-Kawan Aku-

Salam Ramadhan: Nak buat Kuih Ni...boleh?

Assalamualaikum...


[google]


Sangat minat kuih ni.Walaupun beraun dah kuih ni aku  tetap suka.
Nak buat lah
Dengan penuh kesungguhan ni buat niat.hihihi
Tapi nk buat biskut dalam ye la dulu.nanti kat kampung baru tuang coklat.
Ha..ok kan?xla rosak kuih ku nanti di dalam perjalanan.

Nak buat ikut resepi daripada
Nanti jadi aku promote lebih cikit.
Tak jadi...errrr
Promote kurang cikit lah..
hahahaha
Jom buat kuih!


6 pesanan buat ayut :

azizah :) said... Reply To This Comment

hehehe serius jijah tak pandai buat almond london ni..selalu je tak jadi..tp tahun ni nk buat conflake madu...sedapnya...

shida'R said... Reply To This Comment

ayut de msa try2 msk2 shida selalu xbksmptan huhuh..kne gak belajar nih ^_^

ayut said... Reply To This Comment

@azizah :) tiap tahun cornflake madu mmg ayut gan akak akan buat..sedap3x!hihihi...

ayut said... Reply To This Comment

@shida'R hahaha..try n error je ni dear..jom bt jom..sesekali.nnt tak buat lg keras tgn ye kang nak duk dpur.. :D

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

bila ada usaha n bersungguh2 mesti jadi kan... :-)

ayut said... Reply To This Comment

@IntaNBerliaN nak menjadik kak ina..hihi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...