turun kl..nnt akak leh rasa pizza..lame sgt dh tu kak kat fiji..meh mlancong kl ^^

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

ayut...dah dekat sangat ngan office kakak tu... chaitt...ape x calling2 ajak sekali...untung2 akak yang belanja...ekekekeke...

Mayang ABDUL RAZAK said... Reply To This Comment

WAHH... MAKAN BESARRRR.... EPI BELATED BESDAY AYUTTT...

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

wah betul2 berbelanja..hehehhe...ayut comel lah..

Remy hazza said... Reply To This Comment

pizza tempura tu memang sedap!!!!

Mimi Azirah said... Reply To This Comment

sedapkan ayut pizza tuh...nyum nyum nyum

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

wah...asal masuk blog ayut je rasa lapar terus...haha

miz ruha said... Reply To This Comment

wah... bestnya...
dah lama tak makan pizza... :)

CeqGu said... Reply To This Comment

best ke pizza udang tempura tu? tak pernah rasa, nampak mcm sodap

Jna marcello said... Reply To This Comment

dappppppppppppppppnyewwww

iietamalek said... Reply To This Comment

amboi, happynyer die dapat makan pizza..:-)

Deqla manjew said... Reply To This Comment

Wahhh pizza!! sy mmg jarang sgt mkn pizza..best la ade org blnje.. ..

Shida Radzuan said... Reply To This Comment

wahhh sedap teringin...hehee

aNiss :):) said... Reply To This Comment

pizza udang tempura tuu banyak sangat cheesee putih tuu, sampai loya tekak even anis nie peminat tegar cheesee !!

cik nana said... Reply To This Comment

makan pizza kena time yg betul2 lapar. kalau tak memang tak terabih. pastu klu da kyg terus berjanji kat diri tobat taknak makan pizza lagi*konon-konon* hahaha

nik ros said... Reply To This Comment

tgk entry ni, buat sis nak pi makan jugak.dah la lama tak makan pizza ni..huhu

azizah :) said... Reply To This Comment

mahu tak happy.. cik tunang turun kl sambil belanja pizza lagi..sedapp tu..

nasib dah makan pizza,,hee

ros_reeza said... Reply To This Comment

sedap.. nak jugak :)

نورعيم said... Reply To This Comment

lamanya tak mkn pizza. tp kita kalau mkn msti mkn sektul tu je pastu dah muak. haihh, mmbazir je bwk kita pi pizza. hihi.

Wanieys a.k.a IbuQalief said... Reply To This Comment

makan pizza sedapnyerrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...