-Kawan Aku-

Duit Raya!

Assalamualaikum...


18..done!

Setakat ni anak sedara aku ada 18 orang baru.Ha..atas tu la duit raya untuk diorang.Upin Ipin ada,Angry Bird pon ada sampulnya.Ni kalau ada tak puas hati gak budak-budak ni aku cepuk je sorang-sorang.hahahaha.Jadinya persiapan untuk diorang siap dah.Tak pening dah nanti nak asing-asingkan duit untuk diorang.Saje kan best bila dapat duit raya walaupun dalam tu RM1.ahaks!Tapi aku buat ikut umur.Tak semua RM1 tau.Kang ada bujang-bujang tu komplen acik Ayut ni kedekut.Ops!Walaupun raya kali ni diorang balik umah lagi sebelah then baru balik umah Johor,tak kisah la.Senang buat awal.




Korang punye duit raya sampul apa?
Ramai tak anak sedara korang or adik-adik korang?
huhuhu


21 pesanan buat ayut :

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

belum lagi ada

Ujie said... Reply To This Comment

akak guna sampul yg dpt free dari jusco, parkson, bank..

anak sedara akak ramai..29 org. sume masih sekolah kecuali sorang dh abis spm.

*mesti excited anak sedara ayut tengok sampul menarik tu kan..

Mrs Lurve said... Reply To This Comment

ramainya anak sedara ayut! Kalo anak sedara akak cuma 8 org je hehehe..kalo sblh hubby..oh xdpt nak bygkan 21 org sob..sob..anak sedara akak diorg demand, tiap2 tahun kena kasi sorg RM10..mujur 8 org je

caliph shuriken said... Reply To This Comment

dlm byk2 tu satu sampul utk sy kn, hikk...

careno said... Reply To This Comment

cun giler sampul raye... AKiff nak jugak... hehehe...

Wanieys said... Reply To This Comment

ayut sampul tu beli ker...beli kat mn...akak untuk sebelah akak dgn suami kena tuko 800 gak la duit raya...just guna sampul dr bank2 hihi

ayut said... Reply To This Comment

@Mrs Velentine xpe..ad masa lagi :)

ayut said... Reply To This Comment

@Ujie ramai ye kak!fuhh..meriah tu nnt.

ayut said... Reply To This Comment

@Mrs Lurve demand2 cepuk je kak sorang2..hihihi.

ayut said... Reply To This Comment

@caliph shuriken caliph dah lbh had..hahaha

ayut said... Reply To This Comment

@careno hahaha..nnt jumpe akiff bg wet raya ea..sampul boboboi plak :D

ayut said... Reply To This Comment

@Wanieys sampul ni kat Jalan TAR kak waniey..aritu tukar duit dpt gak free sampul duit.jimat xkuar kos..hihi.tp saje nak epykn bdak2 tu..bli katun2 ckit :)

nur anis said... Reply To This Comment

nak carik sampul kartun macam tu..tapi x jumpa pulak..

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

mana ayut dpt sampul duit raya upin ipin ek?.. kalu alisha tgk ni mesti suka.. dr jauh dah jerit "pin.. pin".. hahhahhah

Sky Before Pinky said... Reply To This Comment

wah...anak sedara saya sorang je..yang ramainya sepupu.. hihi..

ayut said... Reply To This Comment

@nur anis ada anis..tp mgkn dh abis kot..awal2 aritu byk :)

ayut said... Reply To This Comment

@IntaNBerliaN hihihi..bdk2 suka kan kak ina :) bila la bksempatan jumpa alisha kan :D

ayut said... Reply To This Comment

@Sky Before Pinky hihihi..sorg tu untung.tak bpeluh nak bagi ye nnt :D

azizah :) said... Reply To This Comment

wah..bestnya sampul raya tu..jijah tak jumpa pon.. hehe pakai sampul raya bank2 je..huuuuuu

ros_reeza said... Reply To This Comment

wah ramai tu, anak buah dah 18 ek.. Ros setakat ni ada 5 :)

comel je sampul tu.. Ros punya boboyboi :) hihihihi...

shidaR said... Reply To This Comment

wahhh dah siap ke? shida sama gak dah siap hehe..nk cari gak lah smpul angrybird ke boboy ke kan..hehee..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...