-Kawan Aku-

Another Photographer!

Assalamualaikum...


Harini nak share lagi photograpaher yang ada yer.
Gambar pon memang masing-masing punye kelebihan.
Aku suka gambar yang ala-ala old skool tu.
Tapi suke gak gambar yang ala-ala xclear tu.
hahaha
Citarasa apakah ini?
Tak kisahla.


Ni photographer Johor.
Layanan best walaupun sekadar dalam mesej.
Based kat Skudai.Dekat je kot dengan rumah Family En B tu.

Sukerr!
See??The kusam-kusam yang diperkatakan di atas?hihi
Macam terfikir-fikir nak amik ni untuk post wedding.hohoho. *teringat duit jap*


Ni pulak photographer Melaka.
Layanan best jugak.Santai-santai jer.
Kawan ada amik dia dan nampakla cara diorang kerja.
Not bad.

My friend wedding.Yana+Hilman.
Barakallah both of them.

Gambar pon menarik perhatian kan?
See jugak tak?ala-ala kabur tapi adunan cahaya cantik tu?
Like jugak! ^^

Ok.aku hanya pandai komen.hahaha. :p


Selamat memilih photographer buat B2B semua.
Tapi untuk yang dah kahwin pon apa salahnya tengok-tengok.
Mane tahu nak buat post wedding or anniversary ^^

Gambar semua hak milik empunya Photographer.Minta share di sini untuk promote kalian indirectly yer ^^

 

>>autopublish<<

27 pesanan buat ayut :

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

bestnya bila tingat ambik gmbo kawen.. hihii

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

menarik hasilnya..

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

tiba2 terasa nak buat post-wed photography...

AyueJean AJ said... Reply To This Comment

Hari bersejarah..
Mestilah nak fotographer terbaik kan untuk abadikan kenangan kita....
Btw, pic diorang cantik2... =D

ummuaidan said... Reply To This Comment

uh uh..akak pun nak buat post wedding fotografi gak lah.(ade lah yg nak kena ngan abuaidan..huhuhu)

Myra Jay said... Reply To This Comment

Cantik.... :)

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

selamat memilih ayut...:)

hana hadi said... Reply To This Comment

kalau ada yang sponser nak la hana. hahaha

Hanif Idrus said... Reply To This Comment

Kena pilih fotograper yg betul2..sebab ramai yg tipu daribsegi kualiti dan idea

نورعيم said... Reply To This Comment

yg first tu lagi lawa sis! Hihi.

Lyana's Page said... Reply To This Comment

suka tgk gmbr... pandai dorg amik kn..

Cik Que said... Reply To This Comment

sama la cita rase kite ye sis..^_^

pha is said... Reply To This Comment

tu la.. walaupn lmbat lagi nk kawen, tapi perancangan untuk kahwin kena ada.. tempat, dj, band, photographer, catering, dsb.. hehehe

MawardiYunus said... Reply To This Comment

waa.. bagusla survay awal2

miz ruha said... Reply To This Comment

selamat memilih...

cik nana said... Reply To This Comment

nanti jgn lupa outdoor photoshoot. ecewahhh kemain ingatkan ayut.kehkehkeh.skrg byk photoG hasil gambar pun cantek2. tgk gak cara dia edit pakai tone kaler ape. kompem cntik kalau betul2 lah..

Shida Radzuan said... Reply To This Comment

mana2 pn ok janji servis dia ok :)

Cik Nur™ said... Reply To This Comment

cantikk...
Nur suka je apa2..janji kita nampak cantik.. :)

Remy hazza said... Reply To This Comment

not back...kreatif juga.......
saat2 manis utk dirakamkan...perlukan sentuhan istimewa....

zulhilmi tempoyak said... Reply To This Comment

skrg tumbuh bak cendawan...

azizah :) said... Reply To This Comment

semua cantik2... buat pilihan yg terbaik yer ayut..

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

cantik2 juga !

iietamalek said... Reply To This Comment

memang kena caro photog yang bagus..baru camtik gambar kahwen kan..hee

Deqla manjew said... Reply To This Comment

alamakkkk x dpt la pulak tgk gmbo tu... x kuar... huhuhu

Wanieys a.k.a IbuQalief said... Reply To This Comment

pilih ayut jgn xpilih hehehe

Mimi Azirah said... Reply To This Comment

rambang mata jdnya nk pilih fotograper yg mana kan...

Eca Dwinky Asha said... Reply To This Comment

eh,,eca da kenalkan critical episode tak?.dorg area johor rasanya...3org 1team...mmg terbaik,hasil keja dorg lebih kpd manipulation mcm dlm filem2 antarabangsa....

eca suka Louis Pang.dia sabahan tapi international photoG.....gila kentang tgk gmbr yg dy shoot.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...