-Kawan Aku-

Design Kad Kahwin

Assalamualaikum...



Kad ni di design oleh: Eca !!
Hak cipta milik Eca la maknanya yer ^^


Terima kasih Eca! ^^

Komen:
Ni kalau print out atas kertas yang keras tu cantik.Kalau kertas biasa tak tahu plak bentuknya cane.huhuhu.
Suka bentuk-bentuk vintage belakang tu.

Idea yg Datang:
Nanti nak letak tarikh bawah setiap nama tu.Buat 1 kad 2 majlis.Senang.
Tang nama tu memang nak guna nama tu.Ada double H.Suker! ^^

Tu je idea yang kuar kalau tengok design Eca.Nak tahu macamane Eca design leh la taye direct kat Eca.Aku pon tak sure si Eca ni guna apa untuk mendesign.Nak hire Eca design-design pon lagilah boleh ajer. ^^

Thanks again,Eca ^^
nanti design la lagi tau buat hilang kebosanan ;p

23 pesanan buat ayut :

AyueJean AJ said... Reply To This Comment

Sayangnya AJ tak dapat tengok design tu...
Sebab dia kuar kotak error kat gambar tu...
Dah refresh pun still sama jugak...

Mrs Lurve said... Reply To This Comment

kenapa xleh tgk pun kad kahwin nie, xde gmbr pun?

Knor said... Reply To This Comment

sesungguhnya tak nampak

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

alamak tak kuar pulak gambar nye ayut....

Bui Junaidi said... Reply To This Comment

GMBR KAD TU X LEH TENGOK LA AYUT..HUHU

نورعيم said... Reply To This Comment

mcm kad kawen abg kita kan, depan alamat belah pompuan, blkng alamat kita. juimat jgk mcm tu.

Cik Nur said... Reply To This Comment

Nur tak dapat tgk la pic tu...huhuhuh

CeqGu said... Reply To This Comment

erkk kenapa cikgu tak nampak pun kad nya

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

aik,yui takleh tgk..

ummuaidan said... Reply To This Comment

tak dpt tgklah yut..gambar tak kuar..

Mayang ABDUL RAZAK said... Reply To This Comment

wah dah stat wat kad kawin...

ros_reeza said... Reply To This Comment

Alamak, Ros tak dapat nak tengok lah .. huhu

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

tak le tengok lah gambar kad ni

ayut said... Reply To This Comment

aik..semua tak leh tgk ni mmg ayut sorg je kot leh tgk...hihihi.

Mieya Atiera said... Reply To This Comment

Ingatkan Mieya seorang je yang hadapi masalah sama. Rupa nya ramai lagi. huhuhu

Remy hazza said... Reply To This Comment

semalam nak komen...tapi tak boleh sebab pic tak nampak...rupanya hari nie pun tak nampak....hu3

Dunia Wilma said... Reply To This Comment

Wilma pun tak nampak gambar tu ^_^

azizah :) said... Reply To This Comment

eh.. asal jijah xleh tengok pon gambar ni.. hehe bila baca komen bukan jijah sorang rupanya xleh tengok.. hahaha

Eca Dwinky Asha said... Reply To This Comment

dpt tgk je yunk.hehehe.... :)
nnti kita proceed lagi :P

Shida Radzuan said... Reply To This Comment

wahh kpe xdapat tgk design..tu..huhuh

Wanieys a.k.a IbuQalief said... Reply To This Comment

mana gambarnya ayut

Eca Dwinky Asha said... Reply To This Comment

hahaha..semua dok kata xdpt tgk,eca leh je tgk napa eh?...biarlah...bgi dorg surprise :P

fieda said... Reply To This Comment

gambar takder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...