-Kawan Aku-

Ayut bila di kampung!

Assalamualaikum...



Amekk!
Tu dia list yang aku buat untuk aku buat bila balik kampung nanti.
Buat ni sebenarnya untuk kakak aku sebab dia tanya mana list kerja
Ni dah sediakan dah ni.
Boleh buat reference dah nanti.
Haa...sakit tak sakit badan nanti time raya.
hihihi.

Amek gambar guna kamera handphone.Layan jela yer.
Dengan handphone pon masih boleh buat amalan jugak tau
Jangan tak percaya!

Ok la.Standard bila diri masih bujang.Fuhh!
Orang bujang memang kena take part semua tu nila balik kampung.
Keje ni semua aku akan buat dengan abang dan akak aku lagi sorang.
Sebabnya memang tinggal 3 orang ni jela nanti kat umah time raya sampai raya ke-3.
Nasib badan la ye.hihihi

Tak tahulah sempat tak sempat buat semua tu
Harap sempatlah settlekan semuanya.
Pastu kan....



Ahaks!
sangat cute gambar di atas ni.
Mekaseh ye Apit.
Dapat dah sepasang doodle ni.
Baju kita same warna macam ni!

Raya nanti insya Allah jumpe la si Fizal a.k.a my b ni.
Err...pastu kan...raya nanti dia datang umah
ter'excited' di situ!
1st time dia datang umah
dan 1st time jugak dia datang dengan family dia.
oh!terdapat nervous di situ.
hahaha
Semoga perjalanannya dipermudahkannya b untuk kita.
Amin.


Kalau raya-raya nak bercuti boleh ke SINI!

16 pesanan buat ayut :

Mrs Lurve said... Reply To This Comment

rumah ayut dkt mana, boleh dtg beraya, nak makan sup dan tomyam tue..mesti sedap kalo ayut wat.
selamat hari raya utk ayut sekeluarga, maaf zahir batin dr akak. Chewaahhhh....mesti masak sedap2 utk bakal in law nti tue hihihihi

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

selamt bergumbira dihari raya yek

haz said... Reply To This Comment

perh.. byknye list keje tuu! haha

btw nice doodle~ comel gilaa.. hihi ^^

eimah siti said... Reply To This Comment

beli baju di pasar raya....berhati hati di jalan raya...jangan smpai jumpa hantu raya....cik siti ucap slamat hari raya...hehhe...=)

shidaR said... Reply To This Comment

ewahhh siap wat listt bgusnya ayut hehee :)
beraya ngn cik abg ke ayut hehe :)

azizah :) said... Reply To This Comment

ehem ehem...seronoknya nak berkenalan sesama keluarga..mst excited n nerves kan.. semoga di permudahkan urusan si fizal tu..jijah doakan yg terbaik! happy sgt dengar..kot2 kita boleh berjiran satu kem.. hahaha

Cik Saila said... Reply To This Comment

wah,comelnya doodle tu..sorry la ayut,akak xsemapt nk join..bz..huhuhu..selamat hari raya utk ayut dgn bf ya :))

ummuaidan said... Reply To This Comment

slamat bebalik kg...errr blh tanyer..nak tunang ker nanti? tahniah laa...

ayut said... Reply To This Comment

@Mrs Lurve hihihi..meh kak turun johor..alang2 nk g kl trun lg ckit ke Johor plak.. :p

ayut said... Reply To This Comment

@Kesuma Angsana mekaseh KA :)

ayut said... Reply To This Comment

@haz hahaha..list je tu..siap entah tak nnt :D comel kan..mata bulat!

ayut said... Reply To This Comment

@eimah siti hihi..ada pantun la cik siti bagi.terima ksih ats ucapan,slmat hari raya jugak diucapkan :)

ayut said... Reply To This Comment

@shidaR haha..bt rujukan shida..nnt klu x semua ye tak buat kang :)

ayut said... Reply To This Comment

@azizah :) hihi..mekaseh yunk!jiran satu kem?Wah gitu!suke3x :)

ayut said... Reply To This Comment

@Cik Saila takpe kak..takde hal :) mekaseh..slmt hari raya jugak bt akak dgn kuarga dan tunang! :)

ayut said... Reply To This Comment

@ummuaidan arini kak blik yer :) eh..tak2x..bkn tunang.kenal2 je dulu sb family besar ayut tak pernah lg borak2 gan family Hafizal yer.apa pon doakan utk kami ye ummuaidan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...