-Kawan Aku-

DoorGifts Idea

Assalamualaikum...


Sekarang untuk Pengantin 2013 apa yang tengah in ek untuk jadikan gifts?
Lepas tu apa yang digunakan untuk isi gifts tu ek?


Untuk tahun lepas memang rasa banyak gak kot idea-idea yang best + jimat untuk digunakan.
Paper beg yang paling ramai guna.
Jom tengok-tengok apa yang best untuk gifts ni...

Daripada Favorsessence

                                               
Ni paper beg yang cantik..                                                        Ni boxes..comel jer.
bukan brown paper beg tu tau


Gigih membuat yer ni...bekas daripada fabrik

Isi untuk doorgifts pulak....mmmm..

Kuih???
Jajan??
Air??
Air kotak??
Kerepek??


Terfikir nak letak dalam tu:

Kuih Bahulu
Buah Epal Hijau
Kerepek

Bekas yer no idea...hahaha..
 Any suggestion??


p/s: autopublish sebab tengah mencari idea kat Perak ^^

23 pesanan buat ayut :

Wana Owen said... Reply To This Comment

huwaaaa...tengah pening jugak ni nak fikirkan prep untuk wedding tahun ni.theme colour pun sampai la ni tak jumpa-jumpa lagi!=(

Remy hazza said... Reply To This Comment

kasi ikut budget...... remy dulu kasi seekor anak itik seramik dlm tu...... sebagai kenang kenangan......

azizah :) said... Reply To This Comment

doorgift dulu jijah letak air kotak, kuih bahulu,gula2..

kalau vvip air kotak,cawan,gula2.. hee

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

Perak? wah2...

mcm2 idea sbnrnya ni..tp itula, nak kena tau bajet brape dear.. bru leh citer..kih2..

cik nana said... Reply To This Comment

kerepek kat air hitam, parit raja kan banyakkk ayut. hihi

ummuaidan said... Reply To This Comment

letak gula2 ker telur ker takleh? takpun letak KFC ..huahauahaua...

Nick Nashram said... Reply To This Comment

apa kata letak durian crepe??
ramai org suke tu :)

Mia Liana said... Reply To This Comment

hmmmm macam2 sekarang boleh tengok kat mana2 web perkahwinan... cedok idea dari situ...

nik ros said... Reply To This Comment

comel jea. suka bekas dari fabrik tu

Hanif Idrus said... Reply To This Comment

Cari idea...jgn tak cari.....hihihi

Lissa LaLissa said... Reply To This Comment

comelnyaaaa yang box tuu.. >.<

miz ruha said... Reply To This Comment

biasa orang bagi, kerepek, ketip kuku/pen, coklat...

masa Angah kawin ari tu, Umi letak buku surah yasin, coklat, kerepek pisang...

sekarang macam2 orang letak sebagai doorgift..

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

yg kain tu nampak mcm ok....

iietamalek said... Reply To This Comment

Mcm saya dulu letak kuih bahulu jer..hehe...

Mmg pening nak fikir pasl doorgift ni..

Cik Nur said... Reply To This Comment

ermm...pening jugakkan menda2 macam ni...

letak air kotak pun ok gak.. :)

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

memang agak fenin nak mencari idea... hu hu hu...pernah mengalami dulu...

ayut said... Reply To This Comment

@ummuaidan hahaha...idea menarik tu kak...1 kepala rm10...dh 100 org pening nk crik kfc mne dh nnt utk dpt diskaun :p

ayut said... Reply To This Comment

@azizah :) utk vvip mcm nk ltak air ktak jgk kot :D

Cik Syida said... Reply To This Comment

buat kat perak ke? area mana.. kalau area manjung ke perak tengah ke.. wajib jemput kite tau tau.. hehhee

Farra Atiqah said... Reply To This Comment

Nice :) Akak letak la cookies . Pegi sini --> facebook.com/annabellecookies
murah2 . Fara dah rase =)

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

MV dulu letak gula2 jak..

Eca Dwinky Asha said... Reply To This Comment

bajet kn fkr bila cri doorgift neyh.

Jz art said... Reply To This Comment

hye,,im also b2b...feel free to visit mine at http://himecraft.blogspot.com/2013/04/48-hari.html
blh kite kongsi2..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...