-Kawan Aku-

Oh..Puan Siti Zaleha(Bukan nama sebenar)

Assalamualaikum...



Aku dapat email ni sebenarnya.
Tak tahulah motif sebenar tapi macam tak nak percayalah.

Pada aku kalau dia nak derma harta dia,baik cakap je gan orang badan kebajikan tu.
Pergi setel siap-siap kalau dah tahu kanser yer tahap kritikal.
Tapi tak sure la kalau betul Puan ni tak mampu.
Kalau Puan ada baca entry ni.
saya bagitahu awal-awal saya tak dapat nak membantu kerana saya pon tak percaya Puan.
Maaf yer,Puan. ^^


Ada sesiapa dapat email macam ni jugak ke?
Reaksi yang sepatutnya dibuat?




21 pesanan buat ayut :

Cik Nur™ said... Reply To This Comment

haisssh...
mcm2 kan skrang ni...

Mimie Najib said... Reply To This Comment

xpernah dapat email camni..kalau dapat pun rasanya macam ayut juga..xyakin dgn semua ni..

Nursaila Norman said... Reply To This Comment

hehe..a'ah la ayut,kalau nk derma baik bg kat persatuan @ badan2 kebajikan je.. xlogik la nk bg2 kat org xdikenali :(

Mieya Atiera said... Reply To This Comment

Mieya dah banyak kali dapat entri serupa. Jika dikira-kira, dah boleh jadi bilionaire okey :)

AyueJean AJ said... Reply To This Comment

AJ selalu dapat..
Bila tengok intro tu je dah tau.....
Tapi malas nak layan....

ummuaidan said... Reply To This Comment

cuba email kalu tgk reaksi pn zaleha nie..dia nanti akan jwb..mintak no. akaun nak msk tuh..sblm tuh nanti ayut kena kasi sikit duit kat dia utk byr sst transaksi..bisalanya camtuh depa menipu..10thn lepas pun akak pernah tima email gini

nasha said... Reply To This Comment

kita dah slalu dapat emel mcm ni..xpayah layan la ayut,ni semua scam..

:: Mrs.Eady :: said... Reply To This Comment

tipu je nie..

misz_eyza said... Reply To This Comment

eyza penah dapat mesej nie... tapi eyza abaikan saja sebab semua ni penipu jea...satgi dia minta no akaun kita konon nak masuk duit, last2 duit kita yg lesap.

iietamalek said... Reply To This Comment

Raguragu sungguh

Farisha Lyssa Farish said... Reply To This Comment

tiap hari terima email mengarut cm ni..jgn layan..

Deqla manjew said... Reply To This Comment

deqla ada gak baca dari blog org lain.. hurm.. apa motif sebnr dia eh? alahaii mcm2 hal!

Kakzakie said... Reply To This Comment

Punyalah nak menipu.. berapa ramai dia dah hantar email ini. Kakak pun dapat tau tapi last year...

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

selalu dpt ni dlm spam.

Sue-Rya Qistina said... Reply To This Comment

selalu dah dpt email camni. jgn percaya langsung!
akak ade update psl email camni kt entry --> http://suriaqistina.blogspot.com/2013/01/boleh-percaya-ke-ni.html

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

haha dah ada peguam watpe nak cari org ketiga lg....buat tak tau je email camni ayut....

Myra Jay said... Reply To This Comment

Selalu dpt, mcm2 nama ada.. Smua nak derma duit yg juta2 tu..
Malas nak amik port

Shida Radzuan said... Reply To This Comment

ayut..ben ashaari pernah dapat email cmni hehee :D

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

Kak MV tiap2 bulan dpt

azizah :) said... Reply To This Comment

selalu masuk kat email... boleh bodoh jer sebab tu semua spam...hahaha

Eca Dwinky Asha said... Reply To This Comment

spam je..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...