-Kawan Aku-

Drama Setia Hujung Nyawa

Assalamualaikum...



Sedutan Setia Hujung Nyawa Episode 24
Tak sabar la nak tunggu pukul 7 harini.
^^


Sekarang memang musim kan drama-drama Melayu daripada novel.
Ok nak cerita pasal drama yang satu ni.
Lakonan watak utama oleh Amar & Nelydia.
Slot Akasia TV3, Setia Hujung Nyawa.
Best! T_T


Aku pon baru je ada TV aritu.Ni pon Mawar tu punya.haha.Aku tumpang sekaki.Start tengok Episode 17.Waktu ni si Zain gan El tengah rancakla nak gaduh jer.huhuhu.Aku gan Mawar memang tak faham la tengok sebab start-start tengok gaduh la,berlakon baik depan family la.Esok tengok lagi dan lagi terus nak follow sampai sudah. ^^ Cerita mengenai rumahtangga yang mempunyai pergolakkan kerana kisah silam dan niat membalas dendam.Namun akhirnya tersedar.Jangan pernah sesekali menghukum seseorang itu hanya kerana kisah silamnya.Haaa...kan best tu ^^ Nak belila novel ye macam ni.Wah..penangan cerita.hahaha.

Bermula Episode 20-an macam tu si Zain ye macam dah sayang kat El.
Semalam Episode 23 kuarla ayat:
"El tetap milik abang hingga hujung nyawa"

aarrrgghhh...so sweeetttt..i like! ^^


Sesungguhnya tiada seorang pon yang suci,tidak pernah melakukan dosa....Tiada seorang juga yang berdosa tidak mempunyai masa depan.


Selamat marathon drama Setia Hujung Nyawa untuk last-last episode ni yer!
^^

25 pesanan buat ayut :

Nyue said... Reply To This Comment

novel xsama dgn drama...bg nyue, nyue ag best tgk drama...mdukacita je bc novel..hehehehe

Sue-Rya Qistina said... Reply To This Comment

huhuhu..akak tgk cerita ni sekejap2 je pun dik. maklumlah, mabuk teruk aritu. mood nk tgk tv pun ke laut gak.

Mieya Atiera said... Reply To This Comment

Mieya pon baru je nak melayan cerita nie.

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

kdg2 best tp kdg2 nympah..hihi

Cik Awin said... Reply To This Comment

awin pn lyn cite ni...kesimpulannya drama lg ebst dr novel ok. jalan cerita dlm novel agak membosankan bg awin yg dh baca...

aTieYusof Family said... Reply To This Comment

Kakak pun ikut drama ni..suka sgt jalan cerita dan pelakon2 dl drama ni..mmg best! :)

Mrs Lurve said... Reply To This Comment

tgk jgk cite nie, tp tuela time mcm xsesuai..mana lagi nak solat maghrib, nak masak makan mlm...kan best kalo tv3 wat pukul 9pm

Seneorita Baharin said... Reply To This Comment

sama la kte, masa episod awal xsempat tgok, tp nk dkt episod 15 cmtu baru tgok, mula2 mcm tak fhm, tp bila dh fhm rasa xsabar plak tunggu next episode..hehe :D

Kancil 8349 said... Reply To This Comment

suka tengok yang memula je...bab lepas dia keguguran tu...Kancil dah ndak suka tengok..tapi sempat juga intai2

shazrina said... Reply To This Comment

start tengok drama ni mase episod 4 atau 5 aritu ..memang layan laaa, lagi lagi die inspirasi dari novel yang kak juju pernah bace ..best best ...

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

KA x sempat nak follow citer ni

Dylla Abas said... Reply To This Comment

follow jgk drama ni..makin lama makin best lak rasanya..

p/s : baru perasan tuan blog ni sgt cantik org nya :)

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

hari ni last ker??

Wanieys a.k.a IbuQalief said... Reply To This Comment

akak dok tunggu jer cita ni ayut..best2...hehe

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

hehe selamat menonton ayut...:)

QA's ~ mamapapa said... Reply To This Comment

haaaa..ni pun feberet akak jgk ni..tp tulaa..trkocoh2 time maghrib tukn mcm2 nk buat :(

Cik Nur said... Reply To This Comment

dah nak habiskan citer ni..
kalau ikut ending novel..
sedihlah...

Remy hazza said... Reply To This Comment

teringin nak tgk...tapi remy selalu sampai rumah...dah habis cerita nie......

Misz Mieza said... Reply To This Comment

Best sangat citer nih.. Tak sabar nak tgu next episod.. Dah nak abis da ni.. Minggu depan last kot..

nik ros said... Reply To This Comment

ramai yg duk bercerita ttg citer ni kan. sis tgk gitu2 jea. huhu

Mimi Azirah said... Reply To This Comment

dh lame tak tgk citer nih

azizah :) said... Reply To This Comment

samalah ayut.. jijah pon baru tengok citer ni sebab baru ada tv.. best pulak layan petang2..heee

aqin&alin said... Reply To This Comment

crte ni mmg best..tp bg sy drama lg best pd novel..kdg2 2 rsa nak mrh sebb ikln lme sgt..

aqin&alin said... Reply To This Comment

erm crte ni best sgt...drama best dr novel la..tp kdg2 geram jgk sbb iklan lme sgt...tp wlau pn lme tetap tgu jgk smpai lh dihujung kul8...

aqin&alin said... Reply To This Comment

erm mmg best sgt cerita ni...drama best lg pd bc novel laaa..tp kdg2 2 geram jgk sbb iklan lme sgt...tp ikln lme pn ttap tgu smpai dihujung kul8...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...