-Kawan Aku-

Azizulhasni terlepas pingat di Final!

Assalamualaikum...



Azizulhasni a.k.a PocketRocketMan mengakhiri perjuangannya di Sukan Olimpik 2012 ditempat ke-6 bagi acara Keirin.
Berjaya ke pusingan akhir namun rezeki tidak berpihak kepada beliau.
Tadi dengar kat Hot FM pastu tengok pulak kat paper.
Tengok ulasan yang diberikan beliau dalam The Star
dapat disimpulkan memang strategi dan kekuatan pecutan sangat memainkan peranan.
Tahniah buat Azizulhasni.
Ada rezeki cuba lagi akan datang.


[Utusan Online]


Tapi Baskin Robbin tetap percuma!
Best yer..


[Sumber asal]

Nak pergi cari Baskin Robbin la
hihihi
Majulah sukan untuk negara!
:p



*baby olimpik masih ada kan Azizul..takpe pasni dapat hadiah baby.hihi*


12 pesanan buat ayut :

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

apapown dia dah buat yg terbaikkan!

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

xpela..xde rezeki kan.

azizah :) said... Reply To This Comment

PD takde baskin robin..seremban pon takde.. so tak kuasa la nak pegi jauh2....huhuhu

ayut said... Reply To This Comment

@Kesuma Angsana betul :)

ayut said... Reply To This Comment

@nuyui a.k.a miss YUI haah..tu la..lom rezeki lg :)

ayut said... Reply To This Comment

@azizah :) hahaha..PJ ni pon kena jalan jauh ckit bru blh jmpe dear..takpe..mkn iskrim msia pon sodap :D

Cik Saila said... Reply To This Comment

tetap bangga sbb dia sorang je org melayu antara enam2 tu.. :)

ayut said... Reply To This Comment

@Cik Saila hihi..btul..pastu dia la plg kecik dlm 6 org tu :)

suesephia said... Reply To This Comment

redha je la..baskin robin janji ditepati hihi

nur anis said... Reply To This Comment

sedih..tapi takpelah...takde rezeki..saingan pun hebat-hebat..

Mrs. Abi said... Reply To This Comment

xde rezeki malaysia... tganu xde baskin robbin... hehehee

Bui Junaidi said... Reply To This Comment

KUCHING TAKDER BASKIN ROBBIN..TAK ADIL LAH MCM NI..HAHAHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...