-Kawan Aku-

Bake with Yen Sdn Bhd

Asslamualaikum...


Nama atas tu adalah nama sebuah kedai pembekal untuk bakery sebenarnya.Maknanya kat sini semua kelengkapan nak buat kek,kuih dan sebagainya boleh diperolehi.Kedai ni dah lama dah ditubuhkan.Aku sekarang ni tengah mencari kedai ni la.hahaha.Ada je yang dekat kat Petaling Jaya ni.Tapi transport pulak takde untuk mengangkut barang yang aku nak.

Tujuan:
Nak beli brown paper bag yang murah!

Aku tahu info pasal benda ni kat blog ex-B2B Non Cinderella Story.Dia beli kat situ boleh dapat untuk 1000pcs = RM33.00.Pergh!Memang ohsem kalau harga macam tu.hahaha.Nak isi pon bukan yang berat-berat sangat pon kan dalam tu.So,why not try this! :)

Google sikit info Bake with Yen ni kuarlah cawangan-cawangan yang ada seperti kat bawah ni:

Bake With Yen (KL) Sdn Bhd
No. 30 & 32, Persiaran Puteri Satu
Bandar Puteri, 47100 Puchong,
Selangor Darul Ehsan
(Opposite GIANT Hypermarket, Bandar Puteri)
Tel: 03 - 8060 1828
Fax: 03 - 8061 0828

Outlets

Petaling Jaya
6, Jalan SS 24 / 13
47301 Petaling Jaya
Tel: 03 – 7804 9361

Chow Kit - Jalan Raja Laut
29 & 33, Lorong Haji Taib Satu
50350 Kuala Lumpur
Tel: 03 - 2692 7623
Fax: 03 - 2694 5668

Bangi
32, Jalan Medan Pusat 2C
43650 Bandar Baru Bangi
Tel : 03-8927  5508

Taman Tun Dr Ismail
TS123 - TS125, Pasar Besar TTDI
60000 Kuala Lumpur
Tel: 03 - 7727 6073


See?Ada yang dekat je kan kat Petaling jaya.Tapi cuti Isnin gan selasa lepas ni ke Ipoh.Alang-alang dah ke Ipoh nak mencari la sekali Brown paper bag ni.Transport ada dah kan.So,nak mengangkut jela.Tapi cari punya cari tak jumpa.Then,give up!hahahaha.Lupakan untuk beli kat Ipoh.Maknanya kena cari dan berdikari la ko sendiri Ayut! ^^ So ni outlet Bake with Yen yang ada kat Ipoh:

Lot 1, Medan Istana 5,
Bandar Ipoh Raya,
30000 Ipoh.
Tel: 05-2556116

Mungkin ada B2B yang nak gunakan Brown paper bag jugak, bolehlah try survey-survey kat sini :) Selamat membuat pilihan..


23 pesanan buat ayut :

AyueJean AJ said... Reply To This Comment

AJ memang selalu beli barang buat kek kat sini...
Serius murah gila....

Zee Suhaini said... Reply To This Comment

slalo gi bandar puteri..memang rambang mata gi sini..dari taknak buat kek dah terbeli barang kek..murah gilerr..

Sue-Rya Qistina said... Reply To This Comment

selagi boleh jimat, kita nak jimat kan. selamat bershopping sakan! :D

Mrs Lurve said... Reply To This Comment

akak dulu masa kahwin beli jgk brown paper beg nie tau, konon nak diy sendirila utk bg pd tetamu..tp ntah napa mak akak xberkenan pulak, kata xcantikla..kertas murahla..tensen jadinya..trus beli paper beg lain yg lg mahal..rugi ja rasa, pas2 org buang jgk

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

oh,bgus info ni =)

Hazmin Hamudin said... Reply To This Comment

Dulu slalu jugak ke bake with yen ni. Bawak orang tua beli barang nak buat kuih..

Eca Dwinky Asha said... Reply To This Comment

kat sabah ne ada satu nama kedai tu Bake With Me...lebih kurang la tu..eca suka g BWM ne,lengkap keperluan nak buat kek,cookies. :)

Ujie said... Reply To This Comment

info yg bagus utk BTB.

Remy hazza said... Reply To This Comment

thanks ayut.... remy pun nak cari yg kaler putih.......nk guna lepas raya nanti.....

nea lopah said... Reply To This Comment

Tq share..mmg murah lah harga nya tu.

Ibu Lala said... Reply To This Comment

Akk x pernah beli kat bake with yen ni. Sll beli kat bakeri yg dekat dgn rumah je.

Salam ziarah ye.

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

kalau ada yg murah kita cari yg murah lah kan

azizah :) said... Reply To This Comment

ayut nak pakai brown paper yer.. menarik tu.. moga jumpa yer.. murah gak tu 1000pcs rm33..

utk adik jijah nak kawen t leh guna brown paper ni gak.. tq info ayut!

ros_reeza said... Reply To This Comment

info yg bagus bagi yg memerlukan ni :)

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

oklah tu not bad rega dier

Cik Nur™ said... Reply To This Comment

murah jugakakn...
kalau boleh cari lagi murah..
kalau adalah..

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

ooh transport plak takde ye ayut...huhu

نورعيم said... Reply To This Comment

alaa jauh sgt dgn sini. kalau x blh rekomen utk abg yg nk nikah bln 6 ni.

nik ros said... Reply To This Comment

murah sgt kot harga dia. thanks share.mana tahu majlis adik sis nnt kami guna ni

QA's ~ mamapapa said... Reply To This Comment

Brown paper bag..utk goodies ke ayut?

Mimi Azirah said... Reply To This Comment

murh jugak haarge die...bagus share nih

aisya said... Reply To This Comment

kt bangi pun ade.. hehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said... Reply To This Comment

eh murah la ayut harga dia tuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...