-Kawan Aku-

Bertemu Hot FM - AM Krew!

Assalamualaikum...


Sekadar nak share apa yang terjadi semalam.
2 malam sebelum hari semalam,dengarla Hot FM.Pastu terdengar yang Faizal Ismail (FBI) dengan AG kena denda jual Nasi Lemak dengan pakai kain pelikat kat Bazar Seksyen 14,Petaling Jaya.Nape diorang kena denda?Kalau siapa yang selalu pagi-pagi dengar Hot FM mesti tau kan?Sebenarnya FBI dengan AG kena denda sebab kalah dalam cabaran Versus Panggilan Hangit.Aku dengan Mawar tengah duduk tunggu waktu buka terkejutla kan sebab kat Petaling Jaya kot.

[Gambar ehsan daripada HOT FM]
Official gambar penuh dari diorang boleh tengok SINI.Diorang niaga siap mintak MBPJ lesen.Terbaik lah.Tak langgar undang-undang.hahaha.Tapi time ni kitorang tak sampai lagi.hihi.Saje share gambar diorang dulu buat tatapan beramai-ramai. :)


Statement kitorang sebelum hari kejadian:

'Eh?!dekat je tu..!Jom pergi'  --> ni statement Mawar.
'Malas aku.Pukul 5 sampai 6 je kot.Ko balik dah pkul berapa.Nak merempit lagi.Semata-mata nasi lemak' --> statement aku
'Ala..jom la.aku balik awal.' --> statement Mawar
'Aku dah memang balik awal.Aku tunggu jela nanti ko balik.' --> statement aku

Nampak beria kan kitorang.hahaha
Bukan apa,dah ari-ari setiap pagi dengar diorang membebel dalam radio tu
Apa salahnya bertentang 4 mata sesekali kan?
Akhirnya.....


penuh yakin aku mintak 'jom amik gambar.Dengan AG sekali'. hahaha


then..ganti Mawar pulak dengan dyorang :)


Yess!Here you are.Farah Fauzana with us!hihi

tu la yang terjadinya..
Turun je motor terus pergi kat FBI gan AG tanya
'Nasi lemak dah abis ke?'
'Ha..Iye..Abis dah.Lambat...' --> statement FBI
hahaha
Baru pukul 5.30 tau time ni.
Cepat betul abis ye.Mana tak ye.Ramai tuuuu..
Diorang same macam yang kita selalu dengar kat radio
Happening je layan-layan
Time ni diorang nak balik dah
All the best for 3 of you in your career.
Semoga terus success!!


10 pesanan buat ayut :

azizah :) said... Reply To This Comment

wah...jelesnya dapat bergambar dgn fafau! comeynya fafau ni...eeee bestnya ayut!

ummuaidan said... Reply To This Comment

wah ..seronot & bangga sakan nampaknya..

ayut said... Reply To This Comment

@azizah :) hahaha..comel2x..

ayut said... Reply To This Comment

@ummuaidan sronok tu mmg kak tapi xla bangga bebenor ye.suke dgr dyorg ni kat radio.

Masz Sidek said... Reply To This Comment

wahhh... seronoknye dpt jumpa fbi, ag dan fafau...
siap bergamba lagi...

jeles ni... :D

ayut said... Reply To This Comment

@Masz Sidekhahaha..ni kbetulan mmg dekat..tak sampai 10min smpi..tu blh jmpe :)

! Arjunakirana ! said... Reply To This Comment

wahhhh fafauuuuuu wak eg...

ayut said... Reply To This Comment

@! Arjunakirana ! hahaha..wak AG :D

Mrs Lurve said... Reply To This Comment

wah..beruntung

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

wah mcm best je... seronok dgr dorg celoteh.. hihii

*nape lah ayut ni senyum manis sungguh.. sk betoi akak tgk.. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...