-Kawan Aku-

Perhatian Semua!!

Assalamualaikum...


Di sini nak mengumumkan bahawasanya URL blog aku telah bertukar!

Sekarang takde dah lagi

kini telah bertukar kepada


Minta kerjasama kepada rakan-rakan blogger sekalian
Silalah tukarkan link URL aku yang ada di bloglist korang kepada yang terbaru
(ok!perasan jap.saya hanya menumpang -_-")
Minta maaf di atas segala kesulitan

Sebab penukaran URL blog:

Nak bagi nama pendek.Senang nak taip dan ingat.
hihihi

Terima kasih kepada semua kerana menyokong dan bersama aku selama ini.
Terima kasih kerana sudi untuk menukarkan link aku ini di rumah korang.
(cewahhh..ayat macam menang award.hahaha)
Tanpa korang siapalah diriku ini
Jadinya lepasni senangla ingat kan
Nama blog dah jadi pendek!
ihiks!

Sayang korang semua!


ok tau..header je belum bertukar.
lepas raya jela nanti
boleh tak?



siapa nak tolong saya?
buat segmen pon ok jugak..
pengadil ye rakan blogger + rakan FB jugak.
hahaha
ke cane tu ^^
Siapa rasa better aku buat segmen ni
Cer komen kat bawah dgn memberi sokongan untuk ini.
hahaha
still thinking for this


*sticky post untuk sementara*

23 pesanan buat ayut :

Mrs. Abi said... Reply To This Comment

tukar link blog xde effect pape eh?

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

orait dear..

ayut said... Reply To This Comment

@Mrs. Abi ntah..hahaha.tukar je ni.mgkn klu scra terperinci ada la prubhan ye..utk org yg krg ariff mcm ayut..boleh saja.hihi

ayut said... Reply To This Comment

@nuyui a.k.a miss YUI mekaseh dear..cyg Yui!ayut tmpg lame2 tau.hihi

Mrs Lurve said... Reply To This Comment

lg simple..dh tukar dh..

azizah :) said... Reply To This Comment

hehe tu yg jijah perasan dari semalam tu.. harap2 takde efek ape2 yer..jijah masuk blog ayut okey je setakat ni.. :)

buat la segmen/contest header.hadiah menarik..hehehe

ayut said... Reply To This Comment

@Mrs Lurve :)tu la..mekaseh yer...

ayut said... Reply To This Comment

@azizah :) hope mmg ok jela.huhu.

ad feedback bt contest.yess..hahaha..baru sorg la dear..tu nak bg hadiah menarik mmg ye.jijah bt meh.hihi.

Bui Junaidi said... Reply To This Comment

OK,NOTED..^_^

fieda said... Reply To This Comment

ayut pun dh ber dot com..

ayut said... Reply To This Comment

@Bui Junaidi mekaseh ^^

ayut said... Reply To This Comment

@fieda hihi..tak la kak fieda.cime tukar nama blog.msih lg blogspot.com :)

Masz Sidek said... Reply To This Comment

orait...

tak de effect ke...
setahu sy la bila dah tukar url ni... tak de update kat dashboard...
sesiapa yg follow ayut kena unfollow ayut dulu kemudian follow balik...
***betul kan kalau salah yer ;p***

p/s : sy unfollow ayut pastu follow balik yer..

Masz Sidek said... Reply To This Comment

coba ayut buat satu lagi entry... nak tengok... ada tak update terbaru ayut dlm dashboard...

***utk kepastian jer... :D***

ayut said... Reply To This Comment

@Masz Sidek orait..nnt ayut post.klu kuar bgtau ye.mekaseh :)

aisya said... Reply To This Comment

dulu penah jugak terfikir nk tuka url.. tp ramai yg komen ckp xpayah tuka.. huhu

ayut said... Reply To This Comment

@aisya hihi..ni tukar pon sbb pjg name ye.mula2 bt dulu kan tak tahu.ltak pepanjang.last2 pyah nk type ye.hihihi :)

ummuaidan said... Reply To This Comment

yut..habis tuh entry akak yg berkait ngan awak mesti tukar jgk ker?

ummuaidan said... Reply To This Comment

yut..dkt gambo tuh tak tukar lg tuh nama tu..

ayut said... Reply To This Comment

@ummuaidan akakkk..klu entry tu akak rajin nk tukar ayut lg suke.hihihi.tak tukar pon dh ayut slalu menepek tmpt akak leh je org ke tmpt ayut blik :) xpe kak.BTW,slmt berbuka jap lg!

ayut said... Reply To This Comment

@ummuaidan haah kak..mmg tak tukar lg..tu tgh pk nk bt segmen ke tak..tlg bt header..nnt dpt hadiah dr ayut.ngeh3x..akak nk tlg bt kan tak?hihihi

Mieya Atiera said... Reply To This Comment

Rasanya url blog yang baru nie lagi ringkas dan senang untuk diingat.

ummuaidan said... Reply To This Comment

yut..nih dah dekat nak raya akak blom mula buat kuih raya nih camanaer nah buat header nih hah?? tlg jwb cikit? biarlah akak tak dapek hadiah pun..nanti next contest akak join ehh..heheh jgn cedih lak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...