-Kawan Aku-

Khamis Yg Spontan: Janji Yg Dituntut

Assalamualaikum...




Kalau dah pernah berJANJI,
kenalah jugak diIKUTI.


Ni sebenarnya janji yang dituntut oleh anak sedara aku.Alahai anak sedara ingat pulak kamu yer.hahahaha.mak cik apakah ini?? Sebelum ni selalu kalau pergi jejalan selalu bawak yang lelaki jer.Normallah kan sebab kononnya bawak anak sedara lelaki more safety dan senang nak jaga.huhu.Alasan yang diberikan untuk anak sedara perempuan ni biasanya 'Nanti tunggu besar cikit ea baru g jejalan'.


Sekarang budak tu dah besar,amik ko mak cik.Janji sedang dituntut.huhuhu.Selamatlah keluarga sendiri.Selamat jugak sayang lebih.Lagi selamat,aku ada masa terluang.Kalau tak mahu si anak sedara tu makan hati berulam jantung.Eh?betul ke peribahasa ni?


Saat-saat akhir nak pergi kursus ni la dia tuntut yer.
Memang anak sedara betul.Sangat bijak memilih masa.
hahaha ^^





20 pesanan buat ayut :

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

gi bawak cepat gi... nanti selagi x tunaikan selagi tu nanti dia tuntut...he he he... cian dia tau... gi cepat bawak...

Sue-Rya Qistina said... Reply To This Comment

hehehe..nak xnak, kena tunaikan janji itu ye. :D

Deqla manjew said... Reply To This Comment

haa.. apa lagi.. sila la tepati janji tu..hihi.. =)

Mrs Lurve said... Reply To This Comment

dh janji kena tepati tue.budak2 nie diorg ingat tue seme

AyueJean AJ said... Reply To This Comment

Janji dituntuti...
Hehheheheh..

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

cepat tunaikan janji..hehehe..done ikea

♥ Chacha said... Reply To This Comment

janji mesti ditepati la dear.. heee

aTieYusof Family said... Reply To This Comment

Bijak anak2 buah...hehe..
janji mesti di tepati..:)

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

janji kena ditepati..hihi

Mieya Atiera said... Reply To This Comment

hahaha. sudah. Jangan berjnji kalau tak boleh ditepati. Kalau tak, memang ada yang akan menuntut. Macam adik Mieya. :)

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

manusiakan di pegang pada janji ! hehehe

miz ruha said... Reply To This Comment

dah berjanji mestilah kena tepati...

aisya said... Reply To This Comment

hahaha.. padan muke.. :P

azizah :) said... Reply To This Comment

janji mesti lah di tepati :) kesian budak tu kang..

Cik Nur™ said... Reply To This Comment

sekali ank sedara tntut janjikan... :)

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

hihihi lepas ni kena buat jelajah janji ditepati la kat mid valley tu ayut....

QA's ~ mamapapa said... Reply To This Comment

eheheh!!!janji ditepati kekdah nya :)

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

ololooo siannya ank sdara ayut tu... cpt bwk eby g ts...! :)

Shida Radzuan said... Reply To This Comment

shida pernah kot bjanji dgn ssorg tu tp smpai la ni shida blm tunaikn huhuhu..

Remy hazza said... Reply To This Comment

budak2 kalau dah berjanji mesti dieorg tuntut....... he3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...