-Kawan Aku-

Badge B2B!

Assalamualaikum...


Benda ni pon aku nak share.hahaha.ah tak kire! :p
Kepada semua B2B benda yang korang akan selalu baut bila nak buat majlis adalah mencari info.
Betul kan?
Info nak jimat.
Info Catering.
Info baju.
Info make-up.
Info prosedur.
Macam-macamla kan.

Pastu jumpe blog cari-cari gak info pasal owner blog tu bila majlis yer,dari mana dsb.(nampak sangat menyibuk budak Ayut ni =.=")
Aku ni pon sebenarnya share info pasal kahwin tak la banyak.
Saje nak letak jugak badge kahwin-kahwin ni.



Tengok-tengok dah kahwin dah.
Dari Johor.
Yes..Senegeri.Senang cikit nak refer info-info berkaitan tentang prosedur. ^^
Kalau B2B nak badge ni jugak leh ke blog dia ea.
Mekaseh ana.
Nanti share lagi info bebanyak ea :)

Ada yang lagi satu tu.Cantik gak.Tapi cukuplah satu jer.ahaks! ^^


18 pesanan buat ayut :

Hanif Idrus said... Reply To This Comment

Kena pergi b2b ni.....
Sajer tgk2

ummuaidan said... Reply To This Comment

badge tuh nak letak katner yut..kat blog blog..kena customise sket lah tuh kan..

Cik Nur™ said... Reply To This Comment

siapa yg nak kawin elok sgtlah servey2kan.. :)

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

pejam celik pejam celik, dh bulan 12 nanti :)

cik nana said... Reply To This Comment

hai ayut B2B December ! Rinduuuuuu nye ! nanti kawin jgn lupe jemputttt. nak pegiii !

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

wah comel badge tu...:)

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

December ker tarikhnya Ayut? Jangan lupa jemput tau...ekekekeke....

Diari Si Froggie said... Reply To This Comment

wasalam.. err sebenarnya aida kurang faham pulak entry ayut nie.. prosedur ape tu ayut? B2B tu ape pulak? haha.. ketinggalan sungguh aida. Btw button badge tu memang cantik. :)

zulhilmi tempoyak said... Reply To This Comment

ingatkn b2b apa td awal2.. =="

s h a said... Reply To This Comment

Hye b2b december.same ngan sya orked.hikss...carik jgn x carik info.yang paling besh info nak jimat tu. ;)

*sha dah agak okay.macih ayut. :)

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

tak lama je lg kan..

aisya said... Reply To This Comment

ala, nak jugak!
*berangan* haha!

Deqla Manjew said... Reply To This Comment

comey...owhh.. majlis bln 12 yer.. :)

Remy hazza said... Reply To This Comment

pejam celik pejam celik...kejab jer december tu.....

azizah :) said... Reply To This Comment

alaaaaaaaaa bulan 12.. jijah dah balik sabah masa tu..hukhuk..

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

comeynya...

iietamalek said... Reply To This Comment

Cantik badge tu

Wanieys a.k.a IbuQalief said... Reply To This Comment

xlama dh december tu ayut hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...