-Kawan Aku-

Dapat Benda Wane Biru!

Assalamualaikum...

Seronokla harini....
Ni barang kedua dapat harini.Ada lagi tak ek nak bagi pape kat kite??hahahaha

Barang ni adalah pemberian Cik Ain a.k.a Blogger Ros Putih.
Terima kasih to you, Ain...
Dapat ni sebab join GA Cik Ain dulu.


Masa dapat ni memang terasa ohsem ok sebab handmade benda alah ni.
Betapa rajinnya la Cik Ain ni kan.
Ada macam-macam lagi sebenarnya yang Cik Ain buat.
Boleh je tengok kat Blog Kedai Cik Ain ni.
Jom kita tengok-tengok...

Oleh kerana bear ada tiga dah kat umah.Ni jap lagi balik kampung nak transfer kan kepada anak sedara,Adam. ^^
Nanti boleh la dia main gigit2x,main tarik2x dengan benda ni.
Ada jugak benda si Adam tu nak buat main kan.
Ala....lupa apa nama kartun ni.
Apa ek nama yer??
anyone??
Tu tajuk tak letak nama tu.
huhuhuhuhu...




30 pesanan buat ayut :

adorable ked said... Reply To This Comment

kaler cam cookie monster dah, tapi tak berbulu macam elmo..
maybe kak ayut boleh letak name dia as blue elmo..
huhu

Intan Akma said... Reply To This Comment

wah..bestnyer...tahniah

Lissa LaLissa said... Reply To This Comment

Waa~ comelnyaa., ^^

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

alolo...comelnya..tahniah ayut

Cik Nur said... Reply To This Comment

katun ni dari sesame street kan..?
tapi nama dia nur lupa..hihi

ros_reeza said... Reply To This Comment

wah..dapat hadiah :) syoknya..

alamak, Ros tak tahulah nama kartun tu.. sebab tak minat kartun sangat..

Mayang ABDUL RAZAK said... Reply To This Comment

coomeinyer ayut...

Eazy Izzuddin said... Reply To This Comment

comel !

nasha said... Reply To This Comment

nama dia elmo la dear tp ni versi biru kot,yg real warna merah..best la dpt org bg kan,hehe...

Misz Mieza said... Reply To This Comment

Tajuk tak menahanlah ayut ni.. Hehe..'Benda warna biru'.. MAcam Elmo dalam citer sesame street.. Tapi elmo kaler merah.. Owh, Cookie monster kot.. Kalau tak silap cookie montser kaler biru..=)

s h a said... Reply To This Comment

Comelnye.X ingat jgk nama die.Tapi karekter utk sesame street cartoon kot. :)

therosputih said... Reply To This Comment

lega rasa sebab dah sampai ke tangan tuannya...by the way, ini namanya cookie monster la ayut...hehehe

shazrina said... Reply To This Comment

bertuah nye ayut dapat mende tu ..comel, kalo dapat kat anak kite, Adriana ..habislah kene gigit menatang tu ...hehe

therosputih said... Reply To This Comment

by the way, tahniah lagi sekali

http://jualbelicrocheted-manik.blogspot.com/2013/01/hadiah-sudah-sampai-ke-tangan-tuannya.html

cik azLyzah⊙.☉ said... Reply To This Comment

monster lah dear...cik kaler merah..tapi baru hari ne send detail kat the ros putih :D

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

hehe comel pulak tgk air tangan therosputih ni...

shidaR said... Reply To This Comment

comelnya...shida suka la...dear..

izzah said... Reply To This Comment

Tahniah ayut dpt bnda kiut miut tu...comey sgt tgk...

Dunia Wilma said... Reply To This Comment

Tahniah Ayut ^_^

ummuaidan said... Reply To This Comment

Bagi akak 1 yut...comel//

Wanieys a.k.a IbuQalief said... Reply To This Comment

comel..akak suke2 hehehe

Sue-Rya Qistina said... Reply To This Comment

congrats ayut. akak ade gak menang contest dan GA sebelum2 ni. tapi x sempat nak update lg. la ni, x bole upload gambar pulak. adoyai..

iietamalek said... Reply To This Comment

cute gile..

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

mmg comey sungguh lah

aisya said... Reply To This Comment

comelnyeee... hehe

Mimie said... Reply To This Comment

bestnye dpt nemo...congratz ayut

Knor said... Reply To This Comment

nampak mcm buatan tgn aje..benang bulu kambing ye..lama tak mengait..

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

alahaiii cutenya... tahniah ayut

azizah :) said... Reply To This Comment

comeylah yunk..tahniah tau!

miz ruha said... Reply To This Comment

comelnya benda biru tu... >.< kawaiii.... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...