-Kawan Aku-

Photographer Johor!

Assalamualaikum...



Sebolehnya kalau dah majlis kat Johor,mesti nak cut kos untuk pengangkutan kan?
So,nak la jugak carik photograpaher daripada Johor jer.
Lagi dekat lagi bagus.hehe.
Cepat cikit photographer tu leh datang capture moment-moment indah kan? ;p
Ni semua list yang aku jumpa dan sebahagian yang pernah tanya-tanya la untuk majlis di Ayer Hitam,Johor.
Photographer ni mane-mane cepat ajer full diorang punye jadual.
Lagi cepat booked lagi cepatla leh potong dalam list kan?
Cepat-cepat pon need consider la kemampuan budget dan kualiti yang dimahukan.mmm..
Sesiapa B2B Johor tu,silalah tengok-tengok yer! ^^


Nak tengok hasil gambar bolehlah pergi tengok kat link yer.


Ni semua lelaki.
Jumpa photographer perempuan tapi tak amik luar KL.
Anyone know photographer perempuan di Johor?

25 pesanan buat ayut :

Sue-Rya Qistina said... Reply To This Comment

company akak pun ada amik gambar juga utk wedding kitorg cover seluruh malaysia. photographer perempuan ada, tapi ngah dlm pantang la pulak kan. huhuhu

careno said... Reply To This Comment

Nak book fotografer mmg mkn masa berbulan awal... sy ada knal fotografer pompuan sorang kat johor... try tanyer die kat fb.. ni link fb die.. https://www.facebook.com/elia.faranasam

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

MV ada kawan kat muar...Hafiz Photography-https://www.facebook.com/hafiz911photography..mana tau berkenanan...

Kamarul arias https://www.facebook.com/kamarul.arias?fref=ts

ummuaidan said... Reply To This Comment

Nak buat majlis kat johor ker/ nanti leh la akak dt yer.(poyo jer..hehehee)..fotografer fiji nie tak nak ke?huahuahua

Ujie said... Reply To This Comment

Adik prmpn akak kawin bln 3 ni, cari j/gmbar prmpn kat area pontian mmg takde. Lastly dia soh akak je, guna compact camera je lah. Lgpun boleh cut cost. Aritu bertunang pun mmg akak yg tkg amik gmba.

Mimie Najib said... Reply To This Comment

waaaah, ayut dah siap2 cari photografer.. kita apa pun tak lagi..

ayut said... Reply To This Comment

@careno thanks abah akiff...hihihi...akan ku terjah :)

نورعيم said... Reply To This Comment

kalau nikah xguna photographer blh? segan la kita. hihi.

cik nana said... Reply To This Comment

ayut, ada kawan kita photoG ni dia suami isteri. org pontian..

http://www.facebook.com/pages/Pendita-Photography/188867154475193?ref=ts&fref=ts

ayut said... Reply To This Comment

@Sue-Rya Qistina ada jgk ea kak...wah..bgus la company ye cover semua...best ni :)

ayut said... Reply To This Comment

@cik nana thanks dear!really appreciate it...akan ku terjah! ^^

Remy hazza said... Reply To This Comment

try contact kesemua tu...mesti depa ada kenalan perempuan.....

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

semoga dapat harga yg berbaloi...:)

Cik Nur said... Reply To This Comment

haa..cik nana dah bagi cadangan tu..
cuba try ayut....

azizah :) said... Reply To This Comment

kdg2 ada jugak OP laki yang join gan OP pompuan..kena pandai survey.. moga jumpa yg sesuai n berpatutan yer..

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

wah wah wah...dah mula sibuk dah ni... ^_^

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

org jhor leh la tgk2..

Eca Dwinky Asha said... Reply To This Comment

cuba try critical episode..eca suka tgk pic dorg.....rasanya johorian juga ne ayut...tpi dorg mmg travel sana-sini tue...try tgk,sebab hasil mmg superb.

ne link fb :
https://www.facebook.com/critical.episode.5?fref=ts

klu eca nak amik Louis Pang,one of famous photographer in the world gitu,,tpi dia sabahan...mmg superb la...

ayut said... Reply To This Comment

@Eca Dwinky Asha thanks eca...ayut ke sna sekrg..hihi ^^

ayut said... Reply To This Comment

@Remy hazza good idea..mesti diorg rmai contact kan :)

ayut said... Reply To This Comment

@azizah :) kena survey semua la ni jwb ye...hihihi

ayut said... Reply To This Comment

@Mrs Velentine thanks MV...ayut terjah skrg..hihi

IntaNBerliaN said... Reply To This Comment

a'aa kan, kalau kat johor better cari photograpr kat sana la kan..

miz ruha said... Reply To This Comment

moga dapat photographer yang sesuai dan berpatutan....

Shida Radzuan said... Reply To This Comment

pilih2 mna pakej yg tbaik :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...