-Kawan Aku-

Idea Kad Kahwin

Assalamualaikum...


Dalam bab kad ni pulak malas nak cantik-cantik sangat kan.Suke simple-simple sebenarnya (ke nak budget?). ^^
Lagipon diorang cas kad kahwin ni based on design dan wane kan??
Sesiapa tahu boleh inform cikit??huhu

Jom layan gambar kad kahwin yang simple but nice design yer ^^

Lovebug

Polka Pink

Tu daripada Wedding Kami.


epilog cinta

Ni pulak daripada iwstudio.Kreatif you.. ^^

Sukela warna-warna yang soft ni...huhuhu.Idea??mmmm...
Poskad?Lipat 2?Lipat 3?Lipat 4?
aarrgghhh...no idea.

Mungkin takdela kot ayat meleret-leret tu.Ayat semua nak buat tegak terus kepada titik.hahaha.
Pastu macam nak wane putih + purple/pink (sejak bila minat pink? ==!)
Lagi?ntah...nak kena fikir apa ek?
Payah kan orang kalau tak tahu nak buat apa ni :p
Suggestion??


p/s: autopublish jugak! ^^




29 pesanan buat ayut :

Cik Que said... Reply To This Comment

wah ! dh nk kawin ke ni? bestnye..hehehe..selamat pengantin baru la ye ayut...eh, warna putih + purple/pink tu la sngt match..


#lame rasanye x jenguk2 blog ayut ni...^__^

ummuaidan said... Reply To This Comment

akak tgk kalau kat jemputan kawen kat sini mmg beriya2 giler..dgn tebalnya sampul bagai jemputan kawen raja..heheh..yg simple lah ok cam yg hafiz & adira tuh

Azee Hana said... Reply To This Comment

simple lgi menarik kan..=]

Remy hazza said... Reply To This Comment

remy suka yg no satu 1..... sweet !
lagipun harinie nak pi mkn kenduri......he3

iietamalek said... Reply To This Comment

Yang no 2 tu cantik...

Ena's Palace said... Reply To This Comment

pic yg no.4 tu nampak cantik
simple dan eklusif gitu..
padanan warna dia pun sedap mata memandang..

Fienazzuki said... Reply To This Comment

Cantik!

Misz Mieza said... Reply To This Comment

Mieza dulu buat macam poskad tu jer.. Masuk sekali belah pihak & lelaki dalam satu kad.. Simple.. Buat mahal2 pun orang buang jugak.. Membazir jer..Nasib baik husband sendiri pakar graphic design.. Jimat kos.. Heheheh.. =)

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

aritu ada nampak kad kawen bentuk mcm passport...kat dalam dia siap letak mcm tiket air asia lg tu...haha

Mimi Azirah said... Reply To This Comment

buat bentuk poskad je ayut

azizah :) said... Reply To This Comment

no 3 tu simple n nice :) asalkan nampak dengan jelas, nama pengantin,tarikh,masa dan tempat..hee

Hanif Idrus said... Reply To This Comment

No suggestion sebab kalau bab kreatif ni...aku agak gagal...kikiki

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

kad kahwin x perlu yang fancy sangat ayut... yang simple yet elegant harus lah kan...

erks...sejak bila minat pink? sejak kenal akak kot? bila nak date ni?

btw...hu hu hu...ayut dah jadi mangsa tag kali ni...

http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/02/segmen-lagu-favorite-saya-by-leeyana.html

hafiz hafizol said... Reply To This Comment

dah x lama nie nak kawin. nanti kawin jemput la kite.. Nak jadi pengapit laaaa... boleh ?? kihkih :p

Ujie said... Reply To This Comment

poskad kot, simple..mudah dibaca.

dah nak kawin ya ayut? :)

Mrs Lurve said... Reply To This Comment

akak dulu membazir beratus dkt kad kahwin jer..rasa mcm rugi ja..kalo boleh at simple ckupla ayut, lagi bagus kalo pandai design seniri, pastu print senri..jimat..

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

comel yg pink tu..hihi sume lawwalah.

ayut said... Reply To This Comment

@Farah Waheda Wahid hahaha..jom la kak..kfc seksyen 14 tu je pon ok dh :D tu la agk ye la kot..pegi tgk blog2x smua pink dh jd terkenan pink :p

ayut said... Reply To This Comment

@azizah :) tu la...rasa nk simple2x jer...trus pada tujuan gitu :D

ayut said... Reply To This Comment

@Ujie inshaAllah kak Ujie...akn berlangsung... :)

Cik Syida said... Reply To This Comment

lipat dua!! bila majlisnya ni.. fewh.. :)

nik ros said... Reply To This Comment

cantik la kad yg last tu. kombinasi kaler dia sgt la cantik

Farra Atiqah said... Reply To This Comment

wah kak ayut nak kaweng.yang kaler pink tu lawoo.
http://farra-izzaty.blogspot.com/

Cik Nur said... Reply To This Comment

pic yg no.2 tu cantiklah kad dia..

ros_reeza said... Reply To This Comment

cantik2... Ros suka kombinasi colour yg last tu :)

Myra Jay said... Reply To This Comment

Cantik kad gabungan warna biru pink tu, lembut dan sedap mata memandang

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

for KA mesti simple but menarik !

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

suka yg last tue...skg kad kawen banyak sgt design masa MV yg a4 lipat 4 jer

Eca Dwinky Asha said... Reply To This Comment

eh....buat kad tu yg leh org guna contohnya buat ala2 penanda buku ke?..simple is nice..kan kan 1 kertas A4 boleh buat 3kad.jimat disitu...klu nk design,eca leh tolong :)
foc tuk ayut

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...