-Kawan Aku-

SPONTANEOUS THURSDAY: FIKIRAN

Assalamualaikum...



Bila FIKIRAN tidak menentu,
Semua benda nak buat
pasti TERGENDALA!





Sekarang tengah fikir,apa nak buat sebenarnya.
Fikir,fikir,fikir....
Lepas tu tengok jam,PUKUL 10 dah!
-_-"

Penat je fikir lama-lama,
sebab semuanya tak jalan-jalan jugak.






33 pesanan buat ayut :

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

adik akak ni, mesti case mental block ni di pagi hari...x pown x tau nak start yang mana satu dulu... hu hu hu..

aisya said... Reply To This Comment

saya faham.. saya faham.. huhu

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

rileks..tenangkan dri dulu ya..

ummuaidan said... Reply To This Comment

buat jerlah ..jgn dok pikir byk2..heheh.:) memandai jer

aTieYusof Family said... Reply To This Comment

Fikir..jangan tak fikir...hehe:)
Happy working...

hazwan hairy said... Reply To This Comment

hahaha! sabar2..

Sue-Rya Qistina said... Reply To This Comment

xtau nak buat ape? jom makan biskut cicah air milo panas. hehehehe

therosputih said... Reply To This Comment

tak payah fikirlah gitu gak, terus buat jer...senang cite...

aisya said... Reply To This Comment

cik ayut, kite tag cik ayut utk satu GA ni tau.. tak join takpe, saje nk backlink.. =)

http://chipmunkandbarney.blogspot.com/2013/01/giveaway-mialianacom.html

shidaR said... Reply To This Comment

biasalah..sama mcm type entri bila xde idea..duk tgk new post tu bjam2 hahaaa..itulah shida ^_~

Knor said... Reply To This Comment

ha ah masa berlalu masih fikir lagi..

azizah :) said... Reply To This Comment

mesti ada sesuatu yg menganggu pikiran ayut tu..tu yg takleh nak pikir apa2 dah kan..

Cik Nur said... Reply To This Comment

walalupun fikir tu nampak mcm senang je..
tapi lama2 boleh letih jugakkan...

apapun, selamat berfikir ayut..pelan2 yee...pasti ada pyelesaiannya...

Mira Adzlia said... Reply To This Comment

aish..apakah yg difikirkannya tu??

Ujie said... Reply To This Comment

tindakan paling utama..TENANGKAN FIKIRAN. :)

shazrina said... Reply To This Comment

hihi haaaa tu terfikir fikir ke berangan tu? :D ..

Misz Mieza said... Reply To This Comment

Alahai.. Apo pun tak jalan ke ? Acano tu ? Takpe2 kepas lunch mesti jalan kan ? =)

DONE for today! ^_~

Lissa LaLissa said... Reply To This Comment

Lissa pun selalu macam nii.. eheh =D

cik azLyzah⊙.☉ said... Reply To This Comment

rengah fikir ape je dear???

Farisha Lyssa Farish said... Reply To This Comment

wah..mcm berat je masalah :) doa byk2 ye smoga btemu penyelesaian ..ape la yg difikir tu ye

Cik Syida said... Reply To This Comment

kenapa begitu?

cik nana said... Reply To This Comment

haaaa ni lah boleh diketegorikan sebagai dilemaaaaaaaaaaa. hehe ada geng, yeayyy 1

Jna marcello said... Reply To This Comment

Na pulak bila fikiran tak menentu suka fikir bukan2! ;)

Mimie said... Reply To This Comment

mesti otak ayut dh tepu nih kan kan kan

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

hehe biasa la tu...mcm CPU komputer jugak...bila 100% apa pun tak boleh....

نورعيم said... Reply To This Comment

jgn fikir nk buat apa tp bila terfikir nk buat terus buat. hee.

iietamalek said... Reply To This Comment

blurrrr...huhu

Remy hazza said... Reply To This Comment

ambil nafas... relax sebentar...

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

moga dipermudahkan semua nyer!

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

akak pnh jd gini,.. hehee

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

tengah alaminya skg..huhu...

Wanieys a.k.a IbuQalief said... Reply To This Comment

fikir apa tu ayut hehe

Mimie Najib said... Reply To This Comment

selalu kita rasa jap je kita duk menung fkir..sekali tgk jam, dah hbis masa 1jam jgk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...