-Kawan Aku-

Gambar Baju-Baju buat Pengantin

Assalamualaikum...

Saje tadi tengok-tengok google punya gambar.Nampak gambar-gamabr bagu pengantin.Bila dah tengok baju pengantin mesti rasa semua cantik.Ni cantik.Tu cantik.Semua cantik la kalau dah namanya baju pengantin.Jom tengok-tengok baju pengantin yang saje aku tepek kat blog ni.Yang pasti aku memang tengok jela.Buat untuk diri ni memang tak.hihi ^^

Jenis Dress Kembang

Ni idea-idea untuk dress kembang bagi muslimah

Ni ala-ala princess comel gitu

Ni nampak ayu... ^^ Lengan tu mungkin boleh modified bagi tak jarang :)

Ni nampak mewah

Ni...ohsem.huhu ^^

Jenis Peplum

Peplum kan tengah trend kan sekarang.So,bila peplum dicantikkan lagi dengan tambah2x beads dan sebagainya pasti akan jadi sesuatu yang ohsem!

Ni panjang ye sampai atas lutut

Ni panjangnya sampai atas lutut

Baju tunang Irine Nadia ni pon cantik kan?


Banyak sebenarnya yang cantik-cantik.Kalau takde hati yang tetap confirm hati nak berubah je kejenya.Kejap nak tu.Kejap nak ni.Kejap nak gaya moden.Kejap nak tradisional.hihihi.Mungkin next entry ada bagi gambar baju-baju pengantin yang cantik lagi.

 
Selamat memilih busana buat semua B2B.
Kepada yang lain,selamat mencuci mata tengok baju cantik-cantik jela ea.hihihi ^^

23 pesanan buat ayut :

ummuaidan said... Reply To This Comment

heee baju kawen lak..semakin hampirnya terasa ..heehe

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

kalau kakak...prefer yang peplum tu...ekekekeke...sebab memang dah terjatuh hati kat peplum semenjak keluar dulu...

uhuks...kalau pengantin lama boleh jer kalau nak gi dinner pakai kan? ekekekeke...

Cik Syida said... Reply To This Comment

cantiknye yg peplum tu :)

ANNA MARIANA said... Reply To This Comment

anna suka yang no.2.. tapi cam yg sis kata kena tutup sikit bab nampak seksi pula..

hazwan hairy said... Reply To This Comment

klo pakai baju macm kate tu mmg meletop lah..haha

:: Mrs.Eady :: said... Reply To This Comment

semua cantik la! :)

Wana Owen said... Reply To This Comment

pening bila tengok design baju cantik-cantik ni.

نورعيم said... Reply To This Comment

kalau sy nak nikah kan, sy lebih prefer jubah atau abaya. hikhik.

iietamalek said... Reply To This Comment

ayut punye baju design mcm mn pulsk..huhu

aTieYusof Family said... Reply To This Comment

Cantik2 semuanya...
masa nak pilih baju2 nikah dulu akak pun jd confuse.. bila pegi pilih, semua cantik..mata pun rambang..:)

Farisha Lyssa Farish said... Reply To This Comment

warna pastel! lembut je..bju pengantin kembang dh xbest..trend skrg ni bju kawin simple je..mcm peplum tu :)

Lissa LaLissa said... Reply To This Comment

yang peplum atas lutut tuu cantik kak., ehhe akak macam mana.? ehhee

Sally Yatiey said... Reply To This Comment

Semua cantik2 kan ^_^ hee

Eca Dwinky Asha said... Reply To This Comment

eca suka yg peplum tu.sesuai tuk nikah

Mieya Atiera said... Reply To This Comment

Tak suka dress yang meleret panjang sangat. Peplum simple but nice :)

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

semuanya cantik2 tu....hehe

Cik Nur™ said... Reply To This Comment

ayut...
yg jenis Peplum tu cantiklaaa...

ayut tggikan, kira kalau jenis Peplum mmg sesuai...

Remy hazza said... Reply To This Comment

jenis pelum nampak sopan dan menarik.......ayut boleh cuba nanti....

Shida Radzuan said... Reply To This Comment

wahhh cntik2 semua ^_^

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

peplum bwh lutut tu cntik..

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

akak suka yg jenis pelpum tu mesti cantik kalau ayut pakai

azizah :) said... Reply To This Comment

semuanya cantik2.. di sebabkan sekarang musim peplum apa salahnya cuba peplum pulak..hehe

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

Yg jenis peplum tu super duper cantik!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...