-Kawan Aku-

Rebat RM200 Telefon Pintar!

Asssalamualaikum...


Aku applykan untuk orang sebenarnya benda ni.
Untuk diri sendiri Rebat RM200 ni tak terasa lagi nak isi. ^^

Persoalannya kat sini:
Macamana nak print out slip status permohonan Rebat RM200 ni yang dah berjaya ek?


Masalahnya
Aku dah keluar dulu daripada tempat memohon tu.Ingat yer nak printla esok (harini).Tapi bukak-bukak takde dah maklumat yer.

Cane ek?

Link Membuat permohonan Rebat RM200

Aku tanya aku jawab!

Sebab aku dah telefon pihak SKMM ni.Cepat gila angkat tepon.I like perkhidmatan dia! ^^
Hotline:1-800-88-4040
Adibah yang jadi Customer Service dan melayan semua persoalan aku.
Mekaseh Adibah! ^^

Jawapan mereka:
Untuk permasalahan ini memang permohonan itu sekali mohon memang tak kuar dah info yer lagi kat laman web tu.Kebiasaannya mereka akan hantar email kepada pemohon.
Kalau email tak dapat jugak,jangan risau.
Mereka dah ada rekod permohonan Rebat Rm200 ini dan dealer akan boleh detect permohonan kita hanya dengan menggunakan no IC jika betul memang kita dah berjaya memohon. (oh No.IC!)
Syarat utama untuk tebus rebat jugak dah tak perlukan slip rebat RM200 ni pon sebenarnya.
Hanya memelukan salinan IC sahaja.

Akhirnya terjawab sudah ^^
Ada lagi ke nak memohon?
Silalah memohon yer ^^


23 pesanan buat ayut :

ummuaidan said... Reply To This Comment

Pohonlah...bleh jgk dpt rebat kan...:)

Mimie Najib said... Reply To This Comment

kta dah guna dah rebat ni..tp sebenarnya bukan tuk diri sndiri.. adik yang nak..last2 dia x guna sampai tarikh akhir.tgk2 dapat email dia aktifkan balik rebat tu.. siap bg keterangannya lagi..terus print.. last2 kena berkorban duit beli fon bru..;)

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

x layak pun utk KA pohon

AyueJean AJ said... Reply To This Comment

AJ dah mohon..
Rasa macam tak sempat nak guna...
Waaaaaaa...

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

ooh yg penting masa nak beli tu tunjuk fotostat ic je la ye....nice info....

Dezee said... Reply To This Comment

Dezee malas gila nak isi borang dia yang dah macam spa tu.heihei..

Mieza Jhaa K said... Reply To This Comment

Teringin pulak nak mohon..kot2 dapat..bleh beli ipad mini dgn penjimatan RM200..hihi

Diari Si Froggie said... Reply To This Comment

nak mohon tapi tu lah kena sekali dengan pakej internet kan? tang pakej internet tu parah sikit tu.. haha. nak membayar bebulan :P Selesai jugak eh persoalan.. lepas nie boleh tuan punya rebet shopping hp. hehe.

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

ha part ni akak tak masuk buku...sebab x layak pun nak apply...ekekekeke...

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

yui punya adik dah guna..yui plak akan guna shapit punya..hihi..

Deqla Manjew said... Reply To This Comment

dah lama mohon...tp x pegi amek lg...kohkoh...

Sue-Rya Qistina said... Reply To This Comment

akak x mohon pun. bagi la chance kt org lain. lgpun xde niat lg nk tukar phone lain.hehehe

Sue-Rya Qistina said... Reply To This Comment

akak x mohon pun. bagi la chance kt org lain. lgpun xde niat lg nk tukar phone lain.hehehe

Remy hazza said... Reply To This Comment

hu3...tak layak....

azizah :) said... Reply To This Comment

ooo jijah pon jadi camtu ayut..nasib ayut gtau..jadi kalau nak beli smartphone ni bg ic jelah yer..

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

tak nak lah..hahaha

aisya said... Reply To This Comment

ade dealer dia malas nak check.. insist jugak kita bawak paper tu untuk tgk no rujukan.. sy kena mcm tu dulu.. last2 google mcm mana nak dptkan url maklumat tu.. -_-

iietamalek said... Reply To This Comment

Tak guna lagi rebate ni..

Mimi Azirah said... Reply To This Comment

akak xmohon pun

Cik Nur™ said... Reply To This Comment

belum apply lagi...
tgk la macam mana..hihi

ros_reeza said... Reply To This Comment

Ros tak mohon pun..

ayut said... Reply To This Comment

@aisya ad plak ea gitu...payah jugak klu dpt dealer gini...org sana kata tak payah yg dia nak pulak.. =.="

Wanieys a.k.a IbuQalief said... Reply To This Comment

akak xlayak nk mohon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...