-Kawan Aku-

Fellina Beauty Vitamin C plus Pure Collagen

Assalamualaikum...



Membeli: 19 Februari 2013
Start Amik: 21 Februari 2013
Skip Amik: 2 dan 3 March 2013

Ha..tu aku punya fakta.Fellina Beauty punya produk sekarang tengah hot kan?Alhamdulillah.Berkat usaha Fellina menampakkan hasil dah kini.Aku pon terpengaruh jugak sebenarnya.Tu beli vitamin C Fellina ni.huhu ^^

5 hari pengambilan Vitamin C Fellina ni aku punya perut memang problem.Kenapa?
1) Aku amik caffein
2) Makan tak menentu
3) Sebab 1st time amik Vitamin C

3 atas ni adalah kebarangkalian kenapa perut aku macam masuk angin je waktu 5 hari pengambilan.Lepas daripada 5hari tu,perut aku boleh terima dan aku mula rasa selesa.Setakat perkembangan terkini:

1) Aku tido malam lena
2) Sistem penghadaman lebih teratur

2 ni je yang aku rasa alami perubahan untuk setakat ni.Lagipun baru 11 hari pengambilan dan siap ada skip lagi tu.hihihi.Aku rasa sebab skip amik 2 hari tu,timbul jerawat kat dahi ni ha.Sakit sudah nak sujud time solat.hihihi.Takpe.Ubat jerawat kan ada.Selesai masalah. ^^

Pasni amik lagi.Tengok apa pulak hasilnya.
Setahu aku,Vitamin C Fellina ni bukanlah hanya fokus untuk kecantikan tapi secara keseluruhan.
Kalau ada lagi improvement yang nice,aku akan teruskan.Kalau lebih kurang kena fikir cara lain kot untuk pengambilan suppliment ^^ Bila dah kerja ni,kesihatan itu penting.Lagipon dah ada duit baik melabur untuk kesihatan diri.Penjagaan diri adalah satu amanah kan? ^^
Hope ada lagi berita baik lepas ni ^^


>>autopublish<<

26 pesanan buat ayut :

Cik Nur™ said... Reply To This Comment

kafien tu mmg kena elakkan bula amik vit c...

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

hiih,moga ada prubhn..if ada eye bag, try tgk kurang tak..

stuju tu, if sesuai leh teruskna if tidak kena try yg lain..

Ujie said... Reply To This Comment

Testimoni sebenar..mmg elok ayut share sbb benda ni tgh hot.

Farisha Lyssa Farish said... Reply To This Comment

nyaris2 try vitamin c felinna ni tapi tak jadi..sebab tergoda dkt vitamin c pharma pahang..100 biji..shari mkn 1biji..tahan smpai 3 bulan lebih..jimat sket :) rege dlm rm75 je

hazwan hairy said... Reply To This Comment

nak try lah cmni..hahaha...

Knor said... Reply To This Comment

kak tak ambil apa2 pun

mkn cuka(khal) aje..

Noor Mala Shahar said... Reply To This Comment

saya pun ambil vitamin ini....

http://www.noormalashahar.blogspot.com

http://www.noormalashahar.com

Sally Yatiey said... Reply To This Comment

Semakin femes produk ni kan ^_^ hehe

Hanif Idrus said... Reply To This Comment

Vitamin C juga merupakan salah satu makanan tambahan untuk kesihatan

azizah :) said... Reply To This Comment

vitamin c memang bagus untuk kesihatan kulit dan keseluruhan badan..

Wak Gelas™ said... Reply To This Comment

wak pon malam kekadang tido X lena mandi X basah jugakkks.,ahHKs

Lyaa Suriany said... Reply To This Comment

kite teringin jugak nak try
tp bila nya nk beli tak tau le
haha

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

wah congrats dah mula ambik supplement... ^_^

Deqla manjew said... Reply To This Comment

mmbe deqla pun mmg guna produk ni..kata dia bagus.. boleh cuba gak ni kan..

psstt.. deqla tag ayut..

http://norumara.blogspot.com/2013/03/segmen-siapa-blogger-bertuah-by-anak_7.html

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

kak MV ambil PMc jr..done hi shop

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

ooh boleh tido lena ye...mcm best tu...

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

akak ada try. tp xda apa yg blh dikatan "wauuuu" pun.. hihi

Nursaila Norman said... Reply To This Comment

ayut mkn fellina ke..akak tny kat blogger yg menjual semua habis..huhuhu! so akak beli vit c dari farmasi..mkn 3,4 biji dh nmpk perubahan (kemainn)..

btl tu ayut,dh kerja,ada duit lebih sikit xslh labur kat kesihatan kan? :))

Mrs Lurve said... Reply To This Comment

bakal pengantin nie makin segakla nti

Myra Jay said... Reply To This Comment

MJ jenis tak konsisten kalau nak makan sesuatu, tu yg susah nak nampak hasil

cik nana said... Reply To This Comment

skrg selalu jugak tgk org cite2 pakai felina ni ha. eh part yg tdo mlm lena tu bestnyeeee. oh lepas ni sila updet perkembangan baru ye ayut :)

Shida Radzuan said... Reply To This Comment

wahhh shared la dianya kebaikn nnt tau ayut..

Remy hazza said... Reply To This Comment

selamat mencuba......

Wanieys a.k.a IbuQalief said... Reply To This Comment

vita c mmg bagus tuk kulit

Mimi Azirah said... Reply To This Comment

akak pun nak try jugak tp ntah bile nk belinya...

Eca Dwinky Asha said... Reply To This Comment

jgn makan udang klu amik vitamin c

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...