-Kawan Aku-

Segmen: Featured Me on Bubbly?

Assalamualaikum...



Bloggies... may I catch your attention? ^_^... Segmen ni inspired by Kak Mia Liana sebab... saya gunakan coding HTML sahaja untuk uols join...macam Kak Mia buat... supaya mudah dan senang dan cepat... 

Segmen: Featured Me on Bubbly? adalah 1 segmen di mana ianya merupakan 1 lagi segmen untuk semua blogger blogwalking, follow dan berkenalan sesama kita... Bukan untuk saya sahaja...tapi untuk semua juga... Get to know each other giteww... Jujur ek? Dah join kena blogwalking ke blog peserta2 lain... Hopefully, dapatlah support dan sambutan dari uols... 

Segmen ini bermula dari 5.00 petang 16 Mac 2013 sehingga 5.00 petang 23 Mac 2013. 

Syarat2?
  1. Follow blog Farah's Bubblynotes, Add to Circle Google +Farah Waheda Wahid.
  2. Buat entri bertajuk Segmen: Featured Me on Bubbly?
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste-kan ke dalam ruangan HTML dan publish. Untuk copy sila highlight semua coding, tekan Ctrl + C serentak dan paste ke ruangan HTML anda yer? 
  4. Tinggalkan URL uols dalam kotak komen di bawah. 
Pemilihan Pemenang Segmen:
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang akan menjadi Featured Blogger di Bubblynotes di dalam entri yang akan di-up-kan pada hari Isnin dan Jumaat setiap minggu. 
Jom join? ^_^... I wanna get to know uols better...


Tu dia kak Farah buat segmen.Korang copy ajer HTML code yang ada.Tal payah dah siap 1 entry.hihihi.Selmat bersegmen yer.Harini mulakan operasi berjalan-jalan. ^^

34 pesanan buat ayut :

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

ayut...dah tinggal link belum? he he he....

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

he he he...tima kacih sudi join akak...dah update senarai peserta...nanti jangan lupa bw ek.... cek tau senarai peserta tu...ayut no 108....

abaikan comment sebelum ni...teradvance pulak...

AyueJean AJ said... Reply To This Comment

Selamat bersegmen...

Remy hazza said... Reply To This Comment

remy dah join jugak...semoga berjaya sis.....!

nea lopah said... Reply To This Comment

selamat bersegmen! BW sini...hehehe

Myra Jay said... Reply To This Comment

Good luck dear ;D

Sue-Rya Qistina said... Reply To This Comment

selamat bersegmen ayut :)

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

hi ayut kak MV dr segmen sama

azizah :) said... Reply To This Comment

selamat bersegmen ayut...hee

ros_reeza said... Reply To This Comment

Selamat bersegmen :)
Ros pun join jugak :)

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

slmt bersegmen yer ayut

Seneorita Baharin said... Reply To This Comment

Singgah dari segmen yang sama dear ^_____^ Selamat bersegmen eyh ...

Hanif Idrus said... Reply To This Comment

Good luck !!

Cik Nur™ said... Reply To This Comment

selamat bersegmen

miz ruha said... Reply To This Comment

sempat lagi nak join ni.... hihi~~

selamat bersegmen ayut... ^_^

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

sy dtg dari segmen yg sama ni ayut....:P

نورعيم said... Reply To This Comment

selamat bersegmen akak! untung2 akak terpilih. huhu.

nik ros said... Reply To This Comment

good luck. selamat bersegmen yea

Diana Azis said... Reply To This Comment

Salam kenal..Singgah dari segmen yang sama :)

http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

aTieYusof Family said... Reply To This Comment

Good Luck Sis:)

Adilah Asari said... Reply To This Comment

good luck :)

Deqla Manjew said... Reply To This Comment

singgah dari segmen yg sama...dah follow...hahaha

QA's ~ mamapapa said... Reply To This Comment

Gud
Uck ayut..dh lama xjoin ga2 ni ..xsmpatla..:(

Iema Gurlz said... Reply To This Comment

salam kenal
iema dtg bls kunjungan ^__^
akq johor area mane??
http://iema90.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Amin A. R said... Reply To This Comment

saya datang singgah membalas kunjungan :)

Dianaa said... Reply To This Comment

balas kunjungan ^^
http://www.fatindiana.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Lieya VoN JaY said... Reply To This Comment

dtg bls kunjungan... done follow :)

aisya said... Reply To This Comment

selamat bersegmen.. =)

fatin amalina husna said... Reply To This Comment

salam ziarah..=)
husna dari segmen yg sama..
pemenang sudah di umum tp husna baru sempat nk terjah..huhu..
http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Mimie Najib said... Reply To This Comment

assalamualaikum/salam sejahtera..
saya datang berkunjung dari segmen yang sama.. ^_^
kalau sudi singgah la sini ye..

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

tersedia follow ~

Nory Zoulkefle said... Reply To This Comment

salam ..
dari segmen yang sama...done follow..
jom singgah blog sini plak

elfekluz1921@gmail.com

wana wazm said... Reply To This Comment

dari segmen yg sama , done follow , jemput singgah ke blog.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Wanieys a.k.a IbuQalief said... Reply To This Comment

gud luck ayut

Mia Liana said... Reply To This Comment

salam.. mia singgah dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...